Master in communicatie

Zeppelin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in communicatie

Zeppelin University

In de samenlevingen van vandaag is meer dan ooit vraag naar en kennis van en kunnen handelen in verschillende culturen. Tegelijkertijd zijn de eisen aan communicatiepraktijken enorm toegenomen. Communicatieve competentie en culturele kennis worden daarom beschouwd als de belangrijkste vaardigheden van de 21e eeuw.

Onze masteropleiding op het gebied van " Communicatie

Tegelijkertijd zijn communicatie en cultuur onwaarschijnlijk basisbegrippen van de moderne samenleving. Ze benadrukken het voor de hand liggende en maken het twijfelachtig. Dat verandert de situatie. Het masterprogramma op het gebied van "Communicatie

Menswetenschappen en sociaalwetenschappelijke onderzoeksmethoden en werkmethoden voor sociale en culturele analyse worden bestudeerd. Een dialooggeoriënteerde en zelfredzame studie bevordert belevings-, ontwerp- en uitdrukkingsvaardigheden. Daarnaast wordt onderzoekservaring verzameld en worden organisatorische vaardigheden en teamwork ontwikkeld in concrete onderzoeks-, advies- en tentoonstellingsprojecten.

Nieuwe generatie leiders in cultuur en communicatie hebben steeds meer behoefte aan management- en strategische vaardigheden die zich voorbereiden op complexe beslissingen in de dynamische omgeving van de media, culturele instellingen, het bedrijfsleven en de maatschappij - zowel nationaal als internationaal.

Combineer cultuur en communicatie met managementvaardigheden

Een programma voor diegenen die in cultuur en communicatie nog meer geloven dan in cijfers en panels.

De professoren zouden het het beste moeten weten: wat zijn de belangrijkste vragen waarmee het departement van culturele studies te maken heeft?

Duurzame samenleving en media

Hoe vrij is de informatiestroom? Wat brengen medias over? En hoe? Wat moet je nog meer weten in de informatiesamenleving?

Cultuurmanagement voor de volgende samenleving

Wie wil een publiek zijn? Waarom is cultuur ongemakkelijk? En hoe organiseren musea en andere kunstinstellingen zichzelf in de 21e eeuw?

Politiek en strategisch verlichte communicatie

Onderbouwen stichtingen hervormingsberichten efficiënter? En wie beïnvloedt reclame?

Innovatie door middel van kunst

Hoe passen progressieve kunst en 'sociale innovaties' bij elkaar? Is er kunst zonder de burgerlijke maatschappij? En hoe ziet het eruit?

De afgestudeerden van CCM nemen verantwoordelijkheid in cultuur en communicatie

Onze master-alumni werken niet alleen als curatoren, wetenschappers, artistiek directeuren, stichtings- en muziekmanagers in traditionele culturele instellingen, - door zijn interdisciplinaire benadering, die theorie en praktijk nauw met elkaar verbindt, richt de meester zich ook op experimentele werkvelden die nog niet zijn gevormd Zelfstandig ondernemerschap in de creatieve sector. Een aantal afgestudeerden werkt in economische, politieke, culturele en maatschappelijke organisaties, mediabedrijven, communicatiebureaus, stichtingen en marktonderzoek.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Zeppelin University

Laatst bijgewerkt op May 29, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
17,520 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
More info about deadlines in program description.
Locations
Duitsland - Friedrichshafen, Baden-W├╝rttemberg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
More info about deadlines in program description.
Einddatum Juni 30, 2019
Dates
Sept. 2019
Duitsland - Friedrichshafen, Baden-W├╝rttemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
More info about deadlines in program description.
Einddatum Juni 30, 2019