Master in chemie (MTech / MSc)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MTech Chemistry

Het primaire doel van de MTech Chemie is om studenten gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoeksonderdeel, zodat studenten de vereiste experimentele en technologische vaardigheden en noodzakelijke veldwerkcompetenties zoals innovatie, besluitvorming, strategische beheersing kunnen beheersen denk- en organisatorische vaardigheden.

Een op proefschrift gebaseerde MTech Chemistry bestaat uit een uitgebreide studie van een gespecialiseerd gebied op het gebied van specialisatie, gerapporteerd en ingediend in de vorm van een proefschrift aan het einde van het programma. De graad vereist een hoog niveau van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van kritisch redeneren, formuleren, analyseren en evalueren van een specifiek probleem in het vakgebied.

De M Tech-graad bestaat uit een onderzoeksproject in een geldig onderzoeksgebied. Een minimaal cijfer van 50% voor het proefschrift wordt beschouwd als voldoende bewijs dat de kandidaat de juiste onderzoekscapaciteit voor dit niveau heeft aangetoond.

MSc in de chemie

Het primaire doel van de MSc in Chemie minor-proefschrift met cursussen is om studenten te voorzien van gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training, terwijl het voldoen aan de eisen van een specifieke onderzoekscomponent, zodat studenten de vereiste experimentele en technologische vaardigheden en noodzakelijke veldwerkcompetenties zoals innovatie kunnen beheersen , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een minor-proefschrift met cursussen MSc in chemie bestaat uit minimaal 120 studiepunten onderzoek op niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De graad vereist een hoog niveau van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van kritisch redeneren, formuleren, analyseren en evalueren van een specifiek probleem in het vakgebied.

De masteropleiding omvat een onderzoeksproject op basis van een goedgekeurd onderwerp. Een proefschrift, dat bewijs levert van de onderzoekscapaciteit van de kandidaat, is vereist.

Het curriculum bestaat uit:

  • Een proefschrift en aanvullende onderzoekswerkzaamheden zoals voorgeschreven door het afdelingshoofd.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder