Master in bedrijfsanalyse

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

In de technologiegedreven wereld van vandaag genereren, verzamelen en bewaren mensen meer gegevens dan ooit tevoren. Organisaties in verschillende bedrijfstakken zoeken afgestudeerden met vaardigheden om deze gegevens te gebruiken en te interpreteren om bedrijfsstrategieën te informeren en waarde aan hun bedrijf toe te voegen.

118917_IMG_8285JPG.jpg

De Master of Business Analytics is ontworpen om u voor te bereiden op de essentiële vaardigheden om real-world Business Analytics-taken uit te voeren op big data-bedrijfsproblemen. Je ontwikkelt vaardigheden en kennis op het gebied van bedrijfsanalyses, inclusief hoe tools en technologieën toe te passen die nodig zijn om beschrijvende, voorspellende en prescriptieve analyses uit te voeren en hoe deze tools op een bedrijfslandschap kunnen worden toegepast.

Afgestudeerden van de Master of Business Analytics ontvangen het Statistic Analysis System (SAS) Joint Certificate en het Advanced SAS Joint Certificate. De Master of Business Analytics is een van de weinige Business Analytics-programma's die deel uitmaken van het SAS Global Academic Master's Degree-programma en het eerste en enige Business Analytics-programma uit Australië.

Voor een 2-jarig programma kan deze graad worden gecombineerd met een tweede masteropleiding van Sydney Business School, UOW. Kies je tweede master uit de onderstaande lijst:

–– Master of Business

–– Master of Business Analytics

–– Master in financieel management

–– Master in Human Resource Management

–– Master in innovatie

–– Master in internationaal zakendoen

–– Master of Management

–– Master in marketing

–– Master in supply chain management

–– Master in projectmanagement

118849_Picture1.png

Sydney Campus

Cursus leerstructuur

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

1

118851_Picture1.png

Wollongong Campus

Accreditatie en professionele erkenning

Afgestudeerden van de Master of Business Analytics ontvangen het Statistic Analysis System (SAS) Joint Certificate en het Advanced SAS Joint Certificate.

Toelatingseisen

Om toegang te krijgen tot de Master of Business Analytics, moeten we beschikken over een erkend bachelordiploma met een equivalent gemiddeld cijfer van 50%, of een Graduate Certificate in Business Analytics. IELTS-score van Overall 6.5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6).

Waarom studeren bij ons?

We bieden drie innames per jaar en er zijn veel onderwerpen gepland die passen bij uw professionele en levensstijlverplichtingen. Sommige lessen worden wekelijks aangeboden, meestal 's avonds, terwijl andere in het weekend in intensieve modus worden uitgevoerd om de tijd weg van andere verantwoordelijkheden te minimaliseren.

Meer dan 90% van onze afgestudeerden werkt binnen 4 maanden na het afstuderen en het gemiddelde startloon van onze postdoctorale studenten is $ 108.800 AUD, 4% hoger dan het gemiddelde van de natie *.

Kies ervoor om je programma te bestuderen vanuit een van onze twee campussen: de Sydney CBD-campus met uitzicht op de prachtige haven van Sydney en de indrukwekkende brug, of onze Wollongong-campus te midden van aangelegde tuinen, op enkele minuten van de Stille Oceaan.

We bieden verschillende beurzen beschikbaar voor zowel binnenlandse als internationale studenten, variërend van 10% tot 100%, zodat je kunt investeren in je toekomst.

Onze cursussen worden voortdurend ontwikkeld, geïnformeerd door onderzoek, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door werkgevers, gegeven door hooggekwalificeerde academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leer- en ontwikkelingshulpmiddelen voor studenten.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Onze toegewijde studentenondersteunende diensten zijn gebaseerd op uw individuele behoeften. Onze studentadviseurs, wetenschappelijk personeel en loopbaanadviseurs zijn elke week beschikbaar voor overleg. Studievaardigheden workshops worden ook wekelijks uitgevoerd om uw succes te garanderen. We bieden een aantal sociale en semi-formele evenementen die u de mogelijkheid bieden om te netwerken met uw peers, leden van het lokale bedrijfsleven en alumni.

Internationale studenten kunnen ervoor kiezen om de keuze te maken voor het keuzevak, Global Workplace Practice, dat praktische werkzoekende activiteiten en toegang tot het Australische personeelsbestand omvat, hetzij via een stage, een op de industrie gebaseerd project of deeltijdwerk.

* QILT-enquête over afgestudeerden 2016-2018.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Lees Minder
North Wollongong , Sydney + 1 Meer Minder