Master in Management: bedrijfs- en financieel management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Tweede cyclus programma in management, specialiteit in Business en Finance Management heeft tot doel competenties te ontwikkelen die nodig zijn voor de loopbaan in gespecialiseerde en managementfuncties in het managementsysteem, als midden- en topmanagers, analisten, adviseurs en consultants in commerciële of publieke organisaties, evenals voor het runnen van een eigen bedrijf. De voltooiing van dit programma zal vooral gunstig zijn voor personen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in organisaties met buitenlandse investeringen, zowel vanwege het Engels als de instructietaal en als gevolg van een training in het navigeren door de wereldwijde sociaaleconomische ruimte. Dit programma is voorbereid voor afgestudeerden van de eerste en tweede cyclus programma's op het gebied van management, economie, financiën, faculteiten van economie en engineering, recht en administratie, psychologie, sociologie en andere.

leerplan

Het programma wordt geïndividualiseerd door de inhoud aan te passen aan de veranderende eisen van sociale en economische activiteiten en aan de verwachtingen van studenten die voortvloeien uit de veranderende arbeidsmarkt. De huidige belangrijke economische problemen en benaderingen om ze op te lossen zijn geïntegreerd in het curriculum.

Een goede beheersing van het Engels is vereist voor het uitvoeren van studies over dit programma.

Het minimum totaal van ECTS-punten van dit programma is 120. Alle verplichte cursussen bedragen 94 ECTS van dit totale bedrag.

Studentenverenigingen

Chair in Management in Tourism herbergt twee academische samenlevingen: Horizom Tourist Academic Society voor studenten die geïnteresseerd zijn in toeristisch management en KN Managerów Sportu voor diegenen die geïnteresseerd zijn in sportmanagement. Instituut voor Economie, Financiën en Management is de thuisbasis van de Strategist Academic Society, waar studenten ervaring kunnen opdoen op het gebied van management door deel te nemen aan de samenwerking met de Hongaarse Academische Vereniging Heller Farkas, het organiseren van conferenties, trainingen, workshops en vergaderingen met zakelijke professionals. Het lidmaatschap van een actieve academische maatschappij is een unieke kans om deel te nemen aan tal van originele projecten, waaronder internationale, en kan een goede manier zijn om deel te nemen aan samenwerking met bedrijven waar leden waardevolle professionele ervaring kunnen opdoen.

Profiel van de afgestudeerde

Afgestudeerden zijn uitgerust met geavanceerde, gespecialiseerde theoretische en praktische kennis op het gebied van management en aanverwante, in het bijzonder over problemen van bedrijven en instellingen in de publieke sector, en de waarde van hun correcte werking. Afgestudeerden kunnen een kritische analyse, interpretatie en beoordeling van verschijnselen en managementprocessen uitvoeren in verschillende schalen, beoordeling van de milieu-impact op die verschijnselen (processen), en ze kunnen bestuurlijke, strategische beslissingen voorbereiden en uitvoeren. Ze kunnen teamwork organiseren en teamleiders zijn, maar ook efficiënt communiceren, onderhandelen en overtuigen, en ook hun spreekvaardigheid in het Engels gebruiken. Afgestudeerden zijn goed voorbereid op het nastreven van een carrière in gespecialiseerde en leidinggevende posities in het managementsysteem, als midden- en topmanagers, analisten, adviseurs en consultants in commerciële of publieke organisaties, evenals voor het runnen van hun eigen bedrijf. Ze zijn met name uitgerust om werk te vinden in organisaties met buitenlandse investeringen.

Professionele ontwikkeling

Bij het afstuderen van de specialisatie Business and Finance Management zullen studenten voorbereid zijn om te werken als gespecialiseerde managers van midden- en hoger niveau in de private sector en in het openbaar bestuur. Ze kunnen carrière maken als onafhankelijke professionals, zoals analisten of adviseurs. Ze zullen kennis en vaardigheden demonstreren die nodig zijn voor het besturen van een bedrijf en de vaardigheid om door de wereldwijde socio-economische ruimte te navigeren.

Toegang tot verdere studie

Afgestudeerden van het programma voor bedrijfs- en financieringsbeheer kunnen programma's voor derde cyclus (doctoraal) en postdiploma in sociale wetenschappen en aanverwante gebieden volgen. Ze zijn ook volledig uitgerust voor permanente educatie om kwalificaties te behalen voor het uitoefenen van zeer gespecialiseerde beroepen.

Taalcompetenties

Bij het afstuderen, studenten zijn vloeiend in zakelijk Engels op C1-niveau van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen, waaronder gespecialiseerde woordenschat uit het gebied van management.

Kwalificatieresultaat

Kandidaten worden op de ranglijst geplaatst op basis van hun registratiedatum en -tijd binnen de geplande registratieperiode.

vergoedingen

De aanvraagkosten bedragen 20 USD (of 75 PLN, of 18 EUR). De vergoeding wordt apart betaald voor elke registratie en elke registratie heeft zijn eigen bankrekeningnummer toegewezen voor de betaling.

Collegegeld voor EU-burgers: geen

Collegegeld voor niet-EU-burgers:

  • collegegeld voor het eerste jaar: 8 800 PLN (ongeveer 2 700 USD)
  • collegegeld voor het tweede jaar: 8 800 PLN (ongeveer 2 700 USD)

Het collegegeld wordt betaald voor een semester, niet later dan op de eerste lesdag.

Neem contact met ons op

Telefoon: 48 12 664 56 82

E-mail: bfm@uj.edu.pl

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Jagiellonian University is the oldest higher education institution in Poland and one of the oldest in Europe. It was founded on 12 May 1364 by the Polish king Casimir the Great. The Jubilee year 2 ... Lees meer

The Jagiellonian University is the oldest higher education institution in Poland and one of the oldest in Europe. It was founded on 12 May 1364 by the Polish king Casimir the Great. The Jubilee year 2014 marked the 650th anniversary of this remarkable event. Since its very beginning, the Jagiellonian University has been an international institution. Poles, Ruthenians, Lithuanians, Hungarians, Germans, Czechs, the Swiss, the English, the Dutch, the French, the Spanish, Italians, and even Tatars studied here in the old days. Lees Minder