Master in bouwmanagement / Executive Master in bouwmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het Construction Management-programma bij SoA is ontworpen om de educatieve en carrièremogelijkheden voor onze afgestudeerden te verbreden door een geïntegreerd, flexibel en state-of-the-art curriculum te bieden dat studenten voorbereidt op de kennis, discipline en verkoopbare vaardigheden om toekomstige leiders te worden van ontwerp en bouwgerelateerde organisaties wereldwijd.

Er worden twee graden aangeboden. De Master of Construction Management is ontworpen om de educatieve en carrièrekansen voor afgestudeerden van architectuur, engineering en bouwprogramma's te vergroten door de kennis en vaardigheden van het ontwerp en de bouw van de gebouwde omgeving uit te breiden. Voor ervaren professionals uit de industrie die hun carrièremogelijkheden willen verbeteren, is een Executive Master of Construction Management beschikbaar.

De Master of Construction Management (MCM) is een interdisciplinair programma van 36 studiepunten en staat open voor afgestudeerden van architectuur-, engineering- en bouwgerelateerde programma's. Het curriculum zal de onderwijs- en carrièremogelijkheden voor studenten verbreden. Formele kennis en ervaring in project- en bouwmanagement zijn zeer gewild bij architecten- en ingenieursbureaus, bouwbedrijven en vastgoedontwikkelaars. De graad is STEM-aangewezen, waardoor internationale studenten zich tot 36 maanden na het afstuderen kunnen aanmelden voor OPT.

Het Executive Masters of Construction Management-programma (EMCM) is bedoeld voor ervaren professionals in de ontwerp- en bouwsector die klaar zijn om hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

"Programma's zoals Miami's Master of Construction Management vormen het levensbloed en de toekomst van onze sector. Meer en meer hebben we jonge, getalenteerde en gekwalificeerde professionals nodig om al het spannende werk hier in Miami en in de regio Zuid-Florida te ondersteunen. Onze samenwerking met Miami's Master of Construction Management-programma is rijp voor kansen en sluit nauw aan bij het robuuste stageprogramma van Balfour Beatty. Het is een opwindende tijd om in aanbouw te zijn en we verheugen ons op de samenwerking met het ongelooflijke talent dat uit dit programma zal komen. "

Scott Skidelsky

Voorzitter | Balfour Beatty

118532_1.jpg

getuigenis

“Het MCM-programma biedt je de beste aspecten van een academische instelling met topprofessoren, faciliteiten en loopbaanondersteuning. Tegelijkertijd biedt het programma praktische en realistische ervaringen. Met deze combinatie kun je direct na het afstuderen waarde toevoegen aan de werkplek. ”

Ariel Newfield

Master of Construction Management

Klasse van 2018

120669_Keystone-StudentsandChristian002.jpg

Waarom Construction Management aan de School of Architecture?

Schoolcultuur

De School of Architecture biedt studenten een unieke cultuur waarin creativiteit, samenwerking, communicatie en kritisch denken centraal staan. Onze cultuur ondersteunt het leren van de 21ste eeuw door technologie te integreren in flexibele leerruimten waar studenten zich richten op projectmatig leren en praktische ervaring.

Projectmatig leren

Studenten worden blootgesteld aan leren in relevante, real-world contexten geleid door experts van wereldklasse en praktijkmensen in het veld.

Industrie partnerschappen

Het Master of Construction Management-programma wordt ondersteund door een stellaire Industry Advisory Board, samengesteld uit de hoogste leiding van de belangrijkste spelers in de branche. Naast het sturen van de missie en doelen van het programma begeleiden de leden mentorstudenten en bieden ze een praktische leerervaring door middel van stages en practica in hun organisaties.

Werkvooruitzicht

Het Bureau of Labor Statistics projecteert 11,1 procent werkgelegenheidsgroei voor bouwmanagers tussen 2016 en 2026. In die periode zouden naar schatting 44.800 banen moeten opengaan.

Construction Managers maakten in 2017 een mediane bezoldiging van $ 91.370. De best betaalde 25 procent verdiende dat jaar $ 121.570, terwijl de laagstbetaalde 25 procent $ 69.470 verdiende.

Missie

De missie van het programma is om de onderwijs- en carrièremogelijkheden voor onze afgestudeerden te verbreden en om een integratief, flexibel en state-of-the-art curriculum te bieden dat studenten voorbereidt op de kennis, discipline en de verkoopbare vaardigheden om toekomstige leiders van ontwerp en bouw te worden. gerelateerde organisaties wereldwijd. Studenten worden aangemoedigd, als toekomstige industriële leiders van de industrie, om de kritieke sociale, economische en ecologische uitdagingen aan te pakken waarmee de bouwsector wordt geconfronteerd en om zinvolle bijdragen te leveren aan de vormgeving van de gebouwde omgeving.

Visie

Het programma streeft naar een leidende positie in de wereldwijde verspreiding en verspreiding van ontwerp- en bouwmanagementkennis. Als opvoeders van de mannen en vrouwen die de processen van het bouwen van de gebouwde omgeving zullen faciliteren, leiden en implementeren. We moedigen onze studenten, als toekomstige leiders in de industrie, aan om de kritieke sociale, economische en ecologische uitdagingen aan te pakken waarmee de bouwsector wordt geconfronteerd en om zinvolle bijdragen te leveren aan de vormgeving van de gebouwde omgeving.

Kernwaarden

Wij geloven in de waarde van kennis zoals verkregen door ervaring en blootstelling aan echte problemen en het belang van het ontwikkelen van vaardigheden in management en het belang van het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van management, leiderschap, kritisch denken, engagement, sociale verantwoordelijkheid en samenwerking in de bouwsector . Wij zijn van mening dat deze vaardigheden cruciaal zijn voor de levering van de gebouwde omgeving die de normen voor tijd, geld en prestaties overtreft.

We hechten waarde aan samenwerking en partnerschappen met belanghebbenden in de industrie om oplossingen te verkennen die de efficiëntie in de industrie verbeteren en geavanceerde werkwijzen en technologieën promoten en de betrokkenheid en prestaties van studenten bij academici en buitenschoolse activiteiten vergroten.

Wij geloven dat leren niet stopt bij het afstuderen. Initiatieven voor levenslang leren zijn de sleutel tot verdere groei, debat en algemeen succes van de sector.

href = "https://mcm.arc.miami.edu/index.html

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains v ... Lees meer

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains visionary practitioners who pursue architecture as a combination of civic art and building science. Lees Minder