Master in bedrijfsmanagement

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het algemene doel van de masteropleiding is om je op te leiden tot een professional / onderzoeker met geavanceerde kennis op het gebied van bedrijfsmanagement.

Het professionele traject is bedoeld om u te voorzien van de nodige kennis om te werken in managementrollen in een van de werkgebieden van een bedrijf en in algemeen management in verschillende bedrijfsgebieden.

Het onderzoekstraject beoogt u de kennis te bieden die nodig is om een onderzoeksproject op het gebied van bedrijfseconomie uit te voeren.

specialiteiten

Je kunt kiezen of je de professional of de onderzoeksspecialisatie wilt volgen. Als je de onderzoeksroute neemt, moet je minimaal 12 ECTS-credits kiezen uit de optionele onderzoeksspecialisatie-vakken en 6 ECTS-credits uit de resterende optionele vakken.

Externe praktijken

Stages zijn optioneel en stellen u in staat 225 uur ervaring op te doen in een bedrijf of instelling. De stageoptie is 9 ECTS-credits waard.

Je kunt het uitvoeren in de stage bij een van de 200 organisaties die verbonden zijn aan Zuid-Catalonië en actief zijn op alle gebieden van economische activiteit waarmee de faculteit overeenkomsten heeft gesloten.

127416_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden in de universitaire master in bedrijfsmanagement kunnen werken in:

 • Algemeen directeur of directeur
 • Manager in een aantal afdelingen met betrekking tot human resources, budgettering, projectmanagement, financiën en boekhouding, marketing in de publieke of private sector
 • Consultancy op verschillende gebieden van bedrijfsbeheer
 • Ondernemers die een globale visie op bedrijfsbeheer nodig hebben
 • Hoogleraar en / of onderzoeker aan universiteiten, onderzoekscentra en bedrijfsafdelingen

Toelating

De masteropleiding is bedoeld voor gekwalificeerde afgestudeerden op het gebied van economie, bedrijfskunde of engineering.

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in het professionele traject van de Master in Business Management zullen worden gemotiveerd door thema's zoals innovatie en creativiteit in een zakelijke omgeving en de wens om zakelijke projecten te leiden, nieuwe uitdagingen aan te gaan en beslissingen te nemen op basis van geavanceerde kennis van bedrijfsbeheer. Kandidaten moeten aantonen:

 • Analytisch vermogen.
 • De mogelijkheid om in teamverband en op eigen initiatief te werken.
 • Proactieve en ondernemerskwaliteiten.
 • Communicatie vaardigheden.

Specifieke documentatie vereist

Naast de verplichte algemene documentatie die vereist is voor pre-inschrijving voor het programma, moet u ook de volgende documenten indienen:

 • Motivatiebrief gericht op academische coördinatie. De brief moet de redenen vermelden waarom je geïnteresseerd bent in het bestuderen van de masteropleiding, zodat de academische commissie je verwachtingen kan vergelijken met de doelstellingen van het programma en je geschiktheid voor de cursus kunt bepalen.
 • Als u een student uit een niet-Latijns-Amerikaans land bent, moet u documentatie overleggen waaruit de kennis van het Catalaans of het Spaans blijkt. Als u deze kennis niet kunt aantonen, moet u een ondertekende en volledige verbintenis met betrekking tot uw competentie in het Spaans indienen.

Optioneel kunt u ook documentatie indienen die andere aanvullende trainingen zoals cursussen, seminars of andere trainingsactiviteiten aantoont, documentatie die werkervaring aantoont, certificering van Engelse kennis of andere prestaties die worden genoemd in het curriculum vitae van de kandidaat.

Selectiecriteria

 • Evaluatie van het academische cijfer van de officiële universitaire kwalificatie die toegang geeft tot de master: maximaal 50 punten.
 • Andere universitaire kwalificaties: maximaal 10 punten.
 • Certificering van Engelse kennis: maximaal 10 punten.
 • Schakelcursussen gerelateerd aan de masteropleiding, documentaire accreditatie: maximaal 10 punten.
 • Werkervaring in het kader van de masteropleiding: maximaal 10 punten.
 • Andere prestaties: maximaal 10 punten
Laatst bijgewerkt op jul 2020

Over de school

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment.

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment. Lees Minder
Tarragona , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona + 11 Meer Minder