Master in Toerisme Destination Development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Plaatsbezoeken aan regionale toeristische bestemmingen in combinatie met onderzoek aan de Dalarna University van Dalarna University doel kennis te verschaffen over hoe duurzame bestemmingsontwikkeling in Zweden en de wereld wordt geïmplementeerd. Door interactie met leeftijdsgenoten en personeel uit zo'n 15 landen wordt zowel uw professionele netwerk als uw begrip van verschillende culturele behoeften en waarden uitgebreid.

Je leert over het beoordelen van wereldwijde veranderingen in de toeristenindustrie en interpreteert deze veranderingen in een lokale situatie. Je krijgt de mogelijkheid om kritisch te kijken naar de gevolgen van verschillende strategieën voor de ontwikkeling van duurzame toeristische bestemmingen. Deze vaardigheden en deze kennis helpen je om deel te nemen aan onze vele afgestudeerden die nu internationaal werken als marketing- en projectassistenten, servicecentrumadviseurs en evenementmanagers.

Moet je solliciteren?

Je moet een verlangen hebben om je passie voor duurzaam toerisme te combineren met een nieuwsgierigheid naar het onderzoek en de theorie die de ontwikkeling van de wereldwijde toerismesector naar duurzaamheid stuurt. Als u eerder bent afgestudeerd in toerisme, marketing, zaken, menselijke geografie of een soortgelijk vakgebied, en gedocumenteerde kennis hebt van gesproken en geschreven Engels, dan bent u een goede kandidaat voor dit programma.

Toelatingseisen (2019)

Specifieke toegangseisen

Afgeronde bachelorgraad met afstudeerrichting Sociale Geografie, Bedrijfskunde en Management, Toerismestudies, Economie of een gelijkwaardige graad of die momenteel het laatste studiejaar afrondt dat tot een dergelijke graad leidt.

Engelse taalvaardigheid

De meest voorkomende en belangrijke scores die worden geaccepteerd zijn

  • IELTS (academische training), 6,5 (zonder deel van de test onder 5.5)
  • TOEFL (op internet): 90 (met een minimum van 20 op het geschreven gedeelte)
  • TOEFL (op papier): 575 (met een minimum van 4,5 op het geschreven gedeelte)
  • Engels taalvaardigheid in detail

Zie voor specifieke informatie de webpagina op universityadmissions.se over Engelse documentatie

Collegegeld

87 000 SEK (totaal)
* EU / EER Burgers zijn niet verplicht collegegeld te betalen.

Collegegeld wordt betaald in twee termijnen van 43 500 SEK en de eerste betaling moet uiterlijk op 1 juni worden betaald. Dit biedt redelijke verwerkingstijd voor een aanvraag voor een verblijfsvergunning.

Als je vragen hebt over collegegeldbetalingen, stuur dan een e-mail naar collegegeld @ DU .se.

Beurzen

Er zijn een aantal beurzen beschikbaar voor succesvolle aanvragers van het Tourism Destination Development Program die geen EU / EER-burgers zijn.

Ga voor meer informatie over beurzen naar onze webpagina over internationale beurzen voor studenten of neem contact op met Studie @ DU .se.107224_DSC01927.jpg

Programma overzicht

Alle cursussen worden in het Engels gegeven door een internationale faculteit. Het programma bestaat uit 60 studiepunten (1 credit = 1 ECTS) en begint aan het begin van het herfstsemester begin september. Opmerking: 1,5 credits = een week voltijds studeren. Toerisme Bestemming Ontwikkeling Curriculum

Semester 1 (herfst) - Eind augustus tot januari

In het eerste semester zul je de vier hoofdmodules van het programma bestuderen. Elk van deze modules draagt bij aan het aspect van de ontwikkeling van toeristische bestemmingen.

Duurzame bestemmingsontwikkeling (KG3019) (7,5 credits)

Evenementtoerisme - Planning, marketing, evaluatie (TR3009) (7,5 credits)

Beheer en interpretatie van natuur- en cultuurerfgoedsites (KG3018) (7,5 credits)

Plaats- en bestemmingsmarketing (FÖ3035) (7,5 credits)

Je bezoekt ook bedrijven, beheerders van cultureel erfgoed, evenementenorganisaties en regionale toeristische bestemmingen.

Semester 2 (lente) - Eind januari tot half juni

In het tweede semester leer je over onderzoeksmethoden en voltooi je een onderzoeksproject dat zich richt op een aspect van de ontwikkeling van een bestemming op een internationale of lokale toeristische bestemming.

Theorie en onderzoeksmethoden (TR3010) (15 studiepunten)

Degree Thesis in Tourism (TR3008) (15 studiepunten)

Gastcolleges en seminars onder leiding van vertegenwoordigers van de regionale toerismestructuur en van internationale partneruniversiteiten evenals alumni worden regelmatig gehouden, zodat de huidige studenten meer kunnen leren over internationaal onderzoek in het toerisme, de arbeidsmarkt ook in contact staat met voormalige studenten om te praten over kansen .

Je kunt een Erasmusbeurs ontvangen om een stage te voltooien en je kunt er een tot 12 maanden na het voltooien van je studie aanvragen. Dit is beschikbaar voor alle studenten in het programma, ongeacht hun nationaliteit, die een goedgekeurde stage volgen binnen een Erasmus-programmaland (behalve Zweden).

Degree Toegekend

Na voltooiing van dit programma, ontvangt u een Master of Science in Tourism Studies. U kunt dit diploma gebruiken om te solliciteren naar Ph.D. studies in Zweden.

Bestudeer omgeving

Dalarna University is een kleine universiteit, die je in staat stelt om hechte professionele relaties te ontwikkelen met je klasgenoten en leraren. Je studeert op de campus van Borlänge, die dicht bij het grootste winkelcentrum van de regio ligt, een prachtige natuurlijke omgeving en uitstekende buitenactiviteiten.

Studenten van over de hele wereld komen om Toerisme Destination Development te studeren aan de Dalarna University van Dalarna University . Meestal zijn er 20 studenten in elke klas. De lessen omvatten lezingen; seminars; groepsdiscussies; presentaties; studiebezoeken; en schriftelijke opdrachten. Normaal gesproken heb je vier tot acht uur les per week, 20 tot 30 uur aan individuele lees- en schrijfopdrachten en groepsprojecten.

Omdat het TDD-programma slechts een klein aantal studenten toelaat, leer je je klasgenoten kennen en ben je betrokken bij activiteiten in en rond Dalarna en Zweden met nieuw gevonden vrienden. De kennis en ervaringen die u met uw klasgenoten deelt, samen met de mogelijkheid om betrokken te zijn bij interessante ontwikkelingsprojecten voor toeristische doeleinden, zullen u voorbereiden om lid te worden van onze alumni die hun ideale banen in het veld zullen vinden.

Carrièremogelijkheden

Toerisme is internationaal een belangrijke groeisector en er is dringend behoefte aan kennis over hoe bestemmingen op een duurzame manier kunnen worden ontwikkeld. De cursussen in het TDD-programma bereiden je voor op het werken in de toeristische en marketingsector en kunnen leiden tot ontelbare vacatures, waaronder posities als:

  • Junior Online Marketer
  • Toerisme officier
  • Destination Development Consultant
  • Operations Manager

U zult hoogstwaarschijnlijk werk vinden in bestemmings-marketingorganisaties, in hotels, in activiteitenbedrijven en binnen lokale en regionale organisaties voor toerismeplanning over de hele wereld.

Na voltooiing van het programma, kunt u ook een Ph.D. positie binnen Tourism Studies of soortgelijke gebieden aan een Zweedse universiteit. Je kunt ook een volledige Bologna Master Degree aanvragen bij een aantal van onze partneruniversiteiten in Europa.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Dalarna University, we collaborate with external parties and society in a great many ways. Our aim is to give you - our students - the means to make a difference in the world.

At Dalarna University, we collaborate with external parties and society in a great many ways. Our aim is to give you - our students - the means to make a difference in the world. Lees Minder
Falun , Borlänge + 1 Meer Minder