Master in commercieel management en marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In een zeer competitieve bedrijfsomgeving is het van belang om te weten hoe u zich aan elke situatie kunt aanpassen, hoe u kunt anticiperen op en differentiëren van de rest. Als u op zoek bent naar een geweldige professional op het gebied van marketing en verkoop, is het van essentieel belang om de beste training te hebben en ervaringen uit te wisselen met de beste professionals in de regio.

Met de Master in Commercieel Management en Marketing van CESMA Business School , ken je de strategische variabelen van Marketing, hoe je consumentengedrag begrijpt, het belang van communicatie in Marketing, toegepast CRM, planningstechnieken en media-inkoop, en je zult up-to-date in de meest moderne marketing- en e-businessconcepten en -technieken, bewust van het belang dat het in onze dagen aan het laden is. Daarnaast leer je om een verkoopteam te organiseren en te leiden, de meest geavanceerde technieken in onderhandeling op het hoogste niveau, klantloyaliteitsprogramma's, evenals de verschillende opties van verkoopkanalen en strategieën om de doelstellingen te bereiken.

doelstellingen

De doelstellingen van de Master in Business Management en Marketing worden gesynthetiseerd in het bereiken van de voorbereiding van de student voor hun integratie in de werkplaats als een specialist in marketing en verkoop, inspelend op de behoeften en vereisten van de huidige markten.

De eisen van de markt en het bedrijf, evenals de transformatie van het Spaanse en multinationale bedrijf en de evolutie van de bedrijfseenheden daarin, dwingen de huidige en toekomstige marketing- en salesprofessionals tot een constante vernieuwing en een bijwerking van inhoud, technieken en instrumenten die hen in staat stellen om een steeds concurrerender en globaler scenario tegemoet te treden.

De Master in Commercieel Management en Marketing van CESMA Business School faciliteert de deelnemers kennis en praktijk van nieuwe planningsmethoden en -technieken gericht op de implementatie van strategieën op basis van de commerciële wereld; evenals de ontwikkeling van de analytische en redeneervaardigheden van de student om met succes nieuwe milieusituaties aan te kunnen.

programma

GEBIED I: BEDRIJFSSTRATEGIE

Strategieën en bedrijfsbeleid

Financiering toegepast op het commerciële en marketingmanagement

GEBIED II: MARKETING-ADRES

Strategische marketing en toegepaste marketingbeginselen

Commercieel onderzoek

De CRM in Management of Marketing Management

Marketing en communicatie

Marketing en communicatie 2.0

Operationele marketing

Promotiemarketing

Marketing en e-Business

Internationale marketing

Service Marketing

GEBIED III: COMMERCIEEL ADRES

Grondbeginselen, definities en reikwijdte van de commerciële functie

Marketing- en verkoopnetwerk

Salesforce Management Equipment managementvaardigheden

Onderhandeling en verkooptechnieken

Retail MARKETING

Nieuwe cijfers van de verkoop

GEBIED IV: MARKETINGPLAN

GEBIED V: PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN MANAGEMENTVAARDIGHEDEN

toelatingsproces

Om toegang te krijgen tot de registratie CESMA Business School een selectie- en toelatingsprocedure uit op basis van de analyse van het Curriculum Vitae en het uitvoeren van persoonlijke interviews om het opleidingsniveau en / of de eerdere geaccrediteerde ervaring te evalueren, met het oog op garanderen de geschiktheid van de groep aanwezigen.

 • Aanvraag voor toelating
 • Titel en Academisch Dossier
  Curriculum Vitae
  1 Fotografie
 • Persoonlijk interview
 • Toelatingscommissie

Hulpmiddelen en beurzen

CESMA programmeert jaarlijks, binnen haar Plan voor sociale verantwoordelijkheid, een systeem van studiebeurzen en trainingshulpmiddelen.

Het essentiële doel van deze beurzen en bonussen is bij uitstek sociaal en heeft tot doel effectieve hulp te bieden aan benadeelde groepen, zodat het gebrek aan economische middelen of de moeilijkheden van integratie geen belemmering vormen voor al diegenen die hun persoonlijke en professionele ontwikkeling wensen te verbeteren. .

Professionele praktijken

De toewijding van CESMA Business School reikt verder dan het klaslokaal, via onze Professionele Ontwikkelingsafdeling, wiens missie erin bestaat onze studenten een open deur te bieden voor nieuwe professionele kansen door middel van de volgende diensten:

 • Oriëntatie voor de ontwikkeling van zijn professionele loopbaan en / of toegang tot de arbeidsmarkt.
 • Voorstel van aanbiedingen voor stages in bedrijven.
 • Vacatures en baanverbetering.
 • Werkgelegenheidsforums.
 • Seminars voor actief zoeken naar werk.

CESMA Business School telt tot nu toe met de medewerking van meer dan 2.700 bedrijven in deze afdeling, die vertrouwen op de academische en professionele kwaliteit van onze studenten

CESMA heeft een platform voor vacatures en stages, waar studenten en bedrijven hun eisen en aanbiedingen opnemen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

CESMA Business School es una institución educativa orientada a la gestión, la innovación y el espíritu emprendedor. Somos conscientes que la educación en los negocios, no se limita a la formación de b ... Lees meer

CESMA Business School es una institución educativa orientada a la gestión, la innovación y el espíritu emprendedor. Somos conscientes que la educación en los negocios, no se limita a la formación de buenos administradores, financieros competentes o directivos bien preparados, sino también a la formación en valores y a la ética empresarial. Lees Minder