Lees de Officiële Beschrijving

Versnel uw loopbaangroei

Ontdek met de essentiële zakelijke vaardigheden die u nodig hebt om te strijden voor vroeg carrièrebeheer en leiderschapsrollen bij toporganisaties als onderdeel van de Master of Professional Studies in Management en Organizational Leadership van het internationaal gerangschikte Penn State Smeal College of Business.

Minder dan een jaar

Voltooi het programma in twee volledige Penn State semesters.

Snelle terugverdientijd

Verhoog uw winstpotentieel nu en in uw loopbaan.

Een MBA Foundation

Aangepast aan het eerste jaar van het Penn State Smeal MBA-programma.

Val op op de banenmarkt

Je niet-gegradueerde opleiding leverde de technische vaardigheden die vereist zijn voor je discipline. Het Management en Organisatorisch Leiderschapsprogramma voegt een cruciale zakelijke dimensie toe met toegang tot hulpmiddelen voor loopbaanontwikkeling om u te helpen groeien.

"Ik ben gewoon heel dankbaar voor het MOL-programma en voor deze taak. Ik ben super enthousiast en kon niet om iets meer vragen dan wat ik krijg."

Jordan Zezza combineerde een bachelorgraad in neurowetenschappen met zakelijke vaardigheden ontwikkeld in het Penn State Smeal MOL-programma om na afstuderen een functie bij Highmark te behalen.

Programmastructuur

Bestaande uit eerstejaars kerncursussen van het Penn State Smeal MBA-programma, cursussen voor de Master of Professional Studies in Management en Organizational Leadership Program is gericht op het verbeteren van uw fundamentele zakelijke kennis en vaardigheden. Het programma omvat twee academische semesters die zijn onderverdeeld in modules van 7 weken om een meeslepende studie van de cursusinhoud te bieden.

Fall Semester

Oriëntatie: het MOL-programma begint met een intensieve, meerdaagse oriëntatie om de studenten voor te bereiden op het programma.

Onderhandelingen Intensief: het een week durende, hands-on onderhandelingen-practicum biedt studenten de mogelijkheid om onderhandelingstactieken te ontdekken, te oefenen en te bekritiseren.

Leadership Communications: als een kenmerk van de Penn State Smeal MOL-ervaring, is 'Communication Skills for Leaders' een vereiste cursus die het hele jaar van het programma omvat. De cursus biedt studenten de tools om zichzelf en hun ideeën duidelijk, krachtig en professioneel te vertegenwoordigen binnen een zakelijke context.

Module 1:

 • Financiële boekhouding: basisbegrippen en -beginselen die ten grondslag liggen aan financiële boekhoudpraktijken.
 • Management: onderzoek en toepassing van concepten van menselijk gedrag, organisatieontwikkeling en het managen van mensen.
 • Bedrijfsstatistieken: Inleiding tot statistische concepten op gebieden zoals waarschijnlijkheid, hypothesetesten en statistische gevolgtrekking.
 • Teamproces en prestaties: ontwikkeling van managementvaardigheden en technieken voor het diagnosticeren, interveniëren en leiden van effectieve teams.

Module 2:

 • Economie voor managers: Introductie tot de instrumenten voor economische besluitvorming en aandacht voor bedrijfs-, industrie- en mondiale invloeden op economische besluitvorming.
 • Inleiding tot de financiële wereld: onderzoek van beschikbare technieken om de manager te helpen bij de financiële besluitvorming.
 • Marketing Management: ontwikkeling van een marketing management focus inclusief marktanalyse; competitieve analyse; en management besluitvorming.

Lente semester

Module 3:

Risico- en besluitanalyse: constructie en gebruik van kwantitatieve methoden voor zakelijke besluitvorming, inclusief modellering en analyse van gegevens.

Strategisch management: kennismaking met het ontwikkelen en uitvoeren van het strategisch plan van een organisatie.

Supply Chain en Operations Management: introductie van de organisatorische processen en methoden die worden gebruikt voor het maken en leveren van goederen en diensten.

Global Business Environment Practicum: Het Global Business Environment Practicum van een week geeft een inleiding tot wereldwijde economische trends en economische problemen met de nadruk op hoe organisaties omgaan met wereldwijde zakelijke uitdagingen.

Module 4:

 • Ethisch leiderschap: introductie van ethische verantwoordelijkheden als effectieve bedrijfsleider.
 • Managerial Accounting: kostenberekening en ontwerp van management accounting-systemen voor planning en controlling van activiteiten.

Leadership Immersion: The Leadership Immersion is een off-campus verkenning van de kansen en uitdagingen van toonaangevende individuen en teams voor optimale prestaties.

onderwijs

Het collegegeld voor studenten in de Master of Professional Studies in Management en Organizational Leadership (MOL) Programma van het Penn State Smeal College of Business wordt bepaald door de universiteit en is gebaseerd op het graduate-tarief voor studenten in de categorie Business, EMS, Science, IST en Engineering.

Het tarief voor inwoners van Pennsylvania in 2018-19 is $ 22.976 per academisch jaar, en het tarief voor niet-ingezetenen van Pennsylvania is $ 38.466. Collegegeld tarieven voor het komende academisch jaar worden vastgesteld door mid-zomer door de universiteit. Ga naar collegegeld.psu.edu voor meer informatie.

De MOL heeft ook de volgende extra kosten:

Leadership Immersion ($ 75) - De studenten zullen een dag op een externe locatie doorbrengen om hun vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie en besluitvorming te verbeteren. De vergoeding dekt alle kosten, inclusief faciliteiten, instructeur, vervoer en maaltijden voor de dag.

Boekhouding Pre-Term toegang tot cursus en materialen ($ 45) - Vanwege het rigoureuze karakter van het programma en omdat de meeste studenten die deelnemen aan het programma niet erg vertrouwd zijn met Accounting en Finance, moeten studenten een pre-termijn Accounting cursus afleggen voorafgaand aan het eerste semester van de lessen. De cursus wordt online afgeleverd, maar vereist een cursusgeld voor materialen en toegang.

Communicatievaardigheden voor leiderschapscursus ($ 30) - Omdat er geen boek is toegewezen in de cursus Communicatie, dekt deze vergoeding de binder, hand-outs, kopieën en andere materialen, evenals extra uitgaven zoals recorders en timers.

Toelatingseisen

Het Penn State Smeal MOL-programma is bedoeld voor studenten uit STEM-gerelateerde disciplines met minder dan 18 maanden post-undergraduate full-time werkervaring. Het programma bevat een meerstaps aanvraagproces, waarbij u wordt gevraagd om het volgende in te dienen:

 • Penn State Graduate School Application
 • Admissions Essay: Wat zijn je carrièredoelen voor de korte en lange termijn? Hoe kun je met je vroegere ervaring deze doelen bereiken? Hoe zie jij je MOL-ervaring in dit plan passen? (Limiet van 600 woorden)
 • Hervat
 • Educatieve transcripties
 • Reactie videotoepassing
 • Letters of Recommendation (2): voorkeur voor professionele aanbevelingen
 • Visumaanvraag (internationale kandidaten)
 • Officiële examenscores Engels taalvaardigheid (internationale kandidaten)
 • Aanvraagkosten: $ 65

aanmeldingsdeadlines

De Penn State Smeal MOL biedt het hele jaar door verschillende deadlines voor aanvragen. Beoordelingen en beslissingen van applicaties worden op voortgezette basis gemaakt. Alle aspecten van het aanvraagproces moeten worden ingevuld, ingediend en ontvangen tegen de toepasselijke deadline om in aanmerking te komen voor toelating.

108671_ScreenShot2019-01-25at11.19.39AM.png

Opleiding te volgen in:
Engels
Smeal College of Business, Penn State

Zie 3 andere vakken van Smeal College of Business, Penn State »

Laatst bijgewerkt op February 9, 2019
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
22,976 USD
voor inwoners van Pennsylvania. 38.466 USD voor niet-ingezetenen van Pennsylvania.
Deadline
Vraag informatie aan
Feb. 1, 2019 (Final deadline for applicants outside the U.S.)/Apr. 1, 2019 (Final deadline for all domestic applicants.)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Mei 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Feb. 1, 2019 (Final deadline for applicants outside the U.S.)/Apr. 1, 2019 (Final deadline for all domestic applicants.)

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Feb. 1, 2019 (Final deadline for applicants outside the U.S.)/Apr. 1, 2019 (Final deadline for all domestic applicants.)
Einddatum
Mei 31, 2020