Master in bedrijfsmanagement (MBM) Ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Business Management (MBM) is een programma van 3 semesters dat is ontwikkeld om voort te bouwen op uw bestaande bachelorstudies en u in staat stelt een breder scala aan carrières in het bedrijfsleven na te streven. Bestaande uit cursussen op het gebied van financiën, internationale marketing, management accounting, bedrijfsvoering, ethiek, organisatiegedrag en human resources, bereidt het programma u voor om uit te blinken op een steeds evoluerende en internationale werkplek.

Alle cursussen worden in het Engels gegeven , met een reeks lesmethoden die doen denken aan niet-gegradueerde lessen, zoals presentaties en groepsprojecten in combinatie met praktijkvoorbeelden en casestudy's. Het programma biedt ruimte voor meer specialisatie, met een nauwkeurig academisch en theoretisch kader dat is ontworpen om u te helpen een expert in internationaal management te worden. Hiermee kunt u solliciteren naar meer gespecialiseerde rollen en biedt u een betere voorbereiding op een Ph.D. programma in de toekomst.

Ondernemers en intrapreneurs zijn succesvol omdat ze snel complexe situaties kunnen begrijpen waardoor ze strategische beslissingen moeten plannen en nemen en tegelijkertijd aan een groot aantal zakelijke ideeën en projecten moeten werken. Ze hebben een goed begrip van marketingontwerp en -implementatie. Om tegelijkertijd bedrijfsideeën te kunnen ontwikkelen, moet u belangrijke details kunnen bepalen en begrijpen, alternatieven kunnen lokaliseren en bedrijfsprocessen continu kunnen evalueren en beoordelen. Een kenmerk van ondernemers is dat ze de mogelijkheid hebben om zich volledig in te zetten en zich in te zetten voor het bereiken van hun zakelijke doelstellingen en doelen op de lange termijn, en dat deze energie ook direct wordt vertaald in de korte termijndoelen.

Een ondernemer vereist het vermogen om te leiden door mensen te leiden en te motiveren. Dit kan voorkomen bij het opstarten van bedrijven en het lanceren van projecten, maar ook in tijden van verandering en innovatie. De ondernemer begrijpt de behoefte aan goede communicatieve vaardigheden en heeft een goed begrip van de maatschappij, economie en duurzaamheid. De ondernemer heeft de vaardigheden om ideeën en producten te verkopen, commitment te winnen en bedrijfsplannen te presenteren en uit te voeren. Inzicht in de behoefte aan stabiel en solide management binnen een bedrijf - groot of klein - is belangrijk. Een ondernemer in het moderne Europa moet in staat zijn om met mensen over het hele continent en over de hele wereld te communiceren, en vereist het vermogen om de effecten van nationale en internationale overheden op de ondernemingen waarin ze betrokken zijn te begrijpen. Ondernemers en ondernemers vereisen het vermogen om problemen en risico's vanuit een holistisch oogpunt te bekijken en oplossingen te vinden en risico's te beheren door middel van innovatie.

Voorbeelden van cursussen:

  • Marketing Management
  • Internationale bedrijfsduurzaamheid
  • Durfkapitaal
  • Innovatie, creativiteit
  • Cruciale perspectieven op ondernemerschap

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and ... Lees meer

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and MBA programs fully taught in English. The academic combination of a research-based approach to education, real world mandatory project weeks and continuous evaluation ensures that students achieve highest level of sustainable employability in the 21st century world of business. We combine the virtues of the Dutch’s contemporary and practical approach to business education with the modern American model of small classes and real-world academics. In the sea of formulaic business schools, we stand out. By unleashing our students’ individual strengths, we prepare them to outperform in the business world. Our students’ sustained success is our passion and purpose. Lees Minder