Master in bedrijfsadministratie: internationaal management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Academiejaar 2020/21 - Voor het eerste semester zullen onderwijsactiviteiten op afstand parallel lopen met klassikale onderwijsactiviteiten

Gedurende de eerste zes maanden van ay 2020/21 zal de University of Bologna gemengde onderwijsactiviteiten aanbieden, gehouden in klaslokalen maar ook op afstand toegankelijk. De universiteit heeft er de afgelopen maanden alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat alle klasactiviteiten kunnen worden hervat voor een zo groot mogelijk aantal studenten, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften en -protocollen.

De universiteit richt zich op twee aspecten: enerzijds werkt ze aan het aanpassen van klaslokalen met behulp van nieuwe technologische infrastructuur; aan de andere kant implementeert het de transformaties die nodig zijn om leraren te helpen bij het proces van voortdurende verbetering van onderwijsmethoden.

Internationale studenten: hoe bereid je je voor op inschrijving -> bekijk hier alle info die je nodig hebt.

De Master in Business Administration - International Management (CLAMDA IM) van de University of Bologna stelt hoge academische en intellectuele normen. In plaats van zich te concentreren op specifieke bedrijfsgebieden, stimuleert het programma studenten om kwesties te onderzoeken die relevant zijn voor het strategisch management van organisaties.

5 redenen om je in te schrijven voor de opleiding

  1. Een zeer diverse faculteit bestaande uit UNIBO-hoogleraren met een brede internationale bekendheid, top buitenlandse hoogleraren en zakenmensen om een ​​geweldige mix van academische nauwkeurigheid en industrierelevantie te verzekeren.
  2. Kleine klassen om de interactie te maximaliseren, één-op-één coaching te vergemakkelijken en stimulerende groepsdiscussies te bevorderen.
  3. Een schat aan activiteiten en seminars om soft skills, leiderschap en high-impact communicatie te koesteren (spreken in het openbaar, teambuilding, cv opstellen, enz.).
  4. Beurzen en prijzen om academische excellentie, gezamenlijke prestaties en internationale stages te belonen en te ondersteunen.
  5. Een buitengewone gemeenschap van alumni verspreid over de hele wereld en het houden van belangrijke leidinggevende functies in enkele van de meest opwindende bedrijven van het decennium.

Toelatingseisen

Per opleiding zijn er specifieke inschrijvingsprocedures. Op href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/InternationalManagement/admission vind je gedetailleerde informatie over hoe je je kunt aanmelden, collegegeld en deadlines.

Studiebeurzen en subsidies

Universitaire studenten kunnen tijdens hun studie economische steun krijgen van de regio Emilia Romagna, de University of Bologna en andere externe instanties.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Collegegeld vrijstellingen

Kijk op onze website om te weten welke documenten vereist zijn om volledige vrijstellingen en speciale subsidies aan te vragen.

href = "https://www.unibo.it/TuitionFees

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly ... Lees meer

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly broad international perspective. Lees Minder
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Meer Minder