Master in Media Management en Communicatiemanagement

McCormia Communication University

" Mediabeheer en communicatiebeheer , deze projectnaam legt alles uit: studenten leren efficiënte en professionele mediaproducten en mediabedrijfsbeheer Voor de behoeften van de toekomstige media-industrie is de inhoud van het projectcurriculum gericht op: crossmediale vaardigheden, leiderschap van ondernemers En maatschappelijk verantwoord ondernemen. "

- Dr. Castulus Kolo / professor

Hoofd van de cursus mediabeheer en communicatiebeheer

Op het gebied van de media zijn succesvolle mediabedrijfsbeheer en ontwikkeling van mediaproducten professionele managementfuncties en tegelijkertijd een vrij breed begrip van trends in sociale ontwikkeling. Daarom zijn managers met strategische managementvaardigheden en besluitvormers met diepgaand inzicht schaars. Het programma Master of Media Management and Communication Management is bedoeld om sollicitanten te werven die geïnteresseerd zijn in mediatechnologen of managers, zoals uitstekende afgestudeerden in bedrijfsmanagement en effectieve communicatiegerelateerde onderwerpen, of jonge professionals van mediaorganisaties, communicatie-afdelingen of markt- en mediabedrijven. .

Het project hanteert een crossmediale aanpak om het vermogen van studenten om te denken en werken vanuit een ondernemersperspectief te ontwikkelen, strategisch management te combineren met bedrijfsmanagement, de basiskennis van bedrijfsmanagement te verdiepen, projectvaardigheden te verbeteren en de praktijk te versterken door middel van casestudy's. applicatie. Studenten kunnen de ontwikkeling van de media-industrie zien in het proces van sociale verandering, niet alleen op het niveau van begrip, maar ook de vormgever en leider worden van de mediapionier na zijn afstuderen.

Startdatum: 1 maart

majors:

  • Brand management
  • Bedrijfscommunicatie
  • Cultuur en innovatie industrie
Opleiding te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Zie 6 andere vakken van Macromedia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
3 - 4 semesters
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum