Master in Management & Data Science

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De masteropleiding Management & Data Science is geschikt voor jou als je je vaardigheden wilt verbeteren in de data-analyse van fenomenen uit de echte wereld.

Na afronding van dit programma hebben onze afgestudeerden de mogelijkheid om enorme en complexe datasets te analyseren en statistische modellen te ontwerpen op basis van de nieuwste informatietechnologie. Het programma is ontworpen om te voldoen aan de snelgroeiende vraag naar datawetenschappers in het bedrijfsleven, openbaar bestuur en onderzoek.

Inhoud en idee

Carriere vooruitzichten

De masteropleiding in Management & Data Science bereidt u op de verantwoordelijkheden met betrekking tot analytisch, conceptueel, consulting en strategische het werk over te nemen. Je hebt een breed scala aan carrièremogelijkheden tot je beschikking, variërend van bedrijfsadvies tot leidinggevende posities in bedrijven en specialistische trajecten in informatie-intensieve organisaties.

aspiranten

De masteropleiding Management & Data Science is bedoeld voor afgestudeerden met een bachelordiploma in bedrijfsinformatiesystemen, informatica of natuurwetenschappen, maar ook in economie of bedrijfskunde. Buitenlandse en binnenlandse afgestudeerden met vergelijkbare diploma's zijn welkom - het studieprogramma wordt volledig in het Engels gegeven.

Als je Management & Data Science wilt studeren, raden we je aan om minimaal één programmeertaal te leren en ervoor te zorgen dat je een goede basiskennis hebt van lineaire algebra, zodat je vanaf het begin aan de eisen van de masteropleiding kunt voldoen.

In een oogopslag

  • Graad toegekend: Master of Science (M.Sc.)
  • Aanvraagperiode: 1 april - 1 juni
  • Type programma:
  • Studieplaatsen: 25
  • Startdatum: 1 oktober
  • Omvang: 120 CP volgens ECTS
  • Duur: 4 semesters
  • Taal Engels
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Leuphana University established Germany’s first public college. Its Graduate School merges the academic demands of masters and doctorates, and its own Professional School offers highly regarded furthe ... Lees meer

Leuphana University established Germany’s first public college. Its Graduate School merges the academic demands of masters and doctorates, and its own Professional School offers highly regarded further education programmes. Lees Minder