Master in Supply Chain Management & Logistiek ConnectEd

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Onze ConnectEd-programma's combineren een online periode met een face-to-face-periode, waardoor een leerecosysteem wordt gegenereerd dat het beste van elke modaliteit probeert te verbinden om de ontwikkeling en het leren van de deelnemers te optimaliseren.

De Master in Supply Chain Management & Logistics stelt je in staat om de activiteiten van een bedrijf te leiden en geeft je de veelzijdigheid die nodig is om te opereren op het gebied van inkoop, planning, productie, logistiek en distributie.

Het programma bereidt veelzijdige professionals voor, goed geïnformeerd over de meest geavanceerde managementtechnieken, in staat om het meeste uit informatietechnologiesystemen te halen, en die tegelijkertijd weten hoe ze nieuwe zakelijke niches kunnen detecteren en zelfs nieuwe markten kunnen openen indien nodig. .

Connect Ed is een nieuw hybride leerformaat dat de voordelen van afstandsonderwijs en de flexibiliteit ervan combineert met praktisch en dynamisch leren in de klas.

De master is opgedeeld in twee blokken, een eerste periode online en de andere in persoon.

In de eerste online fase van dit programma heeft de student toegang tot de inhoud die te allen tijde wordt begeleid door zijn professor en zijn medemasters van overal ter wereld. Deze eerste periode loopt van november 2020 tot februari 2021.

De tweede fase van het programma vindt plaats op onze campus in Madrid, waar we alles waar we aan hebben gewerkt in de online-periode naar een tweede niveau tillen. De face-to-face-periode loopt van maart 2021 tot juli 2021. Tijdens de face-to-face-periode leggen we speciale nadruk op de ontwikkeling van innovatie- en creativiteitsvaardigheden, sleutelaspecten om hooggekwalificeerde en competitieve professionals op internationaal niveau op te leiden.

technology, laptop, keyboard

Redenen om deze master aan EAE Business School

 1. Verbonden: een innovatief formaat
  Deze innovatieve methodologie, deels online, deels face-to-face, plaatst de student centraal in de trainingservaring. De focus van deze innovatieve weddenschap is dat onze studenten de competenties verwerven die een vooruitgang in hun professionele carrière vertegenwoordigen.


 2. EAE , gecertificeerd door de CSCMP
  Wij zijn een business school die gecertificeerd is door de Council of Supply Chain Management Professionals om Supply Chain Management-programma's te geven.


 3. Woonprogramma in Amsterdam
  Aan het einde van de schoolperiode kun je een verblijf van twee weken volgen en de specialiteit "Supply Chain Solutions & Challenges" volgen aan de Amsterdam School of International Business (EPAS geaccrediteerd) aan de Hogeschool van Amsterdam (Holland). Voor dit verblijf in een woonwijk worden extra kosten in rekening gebracht.


 4. Internationaal talentprogramma
  Als je internationale professionele ontwikkeling ambieert, heb je maximale zichtbaarheid bij de multinationals die met EAE samenwerken via Employment Workshops en interviews met internationale headhunters en wervingsconsultants.


 5. professionele certificatie
  Aan het einde van de master heb je de mogelijkheid om de EFPA-certificeringsexamens af te leggen, EFA Level (European Financial Advisor). Hiervoor wijdt deze master verschillende sessies aan de voorbereiding van de examens aan de hand van echte vragenlijsten.

Aanbevolen

 • 77.000+ managers opgeleid sinds 1958
 • Top 25 van de 25 beste business schools ter wereld Ranking América Economía 2019
 • 1e business school in Spanje om officiële universitaire meesters te onderwijzen
 • Top 50 Bij de top 50 in Europa Ranking QS Global MBA 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten kreeg aan het einde van de master nieuwe vacatures
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, krijgt deze dankzij de afdeling Professional Careers
 • Meer dan 7.000 vacatures en stages gepubliceerd in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol en Coca Cola

Financieringsmogelijkheden

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten van de Master in Supply Chain Management & Logistics ons positief inspireren en een motor zijn voor vooruitgang voor onze gemeenschap. EAE beurzen belonen uw inspanningen op uw weg naar uitmuntendheid, en zijn een toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid die de toegang tot onze educatieve programma's verruimt.

 • 25% van de studenten ontvangt financiële steun
 • 12 eigen financiering op 12 maanden zonder rente
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder