Master in Land and Biodiversity Conservation Islands

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De term "biodiversiteit" een vrij recent hoewel het modieus is niets anders dan "biodiversiteit", opgevat als structurele en functionele verscheidenheid van alle levensvormen op genetisch, populatie, gemeenschap en ecosystemen. Vanuit een strikt biologisch standpunt onderhoud is onbetwistbaar.

Vanuit het utilitair perspectief, de biodiversiteit is zeer waardevol voor de goederen die zij produceren (voedsel, medicijnen, brandstof, enz.), Voor verrichte diensten (bestuiving, bodembescherming, voedingsstoffen fietsen, enz.), Voor de informatie biedt (wetenschappelijke kennis) en zelfs als de drager van psycho-spirituele waarden (schoonheid, godsdienst, zintuigen, etc.). Maar het behoud van de biodiversiteit op dit moment is nog veel meer, wordt het nog een kwestie van overleven in het bijzonder in zo'n klein als de Canarische Eilanden, waar de wanbeheer van middelen ten minste ernstiger grondgebied kunnen worden in gebieden waar grote populatie lager is.

Insular omgevingen, met name oceanische eilanden, hebben kenmerken (isolatie, eenvoudige ecologische gemeenschappen, grote aantallen inheemse soorten, een tekort of afwezigheid van roofdieren, mildheid van soorten, enz.) Dat ze meer vatbaar zijn voor de verschillende factoren van de dreiging te maken . Als voorbeeld van deze kwetsbaarheid is bekend dat ongeveer 90% van de vogels uitsterven geproduceerd in de afgelopen 400 jaar specifiek betrekking insulaire species.

Bovendien aardse biodiversiteit van de Canarische Eilanden is van buitengewoon belang, zowel nationaal als internationaal. De Macaronesische eilandengroepen en vooral de daarmee samenhangende (Canarische Eilanden en Madeira) zijn een hot spot van belang zijn voor onderzoekers over de hele wereld en vooral in Europa. In de laatste 10 jaar, is de omvang van het onderzoek en het behoud in verband met Macaronesia en in het bijzonder naar de Canarische Eilanden verdrievoudigd door specialisten uit de hele wereld, waardoor de Meester van Land Conservation and Biodiversity Eilanden hebben een impact niet alleen insulaire schaal, maar nationaal en Europees niveau.

De uitvoering van het Masterplan Land and Biodiversity Conservation eilanden in de Universidad de La Laguna is dus gerechtvaardigd door vier belangrijke redenen:

 1. Maak kennis met de huidige vraag is in de technische beschermingsmaatregelen land eiland van de Canarische Eilanden, het geven van meer kansen op werk voor onze studenten, en een beter rendement op behoud van natuurlijke hulpbronnen.
 2. Noodzaak voor de instandhouding van de archipel buitengewone biologische rijkdom en resource management, wat een positief effect hebben op de verschillende sectoren van de huidige en toekomstige samenleving. extrapoleren eiland systemen andere reden.
 3. Noodzaak voor de opleiding van specialisten in de terrestrische biodiversiteit, die zowel fundamentele wetenschap en toegepast op verschillende gebieden, zowel de Canarische Eilanden en andere eiland systemen in onze omgeving of anderen.
 4. Projecteren, met name de Europese internationale Canarisch onderzoek, met name kennis over biodiversiteit en het behoud biologie in deze archipel, die niet alleen de uitwisseling van studenten en docenten, maar een betere projectie van de huidige kennis management zal toestaan kanarie middelen.

externe verwijzers

In het kader van referenties van vergelijkbare postdoctorale studies in binnen- en buitenland als we er rekening mee hieronder toont de volgende kwaliteit meesters. Merk op dat de deals zijn niet gelijkwaardig, qua structuur, vanwege de relatief recente toetreding van nieuwe wetgeving, en de inhoud ervan. Ieder van hen, in verschillende mate, ze proberen om studenten te voorzien van kennis en vaardigheden inzake biologische diversiteit en het behoud te voorzien van academische, onderzoeker of professionaliseren benaderingen. Geen van hen zich bezig met biologische en andere problemen bij het insulaire karakter of de Macaronesische biodiversiteit te ontwikkelen.

Biodiversiteit: Behoud en Evolution

School of Biological Sciences.

Universiteit van Valencia.

Wordt gegeven in het Castiliaans. 60-120 sp.

academische oriëntatie en research master, met vijf intensiveringen curriculum.

Master in Management van de biodiversiteit in de mediterrane omgevingen.

Faculteit der Biology.

Universiteit van Murcia.

Fundamenteel en toegepast in het beheer van de biodiversiteit, habitats en beschermde gebieden in de Middellandse Zee milieu training.

Master in de Biodiversiteit.

Faculteit der Biology. 60 ECTS. 1 jaar.

Universiteit van Barcelona.

Master's academische, professionele en onderzoek

Veel curriculaire opties.

Universidad Complutense de Madrid

Faculteit der Biology. 60 ECTS. 1 jaar.

Masters in Conservation Biology.

4 opleidingstrajecten (genetische management, plantkunde, of zoölogische ecosysteem)

Masteropleiding in Biodiversity and Conservation

Departmente van Biologie Onderwijs

Stockholm

Onderwezen in _Inglés. 120 sp. 2-3 jaar.

Gericht op afgestudeerden die ten minste 90 ESTC in de biologie hebben voltooid.

Biodiversity and Conservation (M.Sc./P.Grad.Dip) (Master of Science)

School of Natural Sciences

Universiteit van Dublin Trinity College

Dublin, Ierland

In het Engels gegeven. 12 maanden.

Gericht op de disciplines van Biologie, Aardwetenschappen, landbouw, bosbouw en aanverwante.

Masteropleidingen in Biodiversiteit

Faculteit der Biologische Wetenschappen.

Univesity van Leeds.

In het Engels gegeven. 12 maanden (2 semesters en praktisch werk in de zomer). 180 Credits.

Master veelzijdig, academische begeleiding en onderzoek, met weinig verplichte credits en een breed scala aan optionele modules.

KNNV, Ökologie und Evolution

Departement Biologie, chemie en farmacie

Vrije Universiteit van Berlijn

Berlijn Duitsland

Wordt gegeven in het Duits en Engels. 24 maanden.

academische en onderzoek oriëntatie.

Biodiversity Conservation (Master of Science)

School of Conservation Wetenschappen

Bournemouth University

Bournemouth, Verenigd Koninkrijk

In het Engels gegeven. 12 maanden.

Oriëntatie op onderzoek en biodiversiteit beheer en behoud.

Conservation Biology (Master of Science)

University of Kent

Canterbury, Verenigd Koninkrijk

In het Engels gegeven. 12 maanden.

Oriëntatie op onderzoek en biodiversiteit beheer en behoud.

Met betrekking tot de professionele en onderzoeksactiviteiten die inhoudt of begunstigt deze ontwerp-Master worden overwogen dat, hoewel de huidige ontwerp-Master is niet specifiek op de IDI uitsluitend te richten, omdat dit een te ambitieus en onbegrijpelijk doel zou vertegenwoordigen, als geschiktheid toont enkele van de door de Canarische Plan stellen voor onderzoek, ontwikkeling, innovatie en verspreiding 2007-2010 richtlijnen.

http://aciisi.itccanarias.org/agencia/index.php?option=com_remository

http://aciisi.itccanarias.org/agencia/images/stories/file/Documentos/nuevo_plan.pdf

Dit plan staat dat het systeem ID i is van essentieel belang als katalysator en drijvende kracht van de nieuwe ontwikkeling model voor de eilanden, de Canarische singulariteiten zijn een attractie voor zijn bevoorrechte positie als platform voor samenwerking en de biodiversiteit en natuurlijke hulpbronnen van de uitgegroeid tot een natuurlijk laboratorium op het gebied van duurzaamheid, global change en biotechnologie.

Onder de richtlijnen van de strategische aanpak (paragraaf 3.6 van het Plan) wordt opgemerkt dat hetzelfde bevat een draaiboek naar duurzame ontwikkeling door middel van de kenniseconomie en probeert een nieuw duurzaam model dat de bevolking, sociale rechtvaardigheid, economie verzoent vast en behoud van natuurlijke en culturele erfgoed van de volkeren.

Het plan bepaalt de strategische wetenschappelijke en technologische gebieden als prioritaire actiegebieden die zich concentreren en zich richten de acties van het systeem, in een poging om te reageren op de huidige behoeften en toekomstige kansen en uitdagingen in de regio (punt 3.8 van het plan). Definieert twee soorten gebieden: sectoroverschrijdend en instrumentele. De gebieden van de sectorale gezicht belang van wetenschappelijke en technologische aard, waardoor de vraag of voor de sociaal-economische behoeften, het vermogen van het bedrijfsleven innovatie en waardecreatie, welvaart en werkgelegenheid duidelijk te identificeren, gebruik te maken van de middelen en mogelijkheden latent in de Canarische Eilanden.

Onder deze gebieden zijn de natuurlijke hulpbronnen, die de deelgebieden is inclusief: energie, water, klimaatverandering en biodiversiteit. Een van de specifieke doelstellingen en verplichtingen uiteengezet in paragraaf 3.9 zegt:

I. Vergroot de capaciteit en kwaliteit van de Canarische System van Wetenschap, Technologie en Innovatie; Verhoging van geschoolde arbeidskrachten (onderzoekers, technici en managers); Verhoging van de aantrekkelijkheid en de mobiliteit van onderzoekers, zowel in de opleiding en uitwisseling van topkwaliteit, in termen van hoe blijft in onderzoekscentra en bedrijven.

II. Verbetering van het beheer en de verspreiding van ID i

III. Greater promotie en verspreiding van de wetenschappelijke cultuur met de betrokkenheid van de media, het bevorderen van informatieve activiteiten in de samenleving. Verhoog wetenschappelijke doelen onder jongeren, met behoud van het huidige niveau van de afgestudeerden in wetenschappelijke en technologische carrières.

Procedures voor het raadplegen van de interne en externe

De ontwikkeling van de voorgestelde Master in Land and Biodiversity Conservation eilanden is uitgevoerd uit , binnen de faculteit Biologie, naar aanleiding van de door Regel officiële leer van de Masters en doctoraat aan de gestelde richtlijnen Universidad de La Laguna (goedgekeurd Raad van bestuur van 29 januari 2009 en BOC nummer 031 van 16 februari 2009 - 215) decreet 168/2008, van 22 juli, goedkeuring van de procedure, eisen en evaluatiecriteria voor de toelating regelt de uitvoering van die leidt tot de toekenning van de officiële graad, master's en doctoraat van de Canarische eilanden (BOC van 1 augustus, 2008) universitair onderwijs.

Externe procedures overleg moet verwijzen naar de enquêtes voor de opstelling van het Witboek, sommigen van hen rechtstreeks door de Algemene Raad van Colleges van Biologen zelf met alumni en andere maatschappelijke actoren. Het heeft aantekeningen van externe instellingen die de geschiktheid van de kapitein en de grote belangstelling die het ontvangen van diverse externe instellingen benaderd, waaronder kanaries Nationale Parken, het Instituut voor natuurlijke producten en Agrobiologisch van CSIC, de afdeling van de aan te tonen biologie van de Universiteit van Madeira en eenheden van de Biodiversiteit Areas Ambientede Middle Island Raden, onder anderen.

Profiel in- en uitstappen

toelating Profiel

Ten aanzien van het profiel aanbevolen binnenkomst geeft aan dat dit Masters is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in die gespecialiseerd is in de terrestrische biodiversiteit en het behoud met het oog op het verwerven van kennis en vaardigheden zijn ook hen in staat stellen de toetreding tot de beroepsbevolking en ze ook recht geeft om zich te verdiepen in de fundamentele technieken van onderzoek, ontwikkeling en innovatie in de Biodiversiteit en willen een proefschrift te ontwikkelen. De master is vooral gericht op afgestudeerden in de biologie, maar is toegankelijk voor andere afgestudeerden (RD 1393/2007, Art. 16), bij voorkeur die waarin aspecten van de biologische subjecten. De benodigde of aanbevolen verschillende onderwerpen van de Meester, die in de pedagogisch begeleider, vereisten geven de achtergrond nodig is en een referentie voor de student vormen.

Graduate profiel

De afgestudeerde van de master zal specialist Land and Biodiversity Conservation Islands en in staat om onderzoek en praktijk te ondernemen als senior technicus in zowel de administratie als in private activiteit in het gebied dat is gevormd zal zijn.

De specifieke vaardigheden vermeld voor de titel, bepalen de activiteiten en kennisgebieden waar de afgestudeerde hun kwalificaties kunnen uitoefenen.

Ook volledige 60 ECTS van de Master biedt toegang tot doctoraatsprogramma's.

doelstellingen

De algemene doelstellingen titel van Master in Land and Biodiversity Conservation eilanden zijn als volgt:

 1. Train specialisten in Biodiversity and Conservation, waardoor de toegang tot de arbeidsmarkt in banen met een hoge mate van verantwoordelijkheid of hun ideeën toe te passen in een onderzoek context.
 2. Zorg voor actuele en hoge kwaliteit op basis van het verwerven van theoretische en praktische multidisciplinaire expertise noodzakelijk voor de uitvoering van het onderzoek opleiding, werkervaring in de opkomende beroepen en uit te breiden en het beheer van entiteiten van openbare of particuliere management.
 3. Kortom, kennis en begrip van de doelstellingen: het karakter van de biodiversiteit, types, oorsprong, schommelingen en bedreigingen; methoden en technieken voor het behoud, beheer en duurzaam gebruik; voorbereiding op de beroepspraktijk en onderwijs van de biodiversiteit in de verschillende aspecten; initiatie in onderzoek, fundamenteel en toegepast, over wonen, de huidige en fossiele wezens, en op systematische en evolutionaire aspecten van de biodiversiteit.
 4. Over te brengen aan de studenten van de eerbiediging van de fundamentele rechten en de gelijkheid tussen mannen en vrouwen, respect en de bevordering van de mensenrechten, democratische cultuur en rust, en de beginselen van gelijke kansen, non-discriminatie en universele toegankelijkheid mensen met een handicap.

competenties

transversale competenties:

1. De mogelijkheid om zich te organiseren en planning.

2. Vermogen van analyse en synthese.

3. Mondelinge en schriftelijke communicatie in de moedertaal.

4. Kennis van een vreemde taal.

5. Computer vaardigheden met betrekking tot vakgebied.

6. De mogelijkheid om informatie te beheren.

7. oplossen.

8. besluitvorming.

9. Teamwork.

10. Kritisch denken.

11. Werken aan een interdisciplinair team.

12. Het werken in internationaal verband.

13. vaardigheden in intermenselijke relaties.

14. Herkenning van diversiteit en multiculturalisme.

15. ethisch engagement.

16. Autonoom leren.

17. Aanpassing aan nieuwe situaties.

18. Creativiteit.

19. Leadership.

20. Kennis van andere culturen en gebruiken.

21. Initiatief en ondernemerschap.

22. Motivatie voor kwaliteit.

23. Gevoeligheid voor milieukwesties.

Specifieke vaardigheden:

24. Advies en ontwikkeling van studies en praktische werk op de biodiversiteit en het behoud.

25. Pas geschikte voor de studie en het behoud van de biodiversiteit gereedschappen.

26. Analyse van de structuur, werking en dynamiek van populaties en relevante biologische bescherming.

27. Uitvoering van studies en biogeografische technieken voor de analyse van de terrestrische biodiversiteit.

28. Toepassing van kennis en ecofysiologische technieken voor het behoud van de biodiversiteit.

29. Toepassing van data-analyse technieken toe te passen kennis van de biodiversiteit en het behoud.

30. taxonomische analysetechnieken biodiversiteit.

31. Experimentele design en het verzamelen van gegevens voor de monitoring en analyse van de levensvatbaarheid van populaties en gemeenschappen.

32. Catalogisering en evalueren van terrestrische biodiversiteit in eilanden.

33. Toepassing van genetische bepalen genetische diversiteit analyse en identificatie taxonomische eenheden.

34. herkennen en kwantificeren van de bevolking en interspecifieke diversiteit.

35. Het projecteren van de bevolking van voorspellende modellen voor een toekomstige tijd en schat haar levensvatbaarheid.

36. Identificatie, studie en het toezicht op de oorzaken die de instandhouding van de levende wezens.

37. categoriseren bedreigde diersoorten.

38. Beoordeel de kwetsbaarheid van het eiland biota.

39. voorstellen beleidsmaatregelen die de overlevingskansen van de bevolking te verbeteren.

40. Voorstellen van acties tegen het behoud problemen.

41. Ontwikkelen van onderzoeksprojecten op het gebied van terrestrische ecologie, de biodiversiteit en het behoud.

42. Kwantitatieve Technieken effectbeoordeling in terrestrische gemeenschappen en bevolkingsgroepen.

43. Conflicten detecteren, diagnosticeren, ontwerpen en ontwikkelen van ecologisch herstel projecten die gericht zijn op het behoud van de biodiversiteit.

44. Analyse, diagnose, evaluatie en monitoring van populaties van bedreigde diersoorten.

45. Erkenning, studie, bestrijding en uitroeiing van invasieve soorten.

46. ​​Diagnose, plannen en milieuproblemen als gevolg van invasieve soorten op te lossen.

47. Evalueer de conditie van natuurgebieden als de basis voor het management.

48. Ontwerp reserves rekening houdend met de principes van eilandbiogeografie.

49. Beheer, inventarisatie en analyse met Geografische Informatie Systemen (GIS) analyse generatie van voorspellende modellen, een geavanceerd beheer en analyse procedures territoriale informatie biodiversiteit en het genereren van thematische cartografie.

50. De combinatie van thematische kaarten naar nieuwe informatie over gebieden van kennis, beheer, behoud en beheer van soorten, gemeenschappen en ecosystemen te genereren.

51. Ontwikkeling en implementatie van soorten herstelplannen.

52. Kennis en toepassing van wettelijke instrumenten om het beheer en behoud van dier- en plantensoorten bedreigd of niet te verzekeren.

53. De mogelijkheid om middelen die door ethnobotany gebruiken voor het behoud van de biodiversiteit.

54. Evalueer het belang van het gewas en dier relaties eiland systemen en hun belang in het behoud van de biodiversiteit.

55. polínicos beheren en interpreteren in hun taxonomische, paleobotánica en paleoklimatologisch aspecten in verband met de kennis van de biodiversiteit en de evolutie ervan.

56. Evalueer en beschermingsmaatregelen en de bodem restauratie te stellen.

57. Ontwerp methoden ter bestrijding van erosie en woestijnvorming.

58. Evalueer de fysieke omgeving voor het doel van het behoud van biodiversiteit.

Begeleiding en tutoring

Onder de in het kwaliteitshandboek van de faculteit Biologie jaarlijks begeleidingsplan procedure PR-10 "Student Orientation/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing" stelt de student omvat maatregelen gastheer, de tutorial plannen academische gids kwalificaties en opleidingssteun. De tutorial actieplan zal een leraar die persoonlijke tutor zal werken. De opdracht van de docenten zal worden gemaakt door de betrokken bij het onderwijs afdelingen. Zijn functies zal zijn om studenten in reflectie, dialoog, zelfstandig leren, deelname aan de instelling en het gebruik van de training hulpbronnen aan te moedigen. Leid je in je studie en in je leerproces. Helpen bij het opzetten van uw eigen opleidingscurriculum. Ook begeleiden bij het maken van academische carrière en beslissingen.

Tot slot, afhankelijk van de docent is om patronen van de organisatie, coördinatie en controle van activiteiten tutorials vast te stellen. Het bereiken van deze doelstellingen per se vereist een nauwkeurige kennis van de moeilijkheden en problemen die ze studenten worden geconfronteerd tijdens hun studie, en de instelling van mechanismen om de resolutie of op zijn minst een leidraad voor de student die toestaan ​​dat de beslissing die het meest geschikt is.

externe praktijken

Externe praktijken (PE) zijn specifiek gericht op de uitvoering van de opleiding inhoud verworven in de leerfase in de praktijk het beheer en behoud van de biodiversiteit.

Deze PE ontwikkelen ook de vaardigheden verworven door de student, zowel basisvaardigheden, zoals veel van transversale competenties [1-23] en, afhankelijk van de gastinstelling of bedrijf en de activiteit die wordt uitgevoerd, een deel van de specifieke vaardigheden titel bezit [24-58].

Ontwikkeling van PE hebben we deze conventies en acceptatie brieven van de Commissie Postgraduate ULL verzocht gepresenteerd. Naast deze, kunnen studenten profiteren van vastgesteld op basis van opgenomen in het programma van samenwerking op onderwijsgebied van de faculteit Biologie samenwerkingsakkoorden bijzondere overeenkomsten.

de praktijk van de taak bij de hand het noodzakelijkerwijs moet worden gekoppeld aan de bevoegdheden van de graad.

De PE moet voldoen aan de volgende eisen voldoen:

 • Uitgevoerd in een bedrijf of instelling in verband met kwesties specifieke vaardigheden van de Meester met de Universidad de La Laguna heeft een overeenkomst getekend.
 • Dat het werk van begeleiding, in elk geval, op een gecoördineerde manier worden genomen door een professor van de Meester van het Academisch Comité van de Master en een mentor van het bedrijf of de instelling aangewezen, waarin de persoon die verantwoordelijk is voor studenten instructie en de persoon zal zijn contact met de Meester.
 • Praktijken worden gehouden op schema regime vastgesteld door het bedrijf of de instelling.
 • De student praktijken toe te passen moet ten minste 51 SP verplichte vakken van de eerste twee semesters van de Masters (85% van hun vakken ECTS) hebben afgerond.
 • Practice Coordinator openbaar gemaakt ruim van tevoren de relatie tussen plaatsen in verschillende bedrijven of instellingen die de vereiste overeenstemming, om de ontwikkeling van PE hebben ondertekend.
 • De prioriteit bij de keuze van studenten op basis van kwaliteiten verkregen tijdens de ontwikkeling van de meester en daartoe de Academische Commissie zal de lijst van de leerlingen naargelang hun rating te publiceren.
 • Evaluatie van PE worden gemaakt volgens de in leidraad voor de desbetreffende Teacher's gevestigde evaluatiecriteria en het rapport van de externe fixator, die deel uitmaakt van het bedrijf of de instelling die de student heeft aanvaard. Externe beoordeling tutor zal ter waarde van 60% en de interne begeleider zijn, gebaseerd op de praktijk verslag uit te brengen met 40%.

Stages coordinator:

De functies van PE coördinator:

 • Zoek en selecteer instellingen en bedrijven voor de ontwikkeling van PE. De overeenkomsten moeten worden ondertekend door de rector van de universiteit of zijn afgevaardigde.
 • PE planning en voorbereiding informatiemateriaal.
 • PE verspreiden naar gelang van de PR-27-proces, "Public Information".
 • Zorgen voor de uitvoering van de acties van de Student Orientation in de ontwikkeling van PE, volgens PR-10 procedure "Student Orientation".
 • In contact met de PE docenten volgende goede ontwikkeling daarvan. Daartoe zal het regelmatig bijeenkomsten met hen, in ieder geval aan het begin en de helft van hen te houden.
 • Zorg voor de coördinatie tussen interne en externe docenten. Deze docenten zullen in ieder geval een eerste bijeenkomst voor aanvang van de activiteit en regelmatige bijeenkomsten om de voortgang van de activiteiten van de gaten te houden.

Lijst met mogelijke centra of instellingen voor de externe praktijken:

Kanaries instellingen en centra

 • Teide National Park
 • Nacinal Park La Caldera
 • Garajonay National Park
 • Timanfaya National Park
 • IPNA- CSIC. La Laguna.
 • "ICIA Valle de Guerra (La Laguna).
 • Botanische Tuin van Puerto de la Cruz. "
 • Universitair Instituut voor Tropische Geneeskunde en Volksgezondheid
 • Botanische tuin Canario Viera y Clavijo (Cabildo de Gran Canaria)
 • Island Museum voor Natuurwetenschappen van S / C van Tenerife (Tenerife Raad)
 • Ministerie van Milieu en Ruimtelijke Ordening van de Canarische Eilanden.
 • Canarisch Agentschap voor Duurzame Ontwikkeling en klimaatverandering
 • Milieu Ruimte van de Cabildo de El Hierro
 • Area Raad Milieu van La Palma
 • Milieu Ruimte van de Cabildo de La Gomera
 • Milieu Ruimte van de Cabildo van Tenerife
 • Milieu Ruimte van de Cabildo de Gran Canaria
 • Milieu Ruimte van de Cabildo van Fuerteventura
 • Milieu Ruimte van de Cabildo van Lanzarote
 • Area Raden Milieu

Macaronesische instellingen en centra

 • Jardim Botanico da Madeira. Funchal.
 • Jardim Botanico do Faial - Azoren
 • University of Madeira (departement Biologie). Funchal.
 • DEQ. Estação Florestal Nacional. Oeiras. Portugal.
 • Protecção Departement Planten en plantenecologie. Hoger Instituut voor agronomie. Lissabon, Portugal.
 • Universidade dos Açores. Department of Agricultural Sciences en Milieu.

anderen

 • De faculteit biologie heeft raamovereenkomsten met een aantal andere instellingen gevestigd en ook doorgaan met de taak van de oprichting van nieuwe contacten met instellingen, centra en bedrijven.

Master's Thesis

De student zal een project individueel te maken, het geheugen of studie te ontwikkelen en kennis en vaardigheden verworven in de op een onderwerp of lijn van onderzoek dat van belang is Master toe te passen.

Het zal onder begeleiding van docent / a toegewezen door de Academische Commissie van de Meester worden uitgevoerd. Said Commissie zal de geschiktheid van het project om credits vermeld in het plannen van lessen ECTS te volgen.

De evaluatie zal bestaan ​​uit de presentatie en de verdediging van de rechtbank.

Een dergelijk scheidsgerecht zal bestaan ​​uit drie leden, waarvan de voorzitter en de secretaris gemeenschappelijke zal zijn voor alle projecten verdedigd in hetzelfde academiejaar en zijn positie zal duren voor een jaar. Met deze homogeniteit criteria zijn gegarandeerd. Het derde lid van het scheidsgerecht zal een deskundige docent Master in het onderzoek, dat de docent kan zijn. De benoeming van de leden van het scheidsgerecht worden gedragen door de Academische Commissie van de Meester. Voorbereiden ook de masterproef helpen de student aan de verwerving van transversale competenties te voltooien met betrekking tot de mogelijkheid om te weten hoe ze hun bevindingen, kennis en achterliggende gedachte achter deze communiceren, specialisten en niet-specialisten op een duidelijke manier en zonder dubbelzinnigheden en voltooi de specifieke vaardigheden met betrekking tot het onderzoek van hun werk.

De masteropleiding Academische Commissie zal het publiek van tevoren, de relatie van het werk van Master's Thesis aangeboden, door de docenten van de meester voorgesteld, en dat zal altijd groter dan het aantal ingeschreven studenten zijn. Het werk zal afzonderlijk anders zijn. De prioriteit bij de keuze van studenten op basis van kwaliteiten verkregen tijdens de ontwikkeling van de meester en daartoe de Academische Commissie zal de lijst van de leerlingen naargelang hun rating te publiceren. Tentoonstelling dateert masterproef zal gemakkelijk worden uitgegeven door het Academisch Comité aan het begin van het academiejaar.

Carrièremogelijkheden

De afgestudeerde van de master zal specialist Land and Biodiversity Conservation Islands en in staat om onderzoek en praktijk te ondernemen als senior technicus in zowel de administratie als in private activiteit in het gebied dat is gevormd zal zijn. Ook zei Master biedt toegang tot doctoraatsprogramma's.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad ... Lees meer

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad y contribuyendo decisivamente a su modernización. Lees Minder
Santa Cruz de Tenerife