Master In Supply Chain Management (TriContinent)

Kühne Logistics University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master In Supply Chain Management (TriContinent)

Kühne Logistics University

Deze unieke Master in het wereldwijde Supply Chain Management- programma benadert supply chain management vanuit een geïntegreerd perspectief dat economie, operations, logistiek, risicobeheer, leiderschap en IT omvat. Dit echt wereldwijde programma vindt plaats op drie continenten. Studenten zullen het eerste semester in Hamburg (Duitsland), het tweede semester in Shanghai (China) en het derde semester in Knoxville (Tennessee, VS) doorbrengen. Het laatste semester is gewijd aan een stage en een masterproef.


De Tri-Continent Master of Science in mondiaal supply chain management is een slimme carrièrestap - hier is waarom:/>


Voeg 'globaal' toe aan 'supply chain management'./>

Wanneer we zeggen "wereldwijd supply chain management", dan bedoelen we dat! Deze opleiding geeft je de unieke kans om supply chain management te ervaren vanuit het perspectief van 's werelds drie grootste economieën. Het dompelt je onder in de wereld van internationale zakelijke praktijken en je zult de gevolgen van wereldwijde economische trends bespreken met lokale managers en academische experts.


Breng je carrièrenetwerk naar het volgende niveau./>

Gedurende het hele programma zullen studenten van alle drie de partneruniversiteiten in één geïntegreerde klas zitten. Dit brengt je in een netwerk dat de hele wereld overspoelt en de toeleveringsketen die je toekomstige carrière zal voeden. En de cross-culturele managementvaardigheden die je ontwikkelt om met mensen van over de hele wereld om te gaan, zullen je tot een echte wereldburger maken.


Leer van het beste om de beste te worden./>

De drie partneruniversiteiten hebben allemaal een internationale studentenorganisatie, een uitstekende faculteit, een intieme leeromgeving en uitgebreide zakelijke banden. Ze behoren tot de toonaangevende academische instellingen voor logistiek en supply chain management in hun respectieve regio's. Leren van de besten geeft je een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt en bevordert je carrière.


De TriContinent MSc in Global Supply Chain Management is een samenwerkingsprogramma van de Kühne Logistics University , de University of Tennessee en de Tongji University./>


Deelnemende universiteiten/>


Elk van de drie universiteiten die deelnemen aan de TriContinent MSc heeft een bijzondere kracht in supply chain management, en elk krijgt de hoogste ranglijst voor zijn onderwerp in zijn eigen nationale enquête. KLU is de enige logistieke universiteit ter wereld, gelegen in de toonaangevende logistieke metropool van Noord-Europa. Het masterprogramma aan de Universiteit van Tennessee (UTK) wordt beschouwd als een van de meest uitgebreide en hedendaagse supply chain-programma's op een wereldwijde schaal. De Tongji University School of Economics and Management was een van de eerste instellingen in China die majors en specialisaties in supply chain management aanbood./>


Toelatingseisen/>

  • Bachelor diploma of equivalent van een erkende universiteit of hogeschool *
  • TOEFL, IELTS of CAE / CPE om Engelse taalvaardigheid aan te tonen. De TOEFL, IELTS of een gelijkwaardig certificaat mag op het moment van indiening van de aanvraag niet ouder zijn dan 2 jaar. In geval van opname, houd er rekening mee dat je een officieel scorerapport (hard copy) nodig hebt voor de inschrijving. Daarom, noem KLU bij het registreren voor een test, indien mogelijk (TOEFL-instellingscode is 7373).

* De bacheloropleiding moet minimaal 180 ECTS omvatten. We hebben een diploma in bedrijf of economie nodig, maar houden rekening met andere gebieden, zoals industriële techniek, bedrijfsinformatica en wiskunde als uw bachelorgraad voldoende cursussen (ten minste vier) bevat in bedrijfskunde of economie.

Heb je nog geen bachelordiploma? Geef gewoon een transcript of records en je kunt je bachelordiploma in een later stadium indienen.

Controleer https: //www.the- KLU .org / opleidingen / kies uw programma / master-in-supply-chain-management-tricontinent / voor details over het toelatingsproces of stuur een e-mail om te studeren @ the - KLU .org.

We raden ten sterkste aan dat aanvragers uit niet-EU-landen uiterlijk op 31 maart een aanvraag indienen omdat het visumproces maximaal twee maanden in beslag neemt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 1, 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,475 EUR
Information
Deadline
Juni 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Locations
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum: Sept. 1, 2018
Aanmeldingslimiet Juni 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 1, 2018
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Aanmeldingslimiet Juni 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Price
€ 7.475 per semester
Videos

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management