Master in Marketing en Sales Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De zakelijke omgeving evolueert snel. Globalisering, nieuwe informatietechnologieën en nieuwe verkoop- en distributiekanalen die zijn ontstaan dankzij het internet, hebben zowel de marketingstrategieën als de manier waarop we verkopen veranderd. Concurreren in wereldwijde omgevingen heeft het aantal markten waarin we kunnen opereren verhoogd, maar ook het aantal concurrenten waarmee we worden geconfronteerd, dus het is noodzakelijk om de commerciële en marketingrichting vanuit een meer innovatief perspectief te benaderen: consumenten elke keer Ze zijn veeleisender en hebben meer informatie, zodat ze meer duidelijk zijn over wat ze willen en nodig hebben. Om deze redenen is het zo belangrijk om goed opgeleid te zijn op gebieden zoals commercieel management en marketing.

De Master in Marketing Management en Commercieel Management is ontworpen om professionals op te leiden om deze veranderingen te leiden en om marktkansen en uitdagingen om te zetten in concurrentievoordelen voor het bedrijf. Professionals met een solide achtergrond, zowel in marketing als in commercieel management, goed geïnformeerd over nieuwe marketingtrends en met een grondige kennis van de organisatorische aspecten die bedrijfswaarde genereren, wat cruciaal is om de groei van elke organisatie mogelijk te maken.

De student heeft de mogelijkheid om aan het einde van de schoolperiode in Barcelona een verblijf van twee weken in Kean University (VS) af te ronden.


Master in Marketing Management en Commercieel Management - Campus Madrid

De wereld wordt voortdurend bijgewerkt, met de master's degree in marketingbeheer en bedrijfsbeheer leert u zich snel aan te passen aan allerlei omstandigheden en tegenslagen, en deze om te zetten in kansen om uw bedrijf te laten opvallen.

106823_5.jpg

Redenen voor de Master in Marketing Management en Business Management van EAE Business School

 1. Residential Program in New York
  Aan het einde van de schoolperiode kun je een verblijf van twee weken maken bij 'Retail'


 2. Adviesraad
  Ons mastercurriculum is ontwikkeld samen met een adviesorgaan dat bestaat uit professionals van onder andere Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa of Dockers.


 3. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 4. Outdoor training
  De master bevat een activiteitenkalender waarin je coachingvaardigheden ontwikkelt die worden toegepast op marketing in een gunstige en inspirerende omgeving.


 5. Prestige Partners
  Wij zijn partners van de belangrijkste marketingassociaties in Spanje, zoals de Spaanse Marketing Association (AME) en de Spaanse Vereniging van de Digitale Economie (ADIGITAL).


 6. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 7. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 8. Ranking van de wereld
  Tweede beste meester op het gebied van marketing in Spanje (ranking "250 Masters, ed. 2017" van El Mundo)
  106824_Sintitulo-1.jpg

Vereisten en toelating

double Degree

Degenen die met succes het programma hebben voltooid, behalen de Master's Degree in Marketing Management en Business Management van EAE Business School en de Polytechnic University of Catalonia (Barcelona Campus) of de Rey Juan Carlos University (Madrid Campus).

Om de kwalificaties van universiteiten te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten die beide instellingen vragen.


Toelatingsproces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de Academische Commissie tot de Master in Marketing Management en Commercieel Management positief is, kan de kandidaat zijn of haar inschrijving in deze Master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.


Professionele uitgangen:

 • Marketing directeur
 • Commercieel directeur
 • product Manager
 • Brand Manager
 • Digital Marketing Manager
 • Key Account Manager
 • Hoofd van Direct Marketing
 • Trade Marketing Manager
 • Marketingtechnici
 • Commercieel technicus


Enkele gegevens van ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 93% van de studenten vindt vóór zes maanden na het einde van het programma werk
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het voltooien van de master
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder