Master in Science - Banking and Finance - The London Institute of Banking and Finance

Algemeen

15 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

MSc in bankieren en financiën

Krijg een Master of Sciences van 's werelds oudste en meest gereputeerde domeinspecifieke orgaan in het bank- en financieringssysteem. Een programma dat u helpt bij het ontwikkelen van de essentiële kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in bankieren en financieren.

MSc in bankieren en financieren - Online klas

Een full-time MSc in Banking and Finance van The London Institute of Banking

MBA / MSc / Postgraduate Diploma

Om u voor te bereiden op een professionele transformatie, heeft Exceed School of Business en Finance unieke blended academische programma's aangeboden, in samenwerking met een toonaangevende Amerikaanse universiteit. Deze programma's zijn ontworpen om u uit te rusten in het realiseren van uw management- en leiderschapspotentieel.

De wereldwijd geaccrediteerde programma's, met een acceptatie door de meerderheid van de onderwijs- en arbeidsorganen, zijn erop gericht om u te begeleiden naar een hogere rol of om met succes bredere uitdagingen aan te gaan. De programma's die zijn ontworpen voor senior werkende professionals zijn ontworpen in een intensief modulair gebaseerd formaat.

Met een kernfocus op de industrie van het Midden-Oosten en de visie van de leiders van de Golf voor de ontwikkeling van een alternatieve niet op olie gebaseerde industrie, zijn de ESBF-academische programma's ontworpen om de professionals uit te rusten voor rollen in logistiek, bankwezen, financiën, fintech, luchtvaart, gezondheidszorgtechnologie, gezondheidszorg , detailhandel en de e-commerce-industrie.

ESBF is ontworpen door veteranen uit de sector en biedt een end-to-end oplossing voor professionals, van onboarding tot beoordeling en verdediging van scripties. De academische programma's van ESBF worden gefaciliteerd door een groep van universitair hoofddocenten en professoren met een ervaring in de academische wereld en het bedrijfsleven en worden ondersteund door een cursusdirecteur en een cursusmanager. De academische programma's van Exceed School of Business en Finance staan op een vooraf vastgesteld schema open voor het grote publiek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Lees meer

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Lees Minder
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Saoedi-Arabië online , Singapore Online , Bahrein Online , India Online , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Maleisië Online , Londen , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Meer Minder