Master in de economie en management

Een master's degree in bedrijfseconomie en management is een steeds belangrijker instrument in een mondiale economie. Dankzij de interdisciplinaire aanpak, geeft het u een solide achtergrond in geavanceerde bedrijfseconomie en management en stelt u in staat om uw vaardigheden in toegepaste hedendaagse managementtechnieken te verbeteren in combinatie met opgedane kennis van internationale ondernemersactiviteiten vertegenwoordigd door een aantal gedoceerde disciplines van vier specialisaties Marketing en handel, ondernemerschap, bedrijfsfinanciering en boekhouding en belastingen, voor een carrière in het bedrijfsleven en ondernemerschap.

Tenslotte zijn de studenten van vandaag de professionals van morgen. Doe met ons mee in een nieuw en modern studieprogramma waarin baanbrekend onderzoek samengaat met de familiesfeer van de regionale universiteit.

115934_115832_1.jpeg

Voorwaarden

  • De indiening van een deadline voor elektronische aanmelding op 30 april 2019, verlengd op 31 mei 2019 .
  • De betaling van de administratieve kosten voor de deadline van de toelatingsprocedure 30 april 2019 , verlengd op 31 mei 2019 .
  • Officieel gewaarmerkte afschriften van een diploma waaruit blijkt dat de bacheloropleiding is voltooid, of vervolgopleidingen of masteropleidingen van dezelfde of een vergelijkbare focus op de inschrijvingsdag.
  • Kandidaten die een studie in het buitenland hebben voltooid (bachelor, vervolg Masters, Masteropleidingen), moeten de gewaarmerkte kopie of het origineel van de beslissing over de erkenning van buitenlandse hoger onderwijs in Tsjechië met documenten in de inschrijvingsperiode uiterlijk, tenzij anders bepaald in een internationale overeenkomst.
  • De succesvolle afronding van de toelatingsprocedure. Een toelatingsexamen maakt deel uit van de toelatingsprocedure, die zal plaatsvinden in de maanden januari tot juni 2019. Het toelatingsexamen wordt online gehouden.
  • De betaling van het collegegeld in de in het Engels geaccrediteerde opleiding geschiedt uiterlijk in de inschrijvingsperiode. Het collegegeld is voor het gehele academiejaar van te voren bedoeld.

Kandidaten kunnen zich aanmelden voor de opleiding in Economie en Management, het vakgebied Bedrijfseconomie en -management, de specialisatie Marketing en Handel.

Alle activiteiten en bijbehorende administratieve procedures in het kader van de bovengenoemde opleiding en het studiegebied worden in het Engels afgenomen. School of Business Administration behoudt zich het recht voor om elektronische communicatie te gebruiken in communicatie met de aanvrager.

Voorwaarden voor de toelating tot de vervolg Masteropleiding in Economie en Management geaccrediteerd in het Engels in de voltijdse vorm van studie - een origineel document met PayPal-betalingsinstructies.

Je voor het leven kwalificeren

De vervolg Masteropleiding Economie en Management, studiegebied Bedrijfseconomie en Management is ontworpen om proactieve ondernemers, inclusief zakelijke professionals en commerciële, industriële en publieke sectormanagers / leiders, adviseurs of consultants in multinationals voor te bereiden managementfuncties op alle niveaus die vaardigheid in bedrijfseconomie en management aantonen en in staat zijn om niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook daarbuiten te creëren, te beheren en te ontwikkelen.

Afgestudeerden zullen vooral kennis hebben, maar niet alleen op het gebied van strategisch management en marketing, financieel management, crisisbeheer, bedrijfsfinanciering, boekhouding, belastingen, bedrijfsrecht, gegevensverwerking, en zullen de mogelijkheid hebben om de complexe bedrijfsomgeving te evalueren met behulp van analytische hulpmiddelen voor belangrijke besluitvormingsprocessen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan internationale ondernemersactiviteiten.

Onze oud-studenten genieten van een loopbaan in vele beroepen, waaronder functies zoals financieel manager, auditor, marketing executive / analist / manager, operationeel en sales manager / export sales vertegenwoordiger, HR manager / specialist, business analist, international business development manager / specialist, consultant of adviseurs voor economische en organisatorische zaken.

De vaardigheden die je zult verwerven, zullen je een uitstekende basis geven voor je toekomstige leven en carrière.

Studie plan

L - Lezing, S - Seminar, C - Cursus-credit, E-examen, 1, 2, 3, 4 - Semester

1e semester

15 studiepunten moeten worden verdiend met keuzevakken

115935_115839_7.jpeg

Diversen

Informatie over de algemene resultaten van de toelatingsprocedure wordt binnen 15 dagen na afloop van de toelatingsprocedure gepubliceerd op het officiële mededelingenbord en op de website van de faculteit.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op September 3, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
5,000 EUR
2.500 EUR / academisch jaar

Come to study in Karviná