Master in bedrijfsprocesbeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

 • Deze cursus is geschikt voor u als u een bachelordiploma in informatietechnologie of bedrijf hebt.
 • Ontwikkel de vaardigheden en kennis om bedrijfsstrategieën te vertalen in IT-oplossingen.
 • Bestudeer bedrijfssystemen en bedrijfsprocesbeheer, projectbeheer, IT-consulting, enterprise-architectuur, bedrijfssystemen en informatiemanagement met bedrijfsprocessen.
 • Bereidt u voor op een carrière als chief information officer, enterprise architect, business development manager, senior business analist, software development manager, programmamanager of bedrijfsstrateeg.
 • Voltooi in 1,5 jaar fulltime of 3 jaar parttime.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Business Process Management (BPM) is een reeks gestructureerde methoden en technologieën voor het verbeteren van de operationele prestaties van organisaties. Recente studies melden dat BPM een topprioriteit is geworden in alle sectoren en er is veel vraag naar professionals die management- en IT-vaardigheden kunnen combineren om de procesprestaties te verbeteren. De vereiste vaardigheden omvatten strategische afstemming, governance, procesmodellering, analyse, innovatie, procesbewuste informatiesystemen en verandermanagement.

De uitstekende onderzoekwaardigheid van QUT in BPM heeft invloed gehad op het ontwerp van de Master of Business Process Management. Het weerspiegelt de behoeften van de sector op het gebied van expertise in bedrijfsprocessen en bereidt afgestudeerden voor op een spannende BPM-carrière.

Real-world leren

De cursus Business Process Management van QUT wordt algemeen erkend als een sterke band met de industrie. Gedurende je studie, zul je:

 • ondernemen projectgebaseerde eenheden waarvoor u theoretische en technische kennis moet toepassen bij de ontwikkeling van BPM-gerelateerde artefacten (bijvoorbeeld conceptuele modellen en kaders, bedrijfsplannen).
 • gebruik echte en door onderzoek geïnspireerde problemen.
 • gebruik geavanceerde analytische, conceptuele en logische denkprocessen om nieuwe en complexe problemen op te lossen.
 • relevante actuele BPM- en interpersoonlijke vaardigheden afdekken die nodig zijn om door te stromen naar hogere professionele functies.

Wat te verwachten

De Master of Business Process Management van QUT biedt u de mogelijkheid om de expertise in de toepassing van procesgericht denken te ontwikkelen om bedrijven effectief te ondersteunen, de impact van beschikbare middelen te maximaliseren en innovatieve bedrijfsstrategieën mogelijk te maken. Het programma onderzoekt business-IT-afstemmingsproblemen door middel van passende theorie- en vaardigheidsontwikkeling en biedt carrièremogelijkheden in senior management- en bestuursfuncties.

Je studeert specialistische eenheden in de specialisatie van Business Process Management en kunt aanvullende studies uitvoeren op het gebied van bedrijfssystemen, IT-professionele services, enterprise-architectuur en -systemen en informatie- en kennismanagement.

114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

Carrière resultaten

QUT's Master of Business Process Management zal zakelijke en IT-professionals ontwikkelen en kansen bieden om in aanmerking te komen voor de senior executive functies van Chief Information Officer, IT Director of Enterprise Architect. Carrièrepaden die leiden naar deze senior IT-posities zijn onder meer: Benefits Analyst, Program Office Manager, Quality and Software Release Manager, Change Manager, Capabilities Manager, Customer Relationship / Service Manager, ICT Policy Manager, Business Process / Continuity Manager, Corporate Strategist and Development Advisor , Senior bedrijfsanalist, systeemarchitect, bedrijfsproces- en IT-consultants en IT-project- en programmamanagers.

onderzoek Pathways

De masteropleidingen bieden een Pathway om te volgen met een onderzoeksgraad (Master of Philosophy, Professional Doctorate of Ph.D.). Studenten die met succes de op onderzoek gebaseerde praktijk van IFN600 en een onderzoeksproject met 48 studiepunten voltooien, worden aangemoedigd om zich in te schrijven voor een doctoraatsprogramma. IN23 biedt directe Pathways voor toegang tot een Ph.D. programma.

Mogelijke carrières

 • Business Analyst
 • Bedrijfsontwikkelaar
 • Business Risk and Governance Consultant
 • Change Manager
 • Commercialiseringsfunctionaris
 • Customer Care Manager
 • Executive Project Manager
 • Operations Manager
 • Programma commercieel leider
 • Projectleider
 • Senior Procurement Executive
 • Systeem analist
 • Systeembeheerder

vergoedingen

Uw werkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van welke eenheden u kiest. We beoordelen de vergoedingen jaarlijks en kunnen mogelijk worden verhoogd.

2019: $ 31.500 per jaar fulltime (96 studiepunten)
2020: $ 34.700 per jaar fulltime (96 studiepunten)

114245_Image10GPCampuspicture_3000Wx1373H.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder