Master in bedrijfsinnovatie in Barcelona

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom Master of Business Innovation in Barcelona

In de moderne wereld betekent het woord 'innovatie' vaak 'succes' . Elke organisatie die iets op de wereldmarkt wil bereiken, moet continu innovatie omarmen en nieuwe werkwijzen bedenken voor haar dagelijkse activiteiten. Zich kunnen aanpassen aan deze steeds veranderende omgeving is zonder twijfel cruciaal.

Het Master of Business Innovation-programma bij GBSB Global in Barcelona , een van de meest innovatieve hubs van Spanje, helpt u daarbij! Het leert studenten hoe ze wereldwijde industrieën kunnen analyseren, markten van onzekerheid en verandering kunnen identificeren en waarde toevoegen aan een product of dienst in de bedrijfswereld.

GBSB Global Business School uzelf van de concurrentie met GBSB Global Business School :

 • Bestudeer bedrijfsinnovatie in een business school waar 'digitaal' centraal staat. GBSB Global is de enige instelling voor hoger onderwijs in Spanje die door Microsoft is erkend als leider in digitaal onderwijs;
 • Verkrijg een differentiële kwalificatie met Microsoft Imagine Academy - GBSB Global bereidt studenten voor op het voldoen aan de vraag van de markt naar digitale technologieën.

programma beschrijving

De Master in Business Innovation in Barcelona bij

Deze graad neemt een proactieve, hands-on benadering die agile methodieken en creatief denken onderwijst. Dit programma bereidt studenten voor op de veelzijdige bedrijfsontwikkelingswereld door relevante leerstellingen op te nemen in onderwerpen zoals ontwerpdenken, productinnovatie, bedrijfsmodelontwerp en kennisbeheer.

Om een wereldwijde opleiding te krijgen die kan worden toegepast op de internationale markt, zullen studenten ook expertise ontwikkelen op complementaire studiegebieden zoals internationale onderhandelingen, methoden voor marktonderzoek en duurzaamheid en bedrijfsethiek.

De Master in Business Innovation zal kijken naar ontwerpdenken, productinnovatie, businessmodelontwerp en kennisbeheer om studenten voor te bereiden op de uitdagingen die voor hen liggen. Dit programma in Barcelona bereidt studenten voor op het voldoen aan wereldwijde eisen door het opleiden van moreel verantwoorde, cultureel bedreven zakelijke leiders die in staat zijn om internationale onderhandelingen te voeren, marktonderzoek uit te voeren en te handelen in overeenstemming met duurzame en ethische bedrijfspraktijken.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Fulltime, 's avonds
 • Locatie - Barcelona, ​​Spanje

Programma Hoogtepunten

 • Bedrijfsbezoeken
 • Faculteit met industrie-ervaring
 • Exclusieve internationale zakelijke evenementen
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal
 • International Student Body (studenten uit meer dan 70 verschillende landen)
 • Carrièremogelijkheden bij topbedrijven in Barcelona

Doelstellingen van het programma

 1. Geef het meest relevante curriculum dat de meest innovatieve leringen en praktische kennis bevat die wordt toegepast op bedrijfsinnovatie.
 2. Ontwikkel een dieper begrip van innovatieprocessen en -methoden, bedrijfsmodelontwerp, product- en dienstenontwikkeling en ontwerpdenken.
 3. Bereid studenten voor op concurrerende markten over de hele wereld met een opleiding gericht op een globaal bedrijfsperspectief en cultureel bewustzijn.
 4. Ontwikkel studenten in toekomstige leiders van de bedrijfswereld door relevante kennis te bieden die kan worden toegepast op bedrijfsinnovatie.
 5. Leer studenten hoe ze succesvolle besluitvormers kunnen zijn door ze bloot te stellen aan voorbeelden uit de praktijk door middel van industriële bezoeken, bedrijfspresentaties, wereldwijde studiereizen en meer.
 6. Een opleiding afleveren met een sterke filosofie ingebed in bedrijfsethiek en duurzaamheid.

Waarom GBSB Global ?

 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen .
 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC.
 • De 1 ste en enige officiële Microsoft School in Spanje, goedgekeurd door Microsoft als een leider in digitale onderwijs, de studenten met de meest state-of-the-art leerervaring vanaf de eerste dag.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • Door Newsweek Magazine erkend als leider op het gebied van wereldwijd onderwijs .
 • Staat op nummer 1 in Europa in de Guide to Sustainability Schools.
 • Officieel lid van de Europese Raad voor bedrijfseducatie (ECBE).
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als een van de beste business schools in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo.
 • employability

Carrièremogelijkheden

Ontdek nieuwe carrièremogelijkheden met de Master in Business Innovation in Barcelona.

Digital Transformation Manager

Verantwoordelijk voor de digitalisering van bestaande of nieuwe producten

Business Development Manager

Individuen die consumentenonderzoek, marktanalyse en industrieprognoses uitvoeren om nieuwe kansen op de markt voor het bedrijf te identificeren.

Onderzoeks-en ontwikkelingsmanager

Verantwoordelijk voor het onderzoeken, ontwerpen, besturen en implementeren van nieuwe werkwijzen en protocollen in de dagelijkse bedrijfsvoering. RnD Manager is een zeer gewilde positie op de huidige markt.

Strategie Manager

Strategiemanagers spelen een cruciale rol in elke organisatie. Ze werken met hoge leidinggevenden en helpen hen de toekomstige plannen en doelen van het bedrijf te analyseren om te zien of ze beheersbaar zijn.

Innovation Catalyst

Innovatiekatalysatoren zijn professionals met geavanceerde vaardigheden in het bestuderen en voorspellen van culturele trends in de markt. Katalysatoren zijn verantwoordelijk voor het stimuleren van de groei van de wereldmarkt op basis van de beoordeling van de consumentenvraag en marktkansen.

Innovation Analyst

Innovatieanalisten volgen de activiteiten van concurrenten op de markt en gebruiken onderzoek en analyses om verbeteringen in het bedrijfsproces aan te sturen. Hun doel is ervoor te zorgen dat productontwikkeling in lijn is met de algemene bedrijfsstrategie.

Business Analyst

Verantwoordelijk voor het maken en ontwerpen van bedrijfsmodellen met op maat gemaakte inkomstenstromen en prijsstrategieën voor de nieuwe producten en / of diensten van een bepaalde organisatie.

Product Manager

Productmanagers voeren een grondig marktonderzoek uit om nieuwe producten te helpen de uiteindelijke markt te zien. Ze gebruiken KPI (Key Performance Indicators) om productspecificaties te bepalen, prijzen vast te stellen en te kijken hoe het bedrijf groeit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lees meer

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder