Lees de Officiële Beschrijving

De Chemical Engineering and Pharmacy Major van BIT behoort tot het eerstegraads vakgebied van de chemische technologie en technologie, een sleutelonderwerp van het ministerie van Industrie en Informatietechnologie, en het tweedegraadsonderwerp toegepaste chemie, dat ook een nationale sleutel is onderwerpen.

Dit programma omvat traditionele aanwijzingen, nieuwe richtingen van het ministerie van onderwijs en interdisciplinaire richtingen, waarbij controlewetenschappen en -technologie, werktuigbouwkunde en chemische technologie en techniek worden gecombineerd.

Het programma kent vier richtingen: chemische technologie en technologie, farmaceutische engineering, procesapparatuur en regeltechniek en chemische energie-engineering, waarvan chemische technologie en technologie tot de topuniversiteiten behoren wat betreft uitgebreide sterkte en internationale invloed.

De belangrijkste onderwerpen van het programma zijn chemische technologie en technologie en chemie. Dit programma is gericht op het kweken van hoogwaardige en veelzijdige talenten met solide chemische experimentele bedieningsvaardigheden, de nieuwste kennis van grensverleggende chemie, de geest van innovatie en uitdaging in wetenschappelijk onderzoek, en het vermogen zich aan te passen aan maatschappelijke ontwikkeling.

Na het afstuderen kunnen studenten zich bezighouden met productie, onderzoeksontwikkeling, toepassing en beheer op het gebied van fijne chemicaliën.

De kernvakken van dit programma omvatten calculus, lineaire algebra, fysica, circuits en elektronische techniek, anorganische chemie, organische chemie, fysische chemie, analytische chemie, principe van chemische technologie en chemische engineering en technologie.

kwalificaties

  • Master-programma aanvragers moeten universitair afgestudeerden zijn of zullen afstuderen tegen 31 juli. Een doctoraatsprogramma aanvrager moet een master's degree in dezelfde grote of in de relatieve interessegebied hebben;
  • Efficiënte Chinese taalvaardigheden * (4 graden van HSK) of TOEFL- en IELTS-scores.
  • Aanbeveling door twee professoren.

* Opmerking: Chinees (Mandarijn) is de belangrijkste onderwijstaal. BIT biedt ook een aantal programma's in het Engels. Aanvragers van Engelstalige programma's zijn niet verplicht Chinese taalvaardigheden te hebben.

Opleiding te volgen in:
Chinese
Engels

Zie 5 andere vakken van Beijing Institute Of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum