Master in bedrijfsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is bedoeld voor diegenen die studies willen doen in algemeen bedrijfsbeheer en bedrijfskunde. Het programma legt met name de nadruk op de ontwikkeling van vaardigheden en competenties die nodig zijn om effectief te beheren in zowel lokale als mondiale omgevingen. Studenten bestuderen de bedrijfstheorie en hoe deze toe te passen met behulp van functionele en betrouwbare tools. Degenen die het programma doorlopen, studeren af met een vaardigheden die hen aantrekkelijk maken voor werkgevers en natuurlijke leiders in het bedrijfsleven. Naast een goed begrip van organisatorische functies (strategie, marketing, financiën, processen, projecten), leert het programma probleemoplossing, leiderschapsvaardigheden, communicatieve vaardigheden, teamwerk, toewijding aan ethiek en milieubewustzijn.

Afgestudeerde profielen

De afgestudeerde van het programma Master of Business Management:

 • heeft een goed begrip van organisaties en uitdagingen waarmee managers worden geconfronteerd,
 • is klaar om leiderschapsrollen te spelen in verschillende instellingen,
 • kan optreden als een functionele manager die gespecialiseerd is in internationale markten, human resources, strategie of marketing en PR.

Carriere vooruitzichten

Mogelijke carrièremogelijkheden zijn:

 • leidinggevende carrières in bedrijven,
 • strategische rollen in organisaties,
 • leidinggevende rollen in internationale markten,
 • specialistische functies in marketing, PR, marktanalyse, strategie.

137509_137474_WUEB-03.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

modules

Tijdens de studie kan de student de volgende modules kiezen en volgen:

 • Human Resources Management
  De module Human Resources Management bereidt studenten voor op het managen van mensen in organisaties, met de nadruk op de ontwikkeling van medewerkers, zoals training, loopbaanbeheer en verhuizing. De module verbetert de managementcompetenties van studenten door de ontwikkeling van vaardigheden, kennis en attitudes die het meest nodig zijn bij managementwerk. Het biedt ook basiskennis op het gebied van arbeidspsychologie en initiatieven voor het evenwicht tussen werk en privé. De module stelt ons in staat dieper in te gaan op de zelfbeschrijving door middel van psychologische tests.


 • Bedrijfscommunicatie en public relations
  In de moderne economie zal elke onderneming, ongeacht haar omvang en werkterrein, niet slagen zonder de strategische implementatie van effectieve bedrijfscommunicatie en PR. Als onderdeel van de module verwerven studenten kennis en competenties op het gebied van het creëren van huisstijl en interne communicatie, mediarelaties, sponsoring, evenementenbeheer en crisismanagement.


 • Strategisch management en leiderschap
  De module Strategisch management en leiderschap voorziet studenten van de vaardigheden die nodig zijn om leidinggevende posities in organisaties op zich te nemen en strategische uitdagingen voor bedrijven te beheren. De aangeboden cursussen ontwikkelen zowel "zachte vaardigheden" van de leider (leiderschap en communicatie en onderhandelingen) als "harde vaardigheden" die nodig zijn bij het ontwerpen van strategieën (digitale transformatiestrategie en strategisch denken).


 • Internationaal management
  De module is bedoeld om studenten vertrouwd te maken met verschillende aspecten van het besluitvormingsproces en het management van een bedrijf in de internationale context. Na deze module kunnen studenten verschillende tools gebruiken die nuttig zijn in het analyseproces, marktonderzoek voorbereiden en uitvoeren, internationale teams beheren en bedrijfsmodellen ontwerpen voor internationale markten.

137508_137479_WUEB-08.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Planning

Inschrijving is van 1 juni 2020 tot 16 augustus 2020.

Binnen deze data zijn kandidaten verplicht om:

 1. Registreer je in het aanmeldingssysteem .
 2. Betaal het inschrijvingsgeld 85 PLN op de individuele bankrekening vermeld in het inschrijvingssysteem (IRK).
 3. Vul het formulier in met gegevens, download foto's, kies een studieprogramma, voeg de vereiste documenten bij.
 4. Na ontvangst van informatie over het positieve resultaat van de verificatie van het document, betaal je het collegegeld voor het eerste semester van de studie op een speciale rekening die is aangewezen door de wervingscommissie.
 5. Lever alle documenten met fotokopieën en beëdigde vertalingen in het Pools aan het wervingscomité. De deadline is 28 september 2020, om 15.00 uur. De datum van levering van documenten is belangrijk, niet de datum van verzending.

Let op: De documenten moeten per post of koeriersdienst worden bezorgd.

Stuur geen documenten voordat de wervingscommissie heeft beslist over je toelating tot studie.

extra informatie

Neem voor meer informatie contact op met Course Leader:

Professor Anna Witek-Crabb

e-mail: anna.witek@ue.wroc.pl

of bezoek de UE-website.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Lees meer

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Lees Minder