Master in behoud van cultureel erfgoed

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De University of Lincoln wil een ideale omgeving bieden om uw kennis en behoudsvaardigheden op postuniversitair niveau te bevorderen.

U krijgt toegang tot een breed scala aan historische materialen en kunt ervoor kiezen om te focussen op remedial treatment, preventive conservation of collections management.

Voor degenen die al in de instandhouding werken, kunt u met een blended learning-optie praktische projecten indienen die zijn afgeleid van uw huidige standplaats.

De School of History & Heritage heeft sterke banden met musea, beroepsorganisaties en agentschappen op het gebied van erfgoed, die mogelijkheden kunnen bieden voor stages en studeren in het buitenland. Raadpleeg het tabblad Functies voor meer informatie over de mogelijke kosten van deze plaatsingen.

Hoe je bestudeert

De meeste conservatiebegeleiders en -technici zijn gekwalificeerde conservators met een breed scala aan professionele ervaring in de museum- en erfgoedindustrie. Gemengde leermogelijkheden die flexibiliteit, ondersteuning en academische strengheid combineren, bestaan ​​ook voor degenen die al in de instandhouding werken.

De samenstelling en levering van de cursus is voor elke module anders en omvat mogelijk lezingen, seminars, workshops, onafhankelijke studie, practica, stages, onderzoek en individueel leren.

Neem contact op met een onafhankelijke studie

De wekelijkse contacturen voor dit programma kunnen variëren afhankelijk van de individuele gekozen module-opties en het stadium van de studie.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas twee tot drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.

Neem voor meer informatie contact op met de programmaleider.

Hoe je wordt beoordeeld

Het programma maakt gebruik van een volledige reeks beoordelingen, waaronder essays, rapporten, praktisch werk, seminar en posterpresentatie en onderzoeksproject / proefschrift.

Studenten op de blended learning-optie moeten een maandelijks rapport indienen om hun voortgang te controleren en sessies via Skype of via de telefoon worden aangeboden door de modulebegeleider.

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Kenmerken

Binnen de sector Cultureel Erfgoed is een goede reputatie opgebouwd die zorgt voor een goede kwaliteit en waar uitdagende objecten vaak aan de universiteit worden toevertrouwd voor behandeling.

International Study Visit

MA studenten aan dit programma hebben de mogelijkheid om zich te voegen bij niet-gegradueerde en Diploma studenten op een facultatief internationaal studiebezoek. In het verleden waren dit onder meer Berlijn, Athene, Amsterdam en Florence. Houd er rekening mee dat van studenten wordt verwacht dat zij hun reis-, verblijfs- en algemene kosten voor levensonderhoud dekken wanneer zij deelnemen aan een optioneel studiebezoek.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas onderscheiding in conservatie of gelijkwaardige beroepservaring.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.5 nodig met niet minder dan 6,0 in elk element of equivalent. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder