Master in Management

Toulouse Business School - Barcelona Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in Management

Toulouse Business School - Barcelona Campus

Start de volgende fase van uw carrière met een multi-campus, zeer gespecialiseerde cursus in bedrijfsbeheer.

Wat je academische achtergrond ook is, de Master in Management van TBS Barcelona is de ideale cursus om je voor te bereiden op de volgende fase van je carrière. Een full-time, 4-semester-programma, de cursus biedt u de technische en analytische vaardigheden om effectieve managementbeslissingen te nemen.

De Master in Management biedt een gevarieerde, multi-campus ervaring. Het geeft je de kans om te studeren op maximaal 3 verschillende campussen; zodat je het beste zult ervaren dat elke plaats te bieden heeft. Het programma is ook zeer aanpasbaar - met meer dan 20 professionele specialisatiepaden op het gebied van bedrijfsbeheer om uit te kiezen. Afhankelijk van het Pathway u kiest, kunt u zelfs een extra MSc-kwalificatie behalen. Bovendien volg je een stage van 6 maanden in een gerenommeerd nationaal of internationaal bedrijf.

Onze Master in Management heeft een praktische focus in de kern, met een gelijke verdeling in het onderwijzend personeel tussen ervaren academici en succesvolle beoefenaars uit de bedrijfswereld. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de cursus een duale opleiding te geven en een jaar door te brengen aan een van de partneruniversiteiten van TBS. Daarnaast bieden we een persoonlijk coachingprogramma om u te ondersteunen op gebieden zoals het kiezen van uw professionele specialisatiepaden en de stagepositie die het beste past bij uw professionele doelen.

Waarom kiezen voor de Master in Management?

Bij het kiezen van een Master in Management, is het essentieel om verschillende factoren in overweging te nemen om de beste beslissing te nemen. Tegenwoordig is het leven op een zakelijke school niet alleen een educatieve ervaring, maar ook een middel om je voor te bereiden op de uitdagingen van de arbeidsmarkt. Daarom bieden we u een selectie van de meest relevante redenen om onze Master in Management te kiezen.

 • TBS - Erkend succes
 • Een internationale, multi-campuservaring
 • Flexibele. Adaptable
 • Boost je Job Prospects
 • Dual degree - Verdubbel uw kansen

Programma Curriculum

De Master in Management volgt een breed kerncurriculum aangevuld met een gestructureerde reeks van keuzevakken, die dienen als een springplank naar leiderschap. Naast een eenvoudige keuze aan opties, kunnen studenten hun projecten structureren rond zichtbare leerpaden die een meerwaarde bieden voor hun professionele expertise.

Academische Pathways

Het is een zeer aanpasbaar programma waarmee je kunt kiezen tussen twee verschillende academische Pathways :

 • Pathway zonder Hiaatjaar
 • Pathway met Gap Year

Pathway zonder Hiaatjaar

Deze Pathway vindt plaats over een periode van twee jaar, verdeeld over vier semesters. De eerste drie semesters worden gegeven en de vierde is gewijd aan het volgen van een curriculaire stage.

 • JAAR 1 - Managementinzichten
 • YEAR 2 - Professionele specialisatie

Pathway met Gap Year

Deze Pathway vindt plaats over een periode van drie jaar en omvat een verplicht openingsjaar. Bovendien kunt u hiermee een MSc-graad behalen.

 • JAAR 1 - Managementinzichten
 • GAP JAAR - Put Theorie in de praktijk
 • JAAR 2 - MSc graad

Multi-Campus Ervaring

De Master in Management biedt een gevarieerde, multi-campus ervaring. Het geeft je de kans om te studeren op maximaal drie verschillende campussen en geheel of gedeeltelijk in het Engels of Frans.

module

De Master in Management biedt een breed scala aan academische modules, zodat u uw programma kunt aanpassen en uw carrièredoelen kunt behalen. Zoek hieronder de lijst met modules

Cursussen en locaties kunnen worden gewijzigd.

 • Fundamentals of Management
 • Professionele pre-oriëntatie
 • Lessen in management
 • Gemeenschappelijke cursussen in management
 • Academische specialisaties
 • Professionele specialisatiepaden

Toelatingsrondes

Aanvragen worden behandeld in overeenstemming met de hieronder getoonde toelatingsrondes. Aanvragen die na elke deadline worden ingediend, worden doorgeschoven naar de volgende ronde.

We raden u ten zeerste aan vroeg te solliciteren om uw plaats op de Master in Management veilig te stellen.

Het profiel van de kandidaat

 • Je moet een bachelordiploma (van minimaal 3 jaar) hebben van een niet-Franse geaccrediteerde universiteit. Als u waarschijnlijk een dergelijke kwalificatie hebt behaald vóór het begin van de Master in Management. je komt ook in aanmerking om je aan te melden.
 • Ben minder dan 27 jaar oud op de startdatum van de Master in Management.

Toelatingstest

U kunt uw GMAT- of GRE-certificaat presenteren.

Toelatingsprocedure

Voordat u onze Master in Magement aanvraagt, moet u zorgvuldig de onderstaande stappen voor toegangsprocedures controleren.

1. Vul het online aanvraagformulier in

2. Upload de vereiste aanvraagdocumenten

3. Betaal de toegangsprijs

4. Neem een ​​toelatingsgesprek

5. Wacht op de notificatie van het toelatingsbesluit

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Toulouse Business School - Barcelona Campus

Laatst bijgewerkt op February 26, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2018
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- 13000 euro per jaar
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Nov. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Nov. 2018
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan