Master in architectuur, ontwerp en innovatie - MArch

Algemeen

11 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Je leert op een plaats van interactie en relatie van verschillende culturele punten door middel van tentoonstellingen, evenementen, lesprogramma's en professionele werken. De verschillende ruimtes binnen de Espai Alfaro (Valencia) laten het genereren van verschillende sferen en situaties toe om design te creëren, uit te wisselen en te verspreiden.

De training wordt ontwikkeld door praktische activiteiten die het mogelijk maken om de technische kennis te systematiseren en toe te passen op de ontwikkeling van de verschillende fasen binnen de werkactiviteit.

Het uitbreiden van deze kennis met de directe ervaring van professionals van erkend prestige die deelnemen aan de Master.

Onze architectuurprogramma's hebben prestigieuze namen zoals:

  • ÁLVARO SIZA
  • EDUARDO SOUTO DE MOURA
  • MANUEL AIRES MATEUS
  • OAB · CARLOS FERRATER
  • FRAN SILVESTRE
  • JUAN DOMINGO SANTOS

Master Advanced Architecture, Design and Innovation - MArch II

De Master MArch streeft naar een directe verbinding met het beroep van architect en / of ontwerper.

De training wordt ontwikkeld door praktische activiteiten die het mogelijk maken om de technische kennis te systematiseren en toe te passen op de ontwikkeling van de verschillende fasen binnen de werkactiviteit. Het uitbreiden van deze kennis met de directe ervaring van professionals van erkend prestige die deelnemen aan de Master.

Het programma is gericht op studenten van het afgelopen jaar van architectuur, architecten, technische architecten, interieurontwerpers en afgestudeerden of afgestudeerden van andere creatieve disciplines.

toelating proces

Het toelatingsproces voor de programma's van de Universidad Europea van Valencia kan het hele jaar door worden uitgevoerd, hoewel registratie afhankelijk is van het bestaan ​​van vacatures.

Nadat de kandidaat is geadviseerd en de vereiste documentatie heeft verstrekt, zal het toelatings team hem samenroepen om een ​​persoonlijk gesprek te voeren met de directeur van de master of met een lid van de toelatingscommissie.

Het toegangsproces brengt geen kosten met zich mee voor de kandidaat of enige verbintenis tot de reservering geformaliseerd is.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lees meer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Lees Minder
Madrid , Madrid , Sjanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanje Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Meer Minder