Master in Web Analytics en Big Data

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor wie is het:

De digitale analist en de data scientist zijn momenteel en in de komende jaren twee van de meest gevraagde profielen. Deze masteropleiding is gericht op managementprofielen, intermediaire managers, technische profielen, onafhankelijke professionals, ondernemers, etc. Kortom voor elke professional die een leider wil worden in het digitale bedrijf.

Dit programma kan online, semi-face-to-face of persoonlijk worden aangeleerd.

pixel

doelstellingen:

  • Ken, begrijp en pas de fundamentele basis van elk bedrijf toe, maar vanuit de visie van de nieuwe markt, digitaal.
  • Leer de gedragingen te interpreteren die gebruikers hebben in het netwerk en vooral op onze site met als doel uw producten, services en bedrijf aan te passen aan wat gebruikers eisen.
  • Beheers de belangrijkste hulpmiddelen zoals Google Analytics. Neem daarnaast contact met de realiteit van Big Data die al een onhoudbare realiteit is die zowel bedrijven als individuen raakt.
  • Heb de mogelijkheid om uw eigen project te bouwen en er financiering voor te krijgen.
  • Daarnaast zijn er een reeks globale doelstellingen voor alle programma's die bestaan uit: efficiënt beheer van werkteams, leren strategische beslissingen te nemen, een globale en integrerende visie ontwikkelen, verandermanagement beheersen en managementvaardigheden vastleggen.

agenda:

Module 1: basisprincipes
Sessie 1: Technologische en juridische omgeving.
Sessie 2: Inleiding tot de analyse.
Sessie 3: doelstellingen en strategie van een website.

Module 2: de analist
Sessie 1: Google Analytics I.
Sessie 2: Google Analytics II.
Sessie 3: Adobe Analytics / Omniture.
Sessie 4: Comscore.
Sessie 5: Excel voor analisten.

Module 3: Statistieken en analysemethoden
Sessie 1: Analytics in sociale netwerken.
Sessie 2: Analytics in e-commerce.
Sessie 3: Kwalitatieve analyse. Sessie 4: kwantitatieve analyse.

Module 4: Big Data
Sessie 1: De omgeving van Big Data.
Sessie 2: Big Data Architecture.
Sessie 3: Analyse van informatie en kennis.
Sessie 4: Grondbeginselen R taal en SQL.
Module 5: Digitale managementvaardigheden
Sessie 1: spreek in het openbaar.
Sessie 2: Emotionele intelligentie.
Sessie 3: communicatie voor management.
Sessie 4: effectieve presentaties.

MASTER'S FINALE PROJECT. Altijd vergezeld door uw expert, door uw projectbegeleider en door het hoofd van de studies.

Aanvullende informatie:

De studenten die dit wensen, hebben de mogelijkheid om stage te lopen in de belangrijkste bedrijven.

Deze training kan worden gefinancierd door de Tripartite Foundation

Adviezen van de studenten:

Francisco Oviedo

• Wat is het beste deel van de cursus? Flexibiliteit van tijden op het moment van het organiseren van het onderzoek, de realisatie van de praktijken om de kennis te leren en de mogelijkheid om het verenigbaar te maken met andere activiteiten. Docententraining, met veel ervaring, nabijheid en snelheid bij het oplossen van twijfels.

• Wat kan verbeterd worden? Nog wat klaslokaal / webinars die praktische oefeningen doen.

• Zou u de Master of Expert aanbevelen die u aan het doen bent? Ja, ik raad het aan, voor de inhoud, voor de professionals en de flexibiliteit (wat erg belangrijk is).

Inma Bonilla

• Wat is het beste deel van de cursus? De professionele output

• Wat kan verbeterd worden? Dat communicatie met sommige leraren flexibeler is

• Zou u de Master of Expert aanbevelen die u aan het doen bent? Hoewel ik net begonnen ben, ja.

Desiree López

• Wat is het beste deel van de cursus? De inhoud van de master's degree en de follow-up door de professoren

• Wat kan verbeterd worden? Het maken van meldingen wanneer een partner iets op de forums deelt

• Zou u de Master of Expert aanbevelen die u aan het doen bent? Ik denk dat het ten zeerste wordt aanbevolen, hoewel ik niet lang heb geduurd.

David Bello

• "Mijn naam is David en ik zou de Master in Web Analytics en Big Data van Spain Business School . De master is zeer compleet en heeft zowel specifieke vakken als oratorium- en leiderschapscursussen, die tegenwoordig absoluut noodzakelijk zijn voor elke professional. Bovendien hou ik erg van de praktische casemethodologie, omdat je hierdoor op een dynamische en onderhoudende manier kennis kunt verdiepen. Maar het meest interessante deel is zonder twijfel de live lessen waarin je het scherm van je leraar kunt zien terwijl hij met de analytische tool werkt, omdat het de beste manier is om te leren hoe je het kunt gebruiken. Je kunt het later ook op de virtuele campus zien als je vragen hebt. Last but not least wil ik de aandacht vestigen op de nauwe behandeling van al het schoolpersoneel dat u tijdens het leerproces zal begeleiden. Denk er niet over na, schrijf je in voor de Spain Business School ! "

Ernesto Salido Galán

"De MAWBD, die twee gebieden met enorme professionele projectie combineert, zoals Web Analytics en Big Data, wordt gepresenteerd in een uniek trainingsbereik, waardoor je, door de succesvolle training die je erna hebt gekregen, verschillende business intelligence-oplossingen kunt oplossen. voor elke mogelijke professionele uitdaging waarmee u te maken krijgt. Van de vele hoogtepunten van de Master, wil ik het nieuwe karakter benadrukken, met een generatie academische inhoud als professionals van de sector, die directe en directe toegang zal bieden tot toonaangevende werkomgevingen, evenwichtige zowel theoretische als praktische training, alle verenigd aan een eigen vereiste van gegeneraliseerde kwaliteit als merk, onderwezen door de school zelf. De kwaliteit van het onderwijzend personeel, verbonden via managementposities in digitale trainingsomgevingen, helpt u om vanaf de eerste dag mogelijke reële situaties in uw professionele veld onder ogen te zien. "

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Spain Business School es una escuela nativa digital, líder en formación de negocios digitales de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se no ... Lees meer

Spain Business School es una escuela nativa digital, líder en formación de negocios digitales de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas escuelas de negocios sociales si no la única. Está formada por profesionales y directivos en activo que desean compartir su experiencia aportando valor a la sociedad. Deseamos dar servicio y formación a personas con talento, sin importar edad, raza ni requisitos. Además reforzamos la propuesta educativa con la calidad de los másteres universitarios. Lees Minder
Madrid , Madrid + 1 Meer Minder