Het programma in Work Life Studies geeft je een breed en diepgaand perspectief op werk en introduceert actuele perspectieven op de ontwikkeling van organisaties en management. Je ontwikkelt kennis over werkomgeving en gezondheid, evenals over gezondheidsbevorderend leiderschap en gezondheidsgerelateerde inspanningen op de werkplek.

Het programma

Het programma geeft je inzicht in de ontwikkeling van Work Life Studies en de uitdagingen waarmee het geconfronteerd wordt tijdens digitalisering en globalisering. Work Life Studies omvatten sociale en psychologische processen in het werk en van de omstandigheden en kansen in het beroepsleven in de tijd - van het individu, de werkplek, organisatie en maatschappelijke perspectieven. Het belang van werk voor de ontwikkeling, het welzijn en de gezondheid van mensen is een sleutelfactor van het programma.

Je zult Work Life Studies bestuderen tegen de achtergrond van het bredere gebied van gezondheid en welzijn. Kwesties met betrekking tot gelijkheid en participatie, professionele kennis en ontwikkeling, evenals creativiteit en innovatie staan ​​centraal. Je zult ook je inzicht in leiderschap, groepen en organisaties ontwikkelen, evenals op bewijs gebaseerde praxis en evaluatie. Het programma wordt in het Engels gegeven en je leest de cursussen Gezondheid en Welzijn samen met studenten van andere masterprogramma's en onderzoeksstudies. Het programma duurt twee jaar, maar kan na één jaar worden afgerond met een masterdiploma van 60 studiepunten.

Toekomst en banen

Een goede kennis van Work Life Studies is een sleutelfactor in alle toekomstige loopbanen in management en organisatie, evenals de bevordering van gezondheid en welzijn, nationaal en internationaal. Kennis die in het programma is opgedaan, geeft u goede vaardigheden om met een aantal organisaties en sectoren samen te werken en de mogelijkheid om uw huidige werk te ontwikkelen.

Collegegeld

Voor studenten buiten de EU / EER

Kosten eerste semester: 67500 SEK

Totale programmakosten: 270000 SEK

Specifieke toelatingseisen

Een afgeronde bachelordiploma van een instelling van hoger onderwijs van drie jaar of meer, gelijk aan 180 studiepunten op het gebied van de wetenschap van de volksgezondheid, verpleegkunde wetenschap / zorgwetenschappen, fysiotherapie, maatschappelijk werk, psychologie, sociologie of gelijkwaardig. Engels B is vereist voor Zweedse studenten. Internationale studenten zijn verplicht om een ​​TOEFL-testresultaat in te dienen, met een minimumscore van 575 met een TWE-score van ten minste 4,5 (PBT) of 90 met een TWE-score van ten minste 20 (iBT) of een IELTS-testresultaat met een algemene band score van minstens 6.5 en geen bandscore onder 5.5 of gelijkwaardig.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 10 andere vakken van Mälardalen University »

Laatst bijgewerkt op November 19, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
270,000 SEK
voor studenten buiten de EU / EAA
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019