Master in Materials Science and Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstelling

De major is gericht op het trainen van de meesterkandidaten die bekwaam zijn in een verscheidenheid van onderzoek onderwijs en engineering technologie en management van Material Science and Engineering, en op hoog niveau talenten met een innovatieve geest. Zoals voorgesteld, zou dit programma vereisen dat de postdoctorale studenten in staat zijn om:

  1. Grijp de theorieën van het marxisme en vestig een wetenschappelijke wereldbeschouwing, volg de basislijnen van de partij, houd van het moederland, houd u aan de wet, vorm een goed karakter, gedraag u eerlijk en betrouwbaar, strikt en coöperatief, en handhaaf goede onderzoeksethiek en professionaliteit .
  2. Wees vaardig in de basistheorie, vaardigheid in basisexperiment en systematische professionele kennis van het eigen vakgebied, ken de dynamiek van de meest geavanceerde professionele disciplines. Een vreemde taal beheersen, vakkundig professionele literatuur lezen en papers schrijven. Bekwaam in computerapplicatietechnologie. Zijn bezig met wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en kunnen onafhankelijk technisch werk doen. Heb een sterk gevoel voor engineering en sterker beheer en ontwikkeling van bewustzijn en marktconcept.
  3. Actief deelnemen aan lichaamsbeweging, goede lichamelijke en geestelijke gezondheidskwaliteit behouden.

Hoofd gerechten

Vooruitgang in materiaalkunde, hedendaagse analytische technieken voor materiaalkarakterisering, fysica in vaste toestand, ecologisch nuttig materiaal, microscopische theorie van materiaalversterking, principe en computersimulatie van metaalverharding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

WUT is one of the leading Chinese universities under the direct administration of the Ministry of Education and one of the universities in the country’s construction plan of world-class universities a ... Lees meer

WUT is one of the leading Chinese universities under the direct administration of the Ministry of Education and one of the universities in the country’s construction plan of world-class universities and first-class disciplines. Lees Minder