Master in biofotonica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma details

Overzicht

De masteropleiding Biophotonics omvat in totaal 120 ECTS. Het belangrijkste kenmerk van het programma is interdisciplinariteit gebaseerd op de unieke combinatie van wetenschappelijke richtingen in optica en biomedische geneeskunde. Het programma biedt de basis fysische en wiskundige opleiding en diepgaande studie van de belangrijkste problemen van fysisch-chemische en moleculaire biologie, evenals biofysische processen in complexe moleculaire systemen. Het programma is bedoeld om hooggekwalificeerde specialisten in biofotonica op te leiden die de nieuwe richtingen voor de ontwikkeling van de grondbeginselen van biofotonica en veelbelovende biotechnologieën kunnen analyseren en voorspellen.

Institute of Biomedicine is opgericht om internationaal erkende onderwijs-, onderzoeks- en innovatieactiviteiten te ontwikkelen op het gebied van biomedische technologieën die de kwaliteit van het menselijk leven verbeteren en een actieve levensduur bieden.

Institute of Biomedicine richt zich op interdisciplinaire academische programma's, gebaseerd op de onderzoeksresultaten van de Centres of Excellence en op technologieprojecten met toonaangevende bedrijven. Het doel is om bekwame professionals met complexe transdisciplinaire competenties op te leiden en zo geavanceerde hightechbedrijven te bieden die zich richten op de ontwikkeling van gepersonaliseerde geneeskunde, cellulaire, genomische, postgenomische en metabolomics-technologieën voor het bestrijden van sociaal significante ziekten, met hooggekwalificeerd personeel.

 • Ontwikkeling van technologieën en producten voor de diagnose en behandeling van cardiovasculaire, kanker- en neurodegeneratieve ziekten, onder meer in het kader van een voorspellende strategie en gepersonaliseerde geneeskunde;
 • Ontwikkeling van hoogtechnologische apparaten voor reconstructieve chirurgie.
 • Ontwikkeling van effectieve technologieën voor bioremediatie van natuurlijke systemen.
 • Ontwikkeling van nieuwe nutraceutica, waaronder microbioomcorrectiemiddelen.

Toelating

Vereiste documenten (online in te dienen):

 1. Een kopie van het paspoort;
 2. Een kopie van het diploma (OF een door de registrar afgegeven cijferlijst van het laatste semester); de student dient bij aankomst aan de toelatingscommissie een origineel document te bezorgen;
  • NOTITIE! documenten ontvangen in het buitenland worden ingediend gelegaliseerd in overeenstemming met de procedure die is vastgelegd in de wetgeving van de Russische Federatie, of met de apostille (behalve wanneer in overeenstemming met de wetgeving van de Russische Federatie en (of) internationaal verdrag legalisatie en apostille niet zijn verplicht)
 3. Gecertificeerde vertaling van het diploma en het paspoort in de Russische taal (kan bij aankomst worden overlegd)
 4. Een ingevuld aanvraagformulier (online)
 5. Andere diploma's en certificaten die andere prestaties bewijzen (indien beschikbaar)
 6. Toelatingsexamens:
  • Schriftelijke test natuurkunde
  • Een interview

Het collegegeld per jaar is 335.800 RUB.

Beurzen zijn beschikbaar via de href = "https://future-in-russia.com/

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University.

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University. Lees Minder