Master in bedrijfseconomie: internationale handel

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Master in bedrijfseconomie: internationale handel

De Faculteit der Economische Wetenschappen Rijeka (EFRI) is de eerste faculteit van economische wetenschappen in Kroatië die universitaire studieprogramma's in het Engels aanbiedt. Sinds het academische jaar 2011/12 biedt de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Universiteit van Rijeka een 3-jarige universitaire niet-gegradueerde opleiding in bedrijfseconomie - "International Business", die vanaf 2014/15 wordt uitgebreid tot een bijkomende 2-jarige universiteitsgraduaat studieprogramma.

De voltooiing van een graduate studieprogramma leidt tot de academische titel: Master in Business Economics.

Studenten die een universitair studieprogramma van de Faculteit Economie in Rijeka volgen en afronden, verwerven competenties en vaardigheden die belangrijk en nodig zijn in hun toekomstige carrière als MAs in Business Economics. Deze omvatten competenties in analyse, synthese en complexe probleemoplossing in kwesties met betrekking tot economie en bedrijfseconomie; ontwikkeling van kritisch denken, mogelijkheid van zelf- en associatief leren, flexibiliteit en aanpassingsvermogen, mogelijkheid om onderzoeksmethoden en -procedures toe te passen op creatief probleemoplossend vermogen in instellingen en ondernemingen, hun organisatie en management, alsmede het vermogen om hooggekwalificeerde banen op het gebied van economie en business, dwz de ontwikkeling en implementatie van expertise en prestaties in de praktijk.

Het onderwijs wordt gegeven in overeenstemming met de studiecurricula die studentenstage omvatten (als een keuzevak). Dit stelt studenten in staat flexibiliteit te bieden in het vormgeven van de studie-inhoud op basis van hun vaardigheden en interesses. Naast de reguliere academische inhoud, ontwikkelen onze programma's de connectiviteit en het begrip van studenten over wereldwijde ervaringen en de Kroatische economische praktijken.

Naast onze leraren zijn docenten van buitenlandse universiteiten en bekende experts uit de industrie en het openbaar bestuur als gastdocenten betrokken bij de lesactiviteiten. Onze studenten worden sterk aangemoedigd om mobiliteitsprogramma's aan te vragen om ervaring op te doen bij onze partneruniversiteiten in heel Europa (en daarbuiten), evenals internationale stages, die cruciaal zijn voor moderne afgestudeerden, vooral op het gebied van internationale zaken.

Internationaal zakendoen - AFROEPPROGRAMMA

4 semesters in twee jaar (120 sp.)

AANMELDINGSDEADLINES

Alle studieprogramma's starten elk jaar in oktober, met applicatieprocessen die starten aan het begin van de zomer.

  • Eerste inschrijvingsronde - begin september
  • Tweede inschrijvingsronde - eind september (indien beschikbaar)

Opmerking: neem contact op met het internationale kantoor voor meer informatie over de benodigde documentatie en informatie over het inschrijvingsproces.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Faculty of Economics and Business in Rijeka was founded in mid-1961. With first lectures starting on 1st November 1961, the Faculty has been educating economic experts especially for enhancing the ... Lees meer

The Faculty of Economics and Business in Rijeka was founded in mid-1961. With first lectures starting on 1st November 1961, the Faculty has been educating economic experts especially for enhancing the economic development of Croatian Littoral and Istrian region. In 2001, the Faculty moved to the new address of I. Filipovi?a 4, Rijeka. Lees Minder