Master in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Met het masterprogramma Management aan de Vistula University van Vistula University kunt u niet alleen de kennis aanvullen die u tijdens uw bachelorstudies hebt opgedaan, maar u ook in staat stellen nieuw materiaal te leren dat zeker is om u te helpen professioneel succes te behalen in de dynamische wereld van het bedrijfsleven. Je leert hoe je je carrière moet managen, in overeenstemming met de principes van het evenwicht tussen werk en privéleven en hoe je moet handelen in verantwoordelijke posities in management.

Als je liever beslissingen neemt dan orders opvolgt, als je graag met mensen werkt en je goed voelt in een multiculturele omgeving, dan is het Management (Master-programma) ideaal voor jou!

Het masterprogramma is gericht op het aanleren van universeel toepasbare kennis over het beheer van hedendaagse bedrijfsorganisaties. Het is belangrijk op te merken dat we sterk de nadruk leggen op de internationale aspecten van het bovenstaande. Dit opent mondiale mogelijkheden, zoals het afstuderen aan de Vistula University van Vistula University , zal je voorbereiden om niet alleen in Polen, maar ook in het buitenland te werken.

We leggen de nadruk op praktische aspecten, daarom is het Management (masterprogramma) ook beschikbaar als een programma voor afstandsonderwijs! Als u de optie Afstand kiest, kunt u 60% van de cursussen voltooien via internet, waar ook ter wereld. Lees hier meer over afstandsonderwijs.

Over het programma

Het Management (Master-programma) is een tweejarig programma dat is bedoeld om u vertrouwd te maken met de internationale normen voor het beheer van bedrijfsorganisaties. De theoretische kennis die je in hoorcolleges zult verwerven, zal praktische toepassingen vinden in workshops en seminars. Onze faculteit omvat niet alleen academici maar ook veteranen uit de industrie. Deze combinatie van competenties zorgt ervoor dat de kennis die u zult winnen betrouwbaar en geloofwaardig is.

De flexibiliteit van het programma is de kracht ervan: jij bent degene die het verloop van je studie bepaalt. Door bepaalde klassen te selecteren, kunt u zich ontwikkelen in het door u gekozen deelgebied van het management.

Als u erover denkt om uw eigen bedrijf op te zetten, of van mening bent dat u alles in zich heeft om een leider te zijn, dan is studeren Management in Warschau ideaal voor u!

Expertise

Studeren aan de Vistula University van Vistula University biedt u de nodige kennis om snel een expert op het gebied van management te worden.

Sub-majors

Met het masterprogramma Management kunt u een van de vier sub-majors selecteren: internationaal bedrijfsbeheer, internationaal marketingbeheer, internationaal human resources management en internationaal projectmanagement voor e-business.

Sub-majors worden gekozen in het derde semester van de studies.

Sub-major: internationaal bedrijfsbeheer

Je leert de belangrijkste aspecten van de internationale activiteit, waardoor je je eigen bedrijf kunt stichten of een bedrijf effectief kunt managen. U zult in staat zijn om effectieve bedrijfsstrategieën en -plannen te ontwikkelen, om te weten hoe u de succesvolle toetreding van een bedrijf tot een internationale markt kunt waarborgen en om de beste medewerkers te werven.

Loopbaan na studies

Het Management-programma is ontworpen om u optimaal voor te bereiden op een loopbaan in het management, zij het met projecten, mensen of organisaties. De sub-majors zijn afgestemd op de behoeften van de markt en stellen u in staat praktische kennis te verzamelen en zich te specialiseren in de richting die u kiest. De focus op de internationale aspecten van management betekent dat je klaar bent om te werken in cultureel diverse groepen en bedrijven.

Voordelen van het bestuderen van computertechnologie

Wereldwijde mogelijkheden

Afstuderen met een masterdiploma opent deuren naar nieuwe, wereldwijde werkgelegenheidsperspectieven. Dit alles dankzij de internationale benadering van onze cursussen. Je zult de kennis en vaardigheden verwerven, waarmee je professioneel succes zult behalen in het land van je keuze.

Een zakelijke aanpak

Ontdek hoe u vakkundig door de bedrijfswereld navigeert. Je zult weten hoe je de kennis die je hebt opgedaan, kunt gebruiken uit de praktijkscenario's. Je leert ook hoe je niet alleen plannen kunt ontwikkelen, maar ook hoe je ze moet implementeren, zodat ze in overeenstemming zijn met de strategie van het bedrijf.

Vaardig management

Je kunt van begin tot eind een project uitvoeren en hele teams beheren.

Collegegeld

Collegegeld voor voltijdse en deeltijdse studies (inclusief mobiele studies) (BA / MA) in het Pools - studenten van buiten de EU

  • Inschrijfgeld: 120 €
  • Collegegeld (per jaar): 1 450 €
  • Collegegeld (per semester): 775 €

Collegegeld voor full-time studies (BA / MA) in het Engels - EU-burgers *

  • Inschrijfgeld: 120 €
  • Collegegeld (per jaar): 2 500 €
  • Collegegeld (per semester): 1 350 €

* De groep burgers van andere landen die dezelfde kosten betalen als EU-burgers, omvat: burgers van andere Europese landen, van alle landen in Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en de burgers van Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Collegegeld voor full-time studies (BA / MA) in het Engels - burgers van buiten de EU *

  • Inschrijfgeld: 200 €
  • Collegegeld (per jaar): 3 800 €
  • Collegegeld (per semester): 2 000 €

* Dit geldt niet voor de studenten uit de landen in Europa die geen EU-leden zijn, studenten uit Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en uit Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistul ... Lees meer

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistula Group of Universities. Both institutions operate on one campus in Warsaw. In 2014, they were joined by the University of Business in Wroc?aw, and in 2018, by Józef Gieysztor Academy of Humanities in Pu?tusk and Olsztyn University. Lees Minder