Master in atletiektraining

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Van pre-game taping tot oefenen en game medische dekking tot letselbeoordeling en revalidatie, Plymouth State University's Master of Science (MS) -programma's in atletiektraining zullen je voorbereiden op succes op en naast het veld. In nauwe samenwerking met faculteitsleden die ervaren en gerespecteerde professionals zijn in atletische trainingen, zullen studenten zoals jij kansen hebben om uit te blinken. Als het je doel is om een ​​BOC-gecertificeerde atletiektrainer te worden of je opleiding als gecertificeerde atletische trainer uit te breiden, zullen Plymouth State's Professionele of Post-professionele programma's in atletiektraining je daar helpen.

Kies uit een van de twee atletische trainingsprogramma's:

  • Professioneel programma (voor diegenen die een gecertificeerde atletische trainer willen worden) of
  • Post-professioneel programma in het hoger onderwijs (voor gecertificeerde sporttrainers die hun kennis willen vergroten en een carrière willen in het hoger onderwijs)

Waarom kiezen voor Plymouth State voor je masterdiploma in atletiektraining?

  • Onmiddellijke praktische ervaring met het werken met studentatleten, professionals in de gezondheidszorg en een faculteit die toonaangevend zijn in het veld.
  • At-site sporttraining ervaringen op verschillende locaties voor klinisch onderwijs, waaronder Plymouth State University atletiek, Holderness School, New Hampton School, Tilton School en Plymouth Regional High School.
  • Kleine klasgroottes. Met ongeveer twaalf afgestudeerde studenten per klas in het Professional-programma, krijg je de een-op-een interactie met de faculteit die grotere atletische trainingsprogramma's vaak niet kunnen bieden.
  • Afgestudeerde assistentschappen zijn beschikbaar voor studenten die zijn ingeschreven voor het programma Post-Professional in het hoger onderwijs.
  • PSU ligt in de uitlopers van de Witte Bergen en in het merengebied van New Hampshire. Wandelen, skiën, rots- en ijsklimmen, kanoën en kajakken zijn slechts enkele minuten.
  • Slechts 2 uur rijden van Boston en 3,5 uur van Montreal.

Plymouth State is een NCAA Division III school met 24 varsity atletische teams, waaronder lacrosse voor mannen en vrouwen, voetbal, basketbal, skiën en ijshockey, x-country, atletiek en veld; evenals voetbal, worstelen, softbal en honkbal en damesvolleybal. Meer dan 700 student-atleten nemen elk jaar deel aan teamsporten. Het centrum voor lichamelijke opvoeding beschikt over 33 hectare van de beste speel- en oefenvelden in Division III, naast een gymzaal met drie banen, een olympisch zwembad, een worstelruimte, tennisbanen en het Vailas Performance Center. De ijsarena met 860 zitplaatsen van de universiteit dient als een leercentrum voor instructie en onderzoek in ijsactiviteiten en een thuis voor de ijshockeyteams van mannen en vrouwen van de varsity. In de herfst van 2015 werd ALLWell North geopend. Het 107.600 vierkante voet complex omvat een grootschalige multi-gebruik waaronder een full-size baan en indoor tennisbanen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 g ... Lees meer

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 graduate students. Lees Minder