Master in Luchtvaarttechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over IPSA , The Institute of Polytechnic Science and Aeronautics

IPSA is een particuliere technische school die in 1961 werd opgericht. IPSA leidt in 5 jaar tijd ingenieurs op die gespecialiseerd zijn in luchtvaart- en ruimtevaarttechniek.

IPSA levert een Master in Aeronautical Engineering, geaccrediteerd door de CTI (Engineering Degree Commission). Het positioneert de afgestudeerde in staat om elk probleem met betrekking tot lucht en ruimte aan te pakken. De afgestudeerde heeft uitgebreide algemene kennis ook zeer gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van luchtvaart en space.The opleiding op IPSA ook mogelijk afgestudeerden te werken in verwante cutting-edge gebied van luchtvaart en ruimtevaart zoals grond en zeetransport, welke technieken implementeren en technologieën die dicht bij die van de luchtvaart liggen.

De masteropleiding van 2 jaar wordt gegeven op de Parijse campus. Studenten voltooien het programma met in totaal 120 ECTS Credits.

Het programma bestaat uit 3 academische semesters en een semester is gewijd aan een verplichte stage.

107009_IPSAMaster2.png

Het programma biedt een breed scala aan academische keuzes. Gedurende het hele programma kunnen studenten hun studie kiezen tussen specialisatie, majors en opties.

De majors en opties (energie en voortstuwing, mechanica en vliegtuigconstructies, ingebedde systemen, mechatronica, ruimtelanceerinrichtingen en satellieten, enz.) Vormen de assen van verdieping die essentieel zijn voor het verwerven van gedegen kennis.

Het curriculum van de masteropleiding van IPSA voldoet volledig aan de toekomstige verwachtingen van de Franse en de internationale industrie op luchtvaartgebied.

IPSA in cijfers

  • 1800 studenten op drie campussen
  • 80 partneruniversiteiten
  • 200 partnerindustrieën
  • 40 studentenverenigingen
  • 6 maanden stage
  • 95% van de studenten aangenomen binnen 6 maanden na het afstuderen

Toelatingseisen

107010_IPSAMaster3.png

verkiesbaarheid

De Master of Engineering staat open voor kandidaten met een 3-jarige bachelor (of gelijkwaardig) in ruimtevaarttechniek, werktuigbouwkunde, elektrische en elektronische engineering, mechatronische engineering of aanverwante gebieden.

Taalvereisten

  • TOEFL (op papier): 550,
  • TOEFL (IBT) 79
  • TOEIC 785
  • IELTS 5,5

Toelating op aanvraag, eventueel met interview op skype.

Deadline aanmelding: 28 juni 2020.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

IPSA is an engineering college specialized in aeronautical and space systems. Students acquire wide knowledge in various scientific fields and a practical approach to engineering.

IPSA is an engineering college specialized in aeronautical and space systems. Students acquire wide knowledge in various scientific fields and a practical approach to engineering. Lees Minder