Master in Marketing Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus laat studenten leren over de technieken en hulpmiddelen die nodig zijn om een organisatie te ontwikkelen die gebaseerd is op een geïntegreerde aanpak.

Het voordeel van een systematische weergave van het meest geschikte distributienetwerk.

Bijwonen van het Marketing Management, een focus ontwikkelen om dingen te laten gebeuren. De carrièrevooruitzichten in het verkoopsgebied zijn bevestigd als in opkomst en zeer dynamisch, aangezien vastberadenheid en ambitie het verschil maken voor diegenen die een carrière willen beginnen, zowel als consultant als voor een bedrijf.

De Master in Marketing Management is een voltijds programma dat is gestructureerd in 1.500 uur aan leeractiviteiten gedurende 12 maanden studie, verdeeld in: 360 uur colleges, naar schatting 540 uur aan onafhankelijk onderzoek en 600 uur stage.

Deelname aan het klaslokaal is ongeveer 30 uur per week gestructureerd om in groepen te werken, zonder individuele studenten te negeren.

KOSTEN

Het collegegeld voor de Master is € 14.800 (btw-vrij) te betalen in drie termijnen:

  • Eerste aflevering: 1.850 euro
  • Tweede termijn: 7.000 euro
  • Derde termijn: 5.950 euro

De prijs is inclusief deelname aan de Meester, al het studiemateriaal beschikbaar via het online platform, en toegang tot de diensten en faciliteiten van Alma Bologna Business School , zoals: persoonlijke account voor de Alma wi-fi, het gebruik van de pc's in de Computer Lab , toegang tot de studieruimtes, speciale tarieven voor het schoolrestaurant.
Bovendien geeft het tarief de deelnemers het recht om op uitnodiging gebruik te maken van de ondersteunende activiteiten van de school, zoals de taalcursussen en de mastercolleges. Gratis parkeren is ook beschikbaar op de BBS campus.
Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in ... Lees meer

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in Italy. Lees Minder