Master in bedrijfsinformatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in Business Analytics is een multidisciplinair programma gericht op het verbeteren van bedrijfsprestaties en het identificeren van nieuwe kansen voor bedrijven door dataminingtechnieken toe te passen. Het programma is gebaseerd op een goede mix van theorie en praktijk. Het kernprincipe van het programma is leren door te doen. U lost praktische problemen met bedrijfsanalyse praktisch op. Er is wereldwijd veel vraag naar dergelijke vaardigheden - er is een groot tekort aan professionals op het gebied van bedrijfsanalyse op de markt.

Dit programma zal u voorzien van een grondige kennis van statistische en machine learning-methoden, dataminingtechnieken die bedrijfsanalisten in staat stellen te begrijpen hoe een bedrijf presteert en zijn ontwikkeling en perspectieven te voorspellen. U raakt vertrouwd met bedrijfsprocessen, bedrijfsrisico's, management en economische analyse en krijgt de mogelijkheid om gegevensgestuurde waardecreatie te identificeren, te beoordelen en te benutten.

Na het voltooien van het programma ben je gewapend met een breed scala aan methoden en kun je zakelijke en industriële problemen zelfstandig oplossen. Je wordt een expert in het ontwikkelen van voorspellende modellen op basis van complexe gegevens uit de praktijk voor het ondersteunen van zakelijke beslissingen. De graad stelt deelnemers in staat om een carrière als datawetenschappers, datamanagers, bedrijfsanalisten en business intelligence-consultants na te streven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

South Ural State University is the center for educational, scientific, cultural and athletic activities in the city Chelyabinsk and the region.

South Ural State University is the center for educational, scientific, cultural and athletic activities in the city Chelyabinsk and the region. Lees Minder