Master in analytische wetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De cursus

De MSc in Analytical Sciences is ontworpen om afgestudeerden in de wetenschap en aanverwante onderwerpen een systematische training te geven in de toepassing van moderne analytische methoden. Het doel is om de nodige praktische, interpretatieve analytische vaardigheden te bieden om een breed scala aan analytische technieken toe te passen op belangrijke toepassingsgebieden.

De cursus beoogt de ontwikkeling van een solide reeks van praktische vaardigheden die leiden tot gespecialiseerde toepassingen en kansen op werk als een analytische wetenschapper in; Farmaceutische, Forensische, Archeologische en Milieutechnische wetenschappen. Studenten kunnen profiteren van gespecialiseerde onderzoekslaboratoria en instrumentatie in een onderzoeksgerichte omgeving. Studenten kunnen afstuderen met een scala aan interdisciplinaire praktische vaardigheden, ontwikkeld door middel van gespecialiseerde lezingen, workshops, hands-on laboratorium en analytische ervaring.

Hoe je bestudeert

De cursus is bedoeld om te leren, inclusief voortdurende professionele ontwikkeling, voor zowel voltijdse als deeltijdse studies.

Contacturen en onafhankelijke studie

Contacturen over dit programma kunnen variëren afhankelijk van elke individuele module en het stadium van de studie. De postdoctorale studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas minstens twee drie uur besteden aan een onafhankelijk onderzoek.

De samenstelling en levering voor de cursus vallen voor elke module anders uit en kunnen lezingen, seminars, workshops, onafhankelijke studie, laboratoriumpractica, onderzoek en individueel leren omvatten.

Hoe je wordt beoordeeld

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, varieert per module. Het kan cursussen omvatten, zoals een proefschrift of essay, schriftelijke en praktische examens, portfolio-ontwikkeling, groepswerk of presentaties om enkele voorbeelden te noemen.

Gedurende deze graad kunnen studenten collegegeld ontvangen van hoogleraren, universitair hoofddocenten, docenten, onderzoekers, praktijkmensen, bezoekende deskundigen of technici, en zij kunnen worden ondersteund bij hun leerproces door andere studenten.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Kenmerken

De focus in de modules met betrekking tot de analytische instrumenten omvat lezingen, workshops en hands-on laboratorium- en instrumentsessies met een team van interdisciplinaire specialisten in het gebied.

Toelatingseisen

Een minimum tweede klasse eert scheikunde graad of in een Science-onderwerp (bijv. Biowetenschappen, farmaceutische wetenschappen, scheikunde, forensische wetenschap, geologie, aardrijkskunde, milieuwetenschappen, archeologische wetenschappen of inhoudelijke gelijkwaardige ervaring.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder