Master in Service leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Transformatie door leiderschap.

Succes in de wereldeconomie van vandaag vereist dat organisaties visionair leiderschap hebben, een 360-graden beeld van klanten hebben en het vermogen hebben om strategische initiatieven te formuleren en uit te voeren. Dit unieke afstudeerprogramma helpt je om je organisatie te transformeren door innovatie te gebruiken om meetbare resultaten te genereren. Onze afgestudeerden anticiperen op de toekomst en zien kansen om hun organisaties - en zichzelf - te positioneren om nieuwe niveaus van succes te bereiken in een voortdurend veranderende wereld.

De Master's in Service Leadership and Innovation worden uitgereikt na een succesvolle afronding van 36 credit-uren, uitmondend in een uitgebreid onderzoeks- of sluitstukproject. Het programma wordt voltooid in een combinatie van dag- en avondlessen en online leren. Onze hooggekwalificeerde hoogleraren leveren dezelfde lessen als bij RIT NY en vliegen in om het programma te bezorgen, zodat u de meest actuele leerervaring krijgt die vergelijkbaar is met klasgenoten in de VS. Verdere lesgeven in de klas en follow-up ondersteuning wordt aangeboden door middel van virtuele klas / videoconferencing gevestigd in Dubai en New York gelijktijdig met professoren.

Flexibele tijdstippen: klassenschema's zijn geschikt voor werkende professionals en bieden intensieve seminars die 's avonds en in het weekend worden aangeboden.

Dit programma biedt je de volgende vaardigheden:

  • Nieuwe service-ideeën, -praktijken en -beleid creëren en innoveren
  • Goed ontwikkeld menselijk kapitaal opbouwen en gebruiken
  • Ontwerpen, afstemmen en implementeren van nieuwe strategische focus
  • Bouwen ervaart de klantwaarden
  • Toepassing van leiderschapsconcepten om superieure resultaatresultaten te produceren

leerplan

leerplan

* Studenten voltooien doorgaans het uitgebreide examen (SERQ-795), geïntegreerde probleemoplossing (SERQ-711) en baanbrekend denken, creativiteit en innovatie (SERQ-770). Met goedkeuring van de afdeling kunnen studenten echter een verzoek indienen om een ​​sluitstukproject te voltooien plus Doorbraak denken, creativiteit en innovatie (SERQ-770) of een proefschrift (waarvoor geen aanvullende cursussen nodig zijn).

Accreditaties

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a sto ... Lees meer

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a storied 185 year history. RIT Dubai offers highly valued Bachelor’s and Master’s degrees in business and leadership, engineering, and computing. The curriculum provides students with relevant work experience through an innovative cooperative education program that helps students stand out in today’s highly completive job market. Lees Minder