Master in aeronautic onderhoudstechnologie en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beschrijving

De tweede studiecyclus in Aeronautic Maintenance Technology and Management is erop gericht om te voldoen aan de behoeften van de arbeidsmarkt en om professionals op te leiden met vaardigheden op het gebied van onderhoud van de luchtvaart, of andere verwante gebieden, essentieel voor de engineeringactiviteiten in een steeds groeiende industrie in Portugal. Het doel is om postdoctorale professionals te werven die in staat zijn tot technisch en professioneel leiderschap, evenals een vermogen om zich aan te passen aan een maatschappij die voortdurend in verandering is.

Deze cyclus van studies is bedoeld om studenten aan te trekken van andere cursussen die beschikbaar zijn in andere universiteiten en professionals uit gebieden zoals burgerlijk, mechanisch, elektrotechniek, enz., Die mogelijk willen specialiseren en evolueren in hun loopbaan.

Deze cyclus moet de Masters ook de vaardigheden bieden die nodig zijn om door te gaan met bijscholing (3de cyclus) en is geïntegreerd in de globale strategie van de universiteit en van de industriële partner Carbures voor de luchtvaartsector in Portugal.

Doelwit

Degenen die voldoen aan de volgende voorwaarden kunnen van toepassing zijn op de cyclus van studies die leidt tot de masteropleiding:

  • Houders van het bachelordiploma of juridisch equivalent;
  • Houders van een buitenlandse academische graad die zijn bekroond na een eerste cyclus van studies georganiseerd volgens de principes van het Bologna-proces door een staat die dit proces heeft onderschreven;
  • Houders van een academisch, wetenschappelijk of professioneel curriculum vitae dat wordt erkend als bewijs van het vermogen om deze cyclus van studies uit te voeren door de Wetenschappelijke Raad van de cursus.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to Atlântica! We have been preparing for your arrival and we are very excited that you have made the decision to join us.

Welcome to Atlântica! We have been preparing for your arrival and we are very excited that you have made the decision to join us. Lees Minder