Master in bedrijfspsychologie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het doel van het programma is om hooggekwalificeerde psychologen voor te bereiden op bedrijfsorganisaties met diepgaande psychologische kennis op het gebied van marketing en human resource management, redelijk in economische en juridische basisprincipes van bedrijfsontwikkeling, in staat om hun professionele competenties te implementeren voor de efficiëntie van een bedrijfsorganisatie en voor verbetering van persoonlijk welzijn.

De helft van het programma bestaat uit bedrijfspsychologie en aanverwante vakgebieden. Het programma biedt leiderschapspsychologie, teambuilding en management, innovatiemanagementpsychologie, bedrijfspsychologie, personeelspsychologie, public relations- en advertentiepsychologie, zakelijke onderhandelingen, loopbaanontwikkelingspsychologie, arbeidsrecht, enz. De andere helft van het programma is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek en afstudeerwerk van de master, beroepsopleiding en stage. Elk semester omvat minstens één onderwerp dat helpt bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden. Het is het enige masterprogramma voor psychologie in het Engels in Litouwen en in de Baltische staten. Het programma biedt studiepunten van de masteropleiding psychologie zoals gedefinieerd in de Regulations of the European Federation of Psychologists Associations.

Onderwijs- en leermethoden: interactieve hoorcolleges, het probleemgericht lesgeven, gastcolleges, literatuuronderzoek, brainstorming, verbale communicatie, dagboek, rollenspel, groepsdiscussie (kleine groep), groepsdiscussie (rondetafelgesprek), debatten, probleemanalyse en resolutie, casestudy's, projectwerk, voorbereiding van presentaties, individueel en groepsonderzoek, individuele en groepsopdrachten, informatieherstel en -analyse, educatieve films.

Internationale mobiliteitsmogelijkheden

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan het ERASMUS + mobiliteitsprogramma dat de mogelijkheid biedt om 1 of 2 semesters aan een buitenlandse universiteit te studeren en stage te lopen in een ander land.

Mogelijkheden voor beurzen

Carriere vooruitzichten

De academische kwalificaties maken het mogelijk om te werken als een onderzoeker (toegang tot de derde cyclus studies), evenals een psycholoog in verschillende bedrijven, niet-gouvernementele organisaties en overheidsinstellingen. In het bijzonder zullen de afgestudeerden in staat zijn om de verworven kennis en vaardigheden in human resources management toe te passen, om psychologische technieken in de bedrijfswereld toe te passen om de effectiviteit van bepaalde bedrijven te vergroten.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten een bachelor in psychologie hebben voor toelating tot de universiteit.

Engelse taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B2 (volgens het door de Raad van Europa goedgekeurde gemeenschappelijk referentiekader voor taal). Verre taaltest Engels wordt georganiseerd voor diegenen die geen IELTS- of TOEFL-certificaten bezitten.

Aanvraagprocedure en vereiste documenten

Volg 4 stappen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in op apply.mruni.eu
 2. Upload de vereiste documenten.
 3. Beveilig uw registratie door de aanvraagkosten te betalen.
 4. Dien uw aanvraag in.

Vereiste documenten:

 1. Educatieve documenten.
  1. Voor bachelorstudenten die op zoek zijn naar een diploma: een gewaarmerkte kopie van het diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs met het transcript van academische archieven. Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
  2. Opmerking: Aanvullende educatieve documenten (zoals de resultaten van staatsexamens of pre-universitair onderwijs) kunnen vereist zijn in het land waar de aanvrager woonachtig is .
  3. Voor Masters die op zoek zijn naar een graad: gewaarmerkte echte kopieën van universitair transcript en diploma (een kandidaat moet een universitair bachelordiploma of een gelijkwaardig eerste universitair diploma hebben met een studieduur van minimaal 3 jaar). Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
 2. Document dat de resultaten van de Engelse taalvaardigheid bewijst.
  1. Voor bachelorstudenten: minimaal niveau B1; beoordelingen van Engelse taalvaardigheidscertificaten gelijkwaardig aan niveau B1: TOEFL Paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-niveau.
  2. Voor studenten die op masterdiploma hebben gestudeerd: minimaal niveau B2, beoordelingen van taalvaardigheidscertificaten voor het Engels, gelijk aan niveau B2: TOEFL-paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5-6,0.
  3. Opmerking: als u geen IELTS of TOEFL hebt, bestaat de mogelijkheid om de online taaltest op Engels te volgen, georganiseerd door de universiteit. U zou deze optie moeten kiezen bij het invullen van de applicatie. Er is geen extra vergoeding voor deze test.
 3. Paspoort kopie.
 4. Pasfoto type foto.
 5. Notariële sponsorbrief van ouders / sponsors en de brief van een bank over hun financiële mogelijkheden (met inkomens van de laatste 3 maanden).

Onze studentenervaringen

Sakartvelo-student leerde Litouws door poëzie te lezen, sprookjes

Zoeken: de passie van de Oekraïense student om de beste koffie te vinden

Koreaanse student leest, kookt meer tijdens quarantaine

Servische student: Modern Litouwen is een voorbeeld voor ons Serviërs

Duitse student groeide om van roze bietensoep te houden en leerde het te maken

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Lees meer

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Lees Minder