Master in Management (MIM)

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De wereld verandert snel en diepgaand; onzekerheid is de norm geworden en er zijn uitdagingen op wereldwijde schaal ontstaan. Bedrijven hebben het vermogen en de plicht om deze uitdagingen aan te gaan. Deze overtuiging is diep geworteld in het DNA van INSEAD . Het resoneert in onze missie: mensen, culturen en ideeën samenbrengen om verantwoordelijke leiders te ontwikkelen die het bedrijfsleven en de maatschappij transformeren. De INSEAD Master in Management (MIM) is een voortzetting van deze missie.

Dit voltijdse programma heeft een innovatieve leerbenadering met een toegepaste probleemoplossende oriëntatie. Het is bedoeld om de volgende generatie van goed afgeronde, wendbare en innovatieve individuen te versterken die klaar zijn om een positieve impact te maken in de huidige samenleving. Je leert van bekroonde docenten en branche-experts, communiceert met klasgenoten van over de hele wereld, reist over continenten en krijgt toegang tot wereldwijde carrièremogelijkheden. De INSEAD MIM is meer dan een programma, het is een reis die begint bij wie je bent en leidt tot wat je wilt bereiken.

Iedereen hier bij INSEAD heeft iets unieks bij te dragen, of het nu cultuur, ervaring, expertise of persoonlijkheid is. Samen vormen we een wereldwijde gemeenschap, klaar om impact te maken in de wereld.

Ik nodig je uit om je bij ons te voegen en kijken ernaar uit je te verwelkomen op de campus.

Thibault Seguret

Programmadirecteur, INSEAD MIM

Het voordeel van INSEAD MIM

Top gerangschikte bedrijfsschool

Als een van 's werelds toonaangevende en grootste afgestudeerde business schools, staan de masterprogramma's van INSEAD consequent in de top van de Financial Times.

Alumni Network

Word lid van een wereldwijd netwerk van bijna 60.000 invloedrijke alumni in 175 landen.

Internationale blootstelling

Dompel jezelf onder in een echt wereldwijde ervaring samen met internationale klasgenoten en docenten, en reis over continenten.

Praktische toepassing

Neem deel aan ervaringsgerichte blokcursussen, keuzevakken die het leren in de klas in praktijksituaties uitproberen en mogelijkheden voor professionele blootstelling.

Veelgevraagde vaardigheden

Verkrijg relevante vaardigheden waarmee u kunt slagen in uw eerste baan en daarna.

Toegang tot topwerkgevers

Krijg toegang tot topwervers en diverse rollen in een breed scala van industrieën.

128269_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Maak deel uit van de reis

De INSEAD Master in Management is ontworpen voor jonge afgestudeerden met een breed scala aan academische en culturele achtergronden, met een duidelijke interesse in management. Alle toegelaten kandidaten moeten het bewijs leveren van consistente academische aanleg, gekoppeld aan het potentieel voor professioneel management in een internationale context.

Het MIM Admissions Team is op zoek naar mensen met intellectuele nieuwsgierigheid, persoonlijke kwaliteiten om bij te dragen aan de vele activiteiten bij INSEAD en de wens om zich uit te strekken in een rigoureus academisch programma. We verwelkomen sollicitaties van over de hele wereld, ongeacht ras, religie, geslacht, seksuele geaardheid, kleur of financiële status. Ons doel is om een ​​boeiende, dynamische en diverse studentenorganisatie op te bouwen.

Datums en deadlines

Hoewel we een gefaseerd toelatingsproces uitvoeren met vijf deadlines per jaar, worden aanvragen binnen elke ronde steeds opnieuw beoordeeld. Houd er rekening mee dat, hoewel de concurrentie binnen elke ronde gelijk is, hoe eerder je toegang krijgt, hoe meer tijd je hebt om de financiering veilig te stellen en de logistiek te regelen. Het online aanvraagformulier opent ongeveer twee maanden voor elke deadline voor het indienen van aanvragen.

Investeren in je toekomst

De INSEAD Master in Management levert een leven lang dividenden op, zowel professioneel als persoonlijk. Het nastreven van een MIM-programma is echter een serieuze inzet van tijd en geld - een investering die zorgvuldig moet worden overwogen en gepland door aanvragers.

Hoewel de verantwoordelijkheid voor het financieren van uw jaar bij INSEAD uiteindelijk bij u ligt, kan het MIM Financial Aid Office u helpen bij het plannen van uw financiering voor het INSEAD MIM-programma.

Kosten & vergoedingen

Het INSEAD MIM-programma is een voltijds programma van 14-16 maanden. Het collegegeld voor de MIM bedraagt € 47.500.

Collegegeld dekt al het gedrukte cursusmateriaal, toegang tot de INSEAD bibliotheek, toegang tot on-campus informatietechnologiediensten, kosten voor studentenraden, toegang tot de sportschool, visitekaartjes, drukwerk en ziektekostenverzekering.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Lees Minder
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Meer Minder