Read the Official Description

Joint Degree Program tussen CULS en BOKU

Natural Resources Management en Ecological Engineering (NARMEE) is een nieuw joint degree-programma naar aanleiding van het double degree-programma in Natural Resources and Environment (NRE) dat met succes is gegeven in samenwerking met BOKU Vienna. Het programma is opgesteld om studenten in staat te stellen het beste niveau van kennis en vaardigheden te behalen door specifieke vakken bij CULS of BOKU te volgen en te combineren. Studenten kunnen vrij kiezen voor optionele en volledig optionele vakken uit het aanbod van beide universiteiten.

Voor studenten en hun toekomstige betrokkenheid zijn er nog andere belangrijke praktische onderwerpen gericht op de bescherming en het herstel van bodems, afvalwaterbehandeling, GIS of het beheer van beschermde gebieden. Het programma bevat practicum-, excursies- en semestraalprojecten.

De Diplomascriptie (DT) moet worden afgerond onder supervisie van de promotor van de thuisuniversiteit en copromotor van de partneruniversiteit. Defensie van de DT vindt plaats aan de thuisuniversiteit voor de commissie die bestaat uit docenten van beide universiteiten.

nr

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources »

Last updated June 14, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
80,000 CZK
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum