Master in bouwwetenschappen en management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ons programma is ontworpen om de kennis en het begrip van de wetenschap van gebouwen en het beheer van het bouwproces verder te ontwikkelen, om hun professionele taken in het creëren, verbeteren en onderhouden van onze gebouwde omgeving te vervullen. Het is ontworpen om studenten een programma te bieden met een holistisch perspectief van bouwmanagementprocessen en de wereldwijde uitdagingen voor de moderne bouwsector.

Dit programma is geschikt voor pas afgestudeerden uit de bouw en andere aanverwante disciplines, op zoek naar de technische kennis en managementvaardigheden die nodig zijn voor een snelle baan in de bouwsector. Het is ook geschikt voor ervaren bouwprofessionals die streven naar hogere managementfuncties in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland. Bovendien kunnen de kennis en vaardigheden die studenten op dit programma kunnen ontwikkelen, kansen bieden om door te stromen naar MPhil / PhD-onderzoekstudies op het gebied van bouwwetenschap, bouwtechnologie en bouwmanagement.

Het programma is ontworpen rond het onderwijskader van het Chartered Institute of Building (CIOB) en het curriculum is ontwikkeld in samenwerking met partners uit de industrie. De inhoud van het programma wordt geïnformeerd door state-of-the-art onderzoek dat wordt uitgevoerd door academici van de School of Architecture and the Built Environment. Het programma wordt aangeboden als een jaar full-time modulaire opleiding of twee jaar flexibele modulaire cursus.

Hoe je bestudeert

Dit programma maakt gebruik van een breed scala aan lesmethoden, waaronder een combinatie van lezingen, seminars, tutorials, bezoeken ter plaatse, excursies en workshops met experts uit de industrie. Studenten kunnen profiteren van ons actieve team van academisch personeel binnen de school, die een goede verbinding met de industrie hebben dankzij hun onderzoeksbijdragen en eerdere werkervaring.

De structuur van de cursus zal bestaan ​​uit een aantal modules die betrekking hebben op de vakgebieden die de CIOB nodig heeft:

Term 1

 • Bouwprocesbeheer en professionele praktijk
 • Projectplanning en -management
 • Duurzaam bouwen, bouwen en presteren
 • Strategisch management en leiderschap

Termijn 2

 • Geavanceerde bouwwetgeving
 • Geavanceerde bouwtechnologie en innovatie
 • Geavanceerde ICT voor de bouw
 • Bouwprojectorganisatie en -bestuur

Zomer

De cursus omvat ook onderzoeksmethoden en de masterproefmodule, een essentieel onderzoekselement van het curriculum. Er worden gespecialiseerde onderzoekstrainingen gegeven om studenten in staat te stellen de onderzoeksvaardigheden die op het bachelorniveau zijn geleerd verder te ontwikkelen en onderzoeksvoorstellen te ontwikkelen voor een substantiële schriftelijke proefschriftverhandeling op elk gebied met betrekking tot bouwwetenschap en management.

Interdisciplinaire structuur

De School voor Architectuur en de Gebouwde Omgeving is trots op haar interdisciplinaire structuur en studenten in Bouwkunde en Management werken waarschijnlijk samen met postacademische studenten uit andere disciplines, met name de architectuur. We zijn trots op onze verbindingen in de bouwsector, die ons in staat stellen om studenten kansen te bieden voor bouwplaatsbezoeken en het potentieel voor stages en afstuderen.

Contacturen en onafhankelijke studie

De wekelijkse contacturen voor dit programma kunnen variëren afhankelijk van de individuele gekozen module-opties en het stadium van de studie.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas ten minste twee-drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.

Neem voor meer informatie contact op met de programmaleider.

Hoe je wordt beoordeeld

Er zijn verschillende beoordelingsmethoden aangenomen in dit programma en dit zal voor elke module verschillen. De methoden kunnen zijn:

 • Technische rapporten
 • Praktische oefeningen
 • essays
 • presentaties
 • Formele examens
 • Kritieke beoordelingen

De verscheidenheid aan beoordelingsmethoden is ontworpen om de vele vaardigheden te kunnen ontwikkelen die professionals in de moderne bouwsector nodig hebben, inclusief communicatie, leiderschap, teamwork, kritische reflectie en creatieve probleemoplossing.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Kenmerken

De Construction Science and Management-programma's worden ondersteund door de Professional Advisory Board (PAB) van de school, bestaande uit vooraanstaande senior professionals uit de industrie van de gebouwde omgeving. Onze industriële connecties stellen ons in staat om ervoor te zorgen dat onze programma's geschikt zijn voor het doel, toekomstgericht en sectorrelevant. Deze samenwerkingsregeling helpt ons ook om onze studenten kansen te bieden voor:

 • Bezoek bouwplaatsen
 • Stages
 • Gastcolleges verzorgd door industriële specialisten
 • Potentieel afgestudeerd werk.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas graad in een relevant vak en bij voorkeur in de praktijk ervaren. Kandidaten met aanzienlijke industriële ervaring zullen worden overwogen en worden uitgenodigd om een ​​interview bij te wonen.

Internationale studenten hebben een Engelse taalcertificering nodig op IELTS 6.0 met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent. Meer informatie over de IELTS-vereisten vindt u hier.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder