Lees de Officiële Beschrijving

Management en bestuur (specialisatie in boekhouding en management)

De cursus is bedoeld om studenten een grondige kennis bij te brengen van de belangrijkste theoretische en toegepaste concepten in de boekhouding en het management, met bijzondere aandacht voor de economische en managementdynamiek in de internationale context.

Studenten worden vertrouwd gemaakt met moderne economische en managementtheorieën, concepten, technieken en hun toepassingen. Het doel is om studenten te voorzien van de geavanceerde tools die nodig zijn om economische, sociale, juridische, culturele en technologische kwesties te onderzoeken.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de recente evolutie en belangrijke veranderingen in de bedrijfsomgeving van de onderneming om studenten voldoende bekwaamheden te bieden met betrekking tot de overheid, leidinggevende en organisatorische processen in verschillende soorten bedrijven, opererend in diverse bedrijven (publieke en private sector). ).

Università di Siena fotoarchief

Doelstellingen en professionele rollen

De cursus is bedoeld om afgestudeerden te vormen die in staat zullen zijn om:

- rollen van directionele verantwoordelijkheid op zich nemen in bedrijven, organisaties en instellingen (zowel in personeelsfuncties als in lijnmanagement) die met name op supranationaal niveau opereren;

- start een zelfstandige ondernemersactiviteit, inclusief die van de uitvoering van de beroepen en activiteiten van consulting (boekhouding en bedrijf) met een sterke internationale roeping;

- Verantwoordelijkheid nemen in institutionele organismen (Kamer van Koophandel, Verenigingen van categorie, Lokale lichamen, internationale organisaties).

Het biedt ook voldoende kennis voor plaatsing in rollen van directionele verantwoordelijkheid binnen openbare besturen, nutsbedrijven en de non-profitsector.

In al deze gevallen kan het onderwerp beslissingen nemen, management-, coördinatie-, management-, data-analyse- en informatiefuncties uitvoeren.

De Cursus bereidt ook afgestudeerden voor op het uitvoeren van de functies Auditor en Registeraccountant.

(*)

ACTIEVE DUBBELE CIJFERPROGRAMMA'S VOOR DE MSC IN INTERNATIONALE BOEKHOUDING EN BEHEER

Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod (Russische Federatie) - Management / Economie en management van financiële instellingen

Toelatingseisen

Internationale studenten die een Laurea Magistrale (Master's Degree) willen aanvragen, moeten in het bezit zijn van een diploma of een universitair driejarig diploma of een andere studiekwalificatie uit het buitenland, erkend als geschikt, en met specifieke curriculumvereisten en adequate persoonlijke voorbereiding, geverifieerd met de modi uiteengezet in de leerregels voor elke masteropleiding, die ook de specifieke toegangscriteria vermelden.

Houd er rekening mee dat sommige programma's een beperkte toegang hebben en dat de toepassing kan worden onderworpen aan toelatingstests.

Internationale studenten die zich willen inschrijven voor een eerste cyclus (bachelor - laurea triennale) die in het Italiaans of het Engels wordt gegeven of voor de niet-beperkte toegangscyclus voor één cyclus in Giurisprudenza aan de University of Siena , kunnen hun documenten indienen om een ​​brief te ontvangen van acceptatie via het online platform binnen de deadline die de universiteit voor elk academisch jaar heeft vastgesteld.

De aanvragen op het online platform voor de beoordeling van de startkwalificaties van internationale studenten die zich willen inschrijven voor een eerste (undergraduate) of tweede (master) cycle degree-opleiding in het Italiaans of Engels aan de University of Siena zullen verschillende tijdsbestekken hebben volgens de verschillende cursussen. Studenten worden uitgenodigd om periodiek dit platform te bezoeken - http://enrolment.unisi.it/ - om te zien welke applicaties open zijn en de relevante deadlines.

Universiteiten en instellingen voor hoger onderwijs hebben het recht internationale kwalificaties officieel te erkennen.

Bedenk dat deze procedure het diploma van een buitenlands secundair onderwijs niet verandert in een Italiaanse kwalificatie.

Università di Siena fotoarchief / Shutterstock

Academische kalender

Afdelingen aan de University of Siena hebben een semestersysteem ingevoerd.

Het academisch jaar bestaat uit twee delen: van oktober tot januari en van maart tot mei. Aan het einde van elke termijn is een onderzoeksperiode gepland.

Elke afdeling heeft echter een eigen academische kalender, die te vinden is op de website van de afdeling (in de rubriek "Didattica"): http://www.unisi.it/strutture/dipartimenti

2018-2019 indicatieve academische kalender

Najaarstermijn (1e semester)

  • Lezingperiode: 1 oktober 2018 - 18 januari 2019
  • Tentamenperiode: 21 januari - 1 maart 2019

Lentetermijn (2de semester)

  • Lezingperiode: 4 maart - 14 juni 2019
  • Tentamenperiode: 17 juni - 31 juli 2019

Collegegeld

Bepaling van de bijdragebedragen

Het bijdragebedrag verschuldigd door elke student die is ingeschreven voor een opleiding, een masteropleiding of een masteropleiding voor een cyclus, aangeboden door de University of Siena wordt bepaald op basis van de volgende elementen:

a) categorie waartoe de opleiding behoort

b) economische status van de naaste familie van de student, zoals deze wordt uitgedrukt door de gelijkwaardige indicator van de economische situatie (ISEE) voor het jaar onmiddellijk voorafgaand aan het jaar van inschrijving

c) inschrijvingsjaar

d) verdiende universitaire credits (ECTS-credits) in de twaalf maanden voorafgaand aan 10 augustus

De studieloopbaan valt onder een van de drie onderstaande categorieën:

a) humanities-sociale studies (VS)

b) technisch-wetenschappelijke (TS)

c) EU gereguleerde gezondheidszorg (EU)

Opmerking: Voor studenten die onderdaan zijn van een niet-EU-lidstaat en geen inwoner van Italië zijn en voor studenten waarvoor de ISEE-berekening niet van toepassing is op hun naaste familie, kan een aanpassingscoëfficiënt worden toegepast die afhankelijk is van het land van herkomst.

De University of Siena stelt een pagina voor het berekenen van het collegegeld beschikbaar: http://www.maprin.unisi.it/tasse18_19/index_eng.php

Università di Siena fotoarchief / Shutterstock
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van University of Siena »

Laatst bijgewerkt op October 21, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum