Master in Management (MAM) in duurzame gastvrijheid

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma is gericht op een van 's werelds snelstgroeiende industrieën en biedt een praktische benadering van duurzame gastvrijheid en de verschuiving van de eisen van gewetensvolle reizigers!

Innovatief, praktisch en aangepast aan de echte wereld, de MAM in Sustainable Hospitality Management heeft tot doel invloed uit te oefenen op uw toekomstige carrière in deze levendige industrie. Het wordt geleverd door een uitstekende faculteit uit het veld met veel ervaring in duurzame projecten en bedrijfsstrategie gericht op gastvrijheid.

SUMAS-studenten zijn voortdurend bezig met praktijkgerichte projecten die worden begeleid door academici, consultants en professionals. Deze projecten maken deel uit van de innovatieve onderwijsmethodologie van SUMAS, waaronder videoconferenties met toonaangevende sprekers in organisaties en bedrijfspresentaties in de klas. Deze activiteiten stimuleren niet alleen het delen van kennis, maar bieden ook waardevolle mogelijkheden voor netwerken om uw loopbaanontwikkeling te verbeteren. SUMAS-studenten kunnen ervoor kiezen om een tweede optioneel jaar te volgen en een stage te lopen in een bedrijf of een internationale organisatie.

Programma Organisatie

Lengte: 1 jaar (voltijd) / 2 jaar (parttime)

Inhoud: 9 kernmodules, 5 hoofdmodules, Final Capstone-projecten in samenwerking met leidinggevenden.

Startdata: februari en september.

Vereisten voor de MAM-programma's:

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van studenten die met succes een bachelordiploma hebben behaald. Nadat u zich heeft aangemeld, neemt ons toelatingscentrum contact met u op voor eventuele verdere vereisten.

 • Aanvraagkosten van CHF 200.
 • Officieel gecertificeerde transcripties en diploma's van bacheloropleidingen, met beëdigde vertaling (indien niet oorspronkelijk in het Engels).
 • CV / CV die zowel volledig onderwijs als elke werkervaring aangeeft in omgekeerde chronologische volgorde.
 • Motivatiebrief die aangeeft waarom je in Zwitserland wilt studeren aan de Sustainability Management School .
 • Als u geen moedertaalspreker bent of de afgelopen 3 jaar niet in een Engelstalige school of in een Engelse werkomgeving hebt doorgebracht.
 • Fotokopie van geldig paspoort of ID.
 • Twee paspoortfoto's.
 • Aanvragen van niet-universitaire kandidaten worden geëvalueerd voor onze Executive-MAM op basis van 3-4 jaar werkervaring.

Graduate Program Costs

 • Aanmeldingskosten (niet terugbetaalbaar, verschuldigd bij indiening van de aanvraag) CHF 200
 • Uitgebreid collegegeld (niet-restitueerbaar, verschuldigd bij ontvangst van de acceptatiebrief) ** CHF 3'000
 • Geavanceerd collegegeld voor studenten met VISA-verzoeken (terugbetaalbaar in het geval van weigering van een VISA) ** CHF 10'000
 • Collegegeld voor programma CHF 39'545
 • Uitgaven en materialen * CHF 650
 • Facultatieve stage & professionele ontwikkeling 2e jaar CHF 9.900

Graduate Program Costs (Italië)

 • Inschrijfgeld € 4000, -
 • Uitgaven en materialen * € 450
 • Collegegeld voor programma € 13'500

* Uitgaven en materialen omvatten eBook-hoofdstukken en eJournals. Toepassingen voor simulatiespelsoftware, sluitertijd en studentenreizen zijn extra kosten en zijn niet inbegrepen in de totale prijs.

** Aftrekbaar van de eerste betaling van het collegegeld.

Ervaringskampen

Onze ervaringskampen over de hele wereld helpen u bewust te worden van duurzaam leven en stellen u in staat praktische oplossingen voor milieu-uitdagingen te ontwikkelen.

GNH (Gross National Happiness) - Bhutan

Leer meer over de unieke kijk van Bhutan op duurzaamheid en holistisch geluk terwijl u geniet van het schilderachtige landschap van dit unieke land.

Ecotoerisme - IJsland

Lezingen over de groeiende ecotoerismetrend van het land en bezoeken aan hun leidende touroperators om uit te zoeken hoe IJsland vandaag leidend is voor duurzaam toerisme.

Natuurbehoud - Costa Rica

Ontdek het natuurbehoud uit de eerste hand in Costa Rica en ontdek hoe dit weelderige Midden-Amerikaanse land dagelijks instaat voor natuurbehoud.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Lees meer

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Lees Minder
Klier , Zwitserland Online , Milaan + 2 Meer Minder