Master in architectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Architectuur (Engels, scriptie) - Programmadefinitie

Het afstudeerprogramma in de architectuur beoogt de kennis van de studenten in de architectuur te ontwikkelen en te verdiepen tot hogere niveaus van professionele competentie op basis van kwalificaties op bachelorniveau; studenten inzicht geven in wetenschappelijk onderzoek; het vermogen ontwikkelen om onderzoeken individueel uit te voeren en te communiceren en het vermogen om levenslange intellectuele groei te verbeteren.

Het programma is zodanig gestructureerd dat het flexibel genoeg is om tegemoet te komen aan uiteenlopende behoeften van studenten afkomstig van verschillende architectuurscholen en ook van landen. Naast de architectuurstudio die studenten richt op probleemformuleringen en oplossingen in uiteenlopende ontwerpproblemen in de architectuur, biedt een coherent lezingenprogramma studenten de mogelijkheid om te oordelen en te beoordelen in architectuur- en ontwerpkwesties door onder toezicht staande wetenschappelijke onderzoekers. Een proefschrift dat zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd door elke individuele student in overleg met een adviseur, biedt de verdere mogelijkheid om specialisatie te ontwikkelen op bepaalde onderwerpen in de architectuur.

Architectuur (Engels, thesis) - cursusplan (scriptie)

Cursusstructuur diagram met credits

Architectuur (Engels, Thesis) - Programmastructuur

Architecture Master Program wordt alleen aangeboden met scriptie-optie. Scriptieprogramma bestaat uit 7 cursussen (gelijk aan 21 studiepunten), een seminar en twee proefschriftcursussen.
Architectuur Master Program-cursussen worden gedurende 14 weken voortgezet in Bahçeşehir University Beşiktaş Campus tijdens zowel het herfst- als het voorjaarssemester. Cursussen worden op weekdagen gehouden tussen 19:00 en 20:00 uur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Lees meer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Lees Minder
Istanbul , Turkije online + 1 Meer Minder