Master in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vul je bachelordiploma aan met het zakelijke inzicht dat nodig is om je een concurrentievoordeel te geven in de huidige markt

Master in Management Cohorten

Meer dan 11 maanden nemen MiM-studenten al hun lessen samen. Deze dynamische leerervaring benadrukt samenwerking en smeedt sterke banden tussen u en uw leeftijdsgenoten, maar ook tussen studenten en docenten. Dit ongelooflijke ondersteuningssysteem vormt zich in Georgetown en duurt tot ver in je carrière.

On- en Off-Campus Ervaringen

MiM-lessen worden gehouden op de campus van de Georgetown University in Washington, DC, maar de lesroosters zijn zo gestructureerd dat studenten die geïnteresseerd zijn in off-campus-ervaringen - zoals deelname aan stages bij lokale instellingen - dit ook kunnen doen. Het MiM-programma biedt ook een wereldwijde bedrijfservaring waarbij je met je klasgenoten aan een adviesproject werkt en vervolgens in de lente samen reist naar een internationale locatie om aanbevelingen te doen aan leidinggevenden van de klantorganisatie.

Master in Management Career Resources

We bieden toegewijde carrièreservices waarmee u uw carrière kunt regelen:

 • Coaching: ontvang advies van een getalenteerde, ervaren en attente deskundige.
 • Curricula: begin het programma met een cursus gericht op het voorbereiden van het zoeken naar werk. Tijdens het programma zijn vrijdagen gewijd aan loopbaanontwikkeling. Op maat gemaakte workshops en tutorials helpen je nieuwe wegen te ontdekken, overtuigende cv's te maken en je voor te bereiden op interviews en salarisonderhandelingen.
 • Netwerken: krijg exclusieve toegang tot het alumni mentorings- en netwerkplatform van de universiteit van Georgetown. MiM-studenten hebben ook toegang tot carrière-trekkingen en evenementen die open staan voor de hele McDonough-community.
 • Kansen: zoek een speciale online jobboard met de nieuwste vacatures.

Het wereldwijde netwerk

Alle MiM-studenten hebben toegang tot een divers, gedistingeerd netwerk van 190.000 Georgetown University-alumni van de businessschool en andere programma's.

academici

Het MiM-curriculum vult je bachelordiploma aan met het zakelijk inzicht dat nodig is om je een voorsprong op de concurrentie te geven, en bereidt je voor op de verschuivingen die technologie naar een verscheidenheid aan industrieën brengt.

leerplan

Met een Georgetown MiM verkrijgt u de deskundigheid op het gebied van management, technologie en innovatie die werkgevers het meest waarderen. Ons versnelde formaat biedt een fundamenteel bedrijfscurriculum met een focus op de toepassing en implicatie van technologie en innovatie. Onze cursussen combineren theorie en praktijk - u werkt aan adviesprojecten, interactie met bedrijfsleiders on-site bezoeken, leert programmeertalen zoals Python en SQL, en leert lessen van de innovatieve internationale bedrijven van vandaag. Daarnaast bevat het curriculum een kenmerkende wereldwijde zakelijke ervaring gericht op innovatie die begint als een klasconsultingproject en een week afsluiten op een internationale locatie, inclusief het persoonlijk leveren van aanbevelingen van klanten.

Faculteit

MiM-lessen worden geleid door ervaren docenten die praktische en toepasbare kennis aanbieden en die net zo toegewijd zijn aan jou als mentoren buiten het klaslokaal. Deze groep van erkende experts en opvoeders begrijpt de nuances van het management, evenals hoe het veranderende technologie- en innovatielandschap van invloed is op het bedrijfsleven.

Het Georgetown MiM-programma wordt geleid door Evelyn Williams, docent management, die bijna 20 jaar ervaring heeft met het geven van cursussen undergraduate en graduate leadership en organisatiegedrag en meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen en implementeren van leiderschaps- en managementontwikkelingsprogramma's voor leidinggevenden bij Fortune 500 bedrijven .

Admissions

Houd er rekening mee dat alleen aanvragers die aan de volgende vereisten voldoen, in aanmerking komen:

Om te solliciteren, moeten aanvragers:
 • Beschikken over een bachelordiploma van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit in de Verenigde Staten of het equivalent van een internationale hogeschool of universiteit. Studenten met een major kunnen niet solliciteren.
 • Beschikken over nul tot drie jaar professionele ervaring.
Collegegeldinformatie

Het collegegeld voor master in Management voor de intake van juli 2019 is $ 55.000. Het omvat collegegeld evenals specifieke maaltijden en hotelaccommodaties voor de wereldwijde residentie.

Collegegeld exclusief individuele zorg- of ziekteverzekeringspremies, boeken en benodigdheden, studiegelden, retourvlucht van en naar internationale projectlocaties, kost en inwoning, visa en bijkomende kosten tijdens het reizen.

aanmeldingsdeadlines

Aanvragen worden geaccepteerd in vijf rondes:

 • 1 februari, 1 maart, 1 april, 1 mei en 1 juni
Applicatievereisten

De MiM Admissions Committee hanteert een holistische benadering bij het maken van een toelatingsbeslissing. Daarom is het noodzakelijk om alle aanvraagcomponenten in te dienen zodat de toelatingscommissie een weloverwogen beslissing kan nemen over uw aanvraag.

De toelatingscommissie beoordeelt alleen voltooide applicaties die de volgende componenten bevatten:

 • Online aanvraagformulier
 • CV of CV
 • Persoonlijke verklaring
 • Aanbevelingsbrief
 • Academische records
 • GMAT- of GRE-scores *
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (voor niet-native Engelse sprekers)
 • Niet terugbetaalbare aanmeldingskosten: $ 175 USD **

* Voor juli 2019 worden toelatingsexamens, GMAT- en GRE-scores afgewezen voor Georgetown University-studenten met een 3.2 GPA of hoger, evenals voor niet-Georgetown-universiteitsstudenten met een 3.5 GPA of hoger.

** Vergoeding voor aanmelding voor Georgetown University-studenten en alumni.

Financiële hulp

Georgetown University heeft middelen om studenten te helpen bij het identificeren van opties voor het financieren van hun onderwijs. VS-burgers en permanente inwoners moeten contact opnemen met het Office of Student Financial Services voor informatie over financiering.

Beurzen

Georgetown McDonough biedt beurzen aan voor masterstudenten in Management, op basis van geschiktheid. Om in aanmerking te komen voor een beurs, moeten aanvragers een studiebeurs indienen bij hun aanvragen. Het toelatingsbureau brengt studenten op de hoogte van beursprijzen op het moment van toelating tot het programma.

Studenten die in aanmerking komen voor het ontvangen van educatieve voordelen via het Department of Veterans Affairs moeten contact opnemen met het Georgetown University Veterans Office.

Georgetown University behoudt zich het recht voor om de vereisten voor toelating en / of afstuderen, de programma-curricula, het collegegeld, de kosten en andere regelingen die van invloed zijn op de studentenstructuur aan te passen.

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Located at the intersection of business, government, and international relations, Georgetown University’s McDonough School of Business, develops principled leaders committed to serving both business a ... Lees meer

Located at the intersection of business, government, and international relations, Georgetown University’s McDonough School of Business, develops principled leaders committed to serving both business and society. Through our global perspective, we prepare students to compete in today’s international business environment. Lees Minder