Master in internationale studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Presentatie

Het is daarom ontworpen voor studenten met diploma's in die gebieden die multidisciplinaire postdoctorale studies willen ontwikkelen. De master bereidt zijn afgestudeerden voor op een loopbaan bij internationale organisaties, ngo's, bedrijfs- en internationaal management, sociale media, beleidsvorming, openbaar bestuur, onderwijs en onderzoek.

Het programma is gestructureerd rond een gemeenschappelijke kern van verplichte cursussen, waarvan sommige betrekking hebben op de studie van instellingen, bestuur en internationale betrekkingen; andere hadden betrekking op de grote maatschappelijke en ontwikkelingsuitdagingen, mensenrechten en burgerschap; en weer anderen richten zich op de dynamiek van economie en internationaal zakendoen.

De Master in International Studies stelt zijn studenten in staat om de kennis en vaardigheden die ze tijdens hun eerste onderwijscyclus hebben opgedaan, te ontwikkelen in een multidisciplinaire benadering in de discipline internationale studies. Het ontwerp van de cursus versterkt ook de link tussen onderwijs en het steeds internationaler wordende onderzoek dat is ontwikkeld in het Center for International Studies of Iscte, aangezien studenten tijdens de voorbereiding van het proefschrift en projectwerk bij voorkeur worden geïntegreerd in lopende projecten in het centrum.

De cursussen worden in het Engels gegeven, daarom bestaat de doelgroep van het programma niet alleen uit Portugese studenten, maar ook uit autochtonen uit andere landen in en buiten Europa. Deze cursus is bedoeld om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar geavanceerde training bij Iscte door internationale studenten, die al ongeveer 10% van de studentenpopulatie uitmaken.

De Master in International Studies is een flexibel interdisciplinair programma dat studenten niet alleen in staat stelt om verschillende gebieden te verkennen en hun ambities te ontwikkelen, maar ook om geschikte instrumenten te verwerven om de snelle geopolitieke veranderingen die plaatsvinden in de 21e eeuw en ook de belangrijkste beter te begrijpen uitdagingen waarmee de wereld vandaag wordt geconfronteerd voor een duurzame ontwikkeling.
Luís Nuno Rodrigues, programmadirecteur

Toen ik dit masterprogramma zag en ik het curriculum zag, dacht ik "Wow, dat is indrukwekkend!" omdat al deze onderwerpen zo interessant klonken. (…) Dit was waar ik naar op zoek was omdat ik niet alleen wil studeren om een diploma te behalen, ik wil iets van dit diploma hebben (…). Bij deze master heb ik echt mijn passie gevonden.
Julia Schnetzer, Alumna

Toepassing

Ronde Begin datum Einddatum Aanvraagkosten
1e ronde 06 januari 2020 24 februari 2020 50,00 €
2e ronde 25 februari 2020 27 april 2020 50,00 €
3e ronde 28 april 2020 06 juli 2020 50,00 €
4 e ronde 28 juli 2020 31 augustus 2020 50,00 €

De opening van de toepassingsfasen wordt bepaald door de vacatures

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Iscte - Instituto Universitário de Lisboa is a public university established in 1972. Pursuing teaching, research and community service activities, it plays a major role in educating qualified special ... Lees meer

Iscte - Instituto Universitário de Lisboa is a public university established in 1972. Pursuing teaching, research and community service activities, it plays a major role in educating qualified specialists and personnel, whose cultural, scientific and technical skills enable them to contribute to sustainable development both at the national and the global level. The strategic objectives of Iscte are: innovation, quality, internationalization and development of an entrepreneurial culture. Lees Minder