Master in Italian Studies, European Literary Cultures, Linguistics: Italian Studies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Gelieve te weten de bedacht door de maatregelen University of Bologna te beginnen volgend academiejaar in de best mogelijke manier.

Academiejaar 2020/21 - Voor het eerste semester zullen onderwijsactiviteiten op afstand parallel lopen met klassikale onderwijsactiviteiten

Gedurende de eerste zes maanden van ay 2020/21 zal de University of Bologna gemengde onderwijsactiviteiten aanbieden, gehouden in klaslokalen maar ook op afstand toegankelijk. De universiteit heeft er de afgelopen maanden alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat alle klasactiviteiten kunnen worden hervat voor een zo groot mogelijk aantal studenten, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften en -protocollen.

De universiteit richt zich op twee aspecten: enerzijds werkt ze aan het aanpassen van klaslokalen met behulp van nieuwe technologische infrastructuur; aan de andere kant implementeert het de transformaties die nodig zijn om leraren te helpen bij het proces van voortdurende verbetering van onderwijsmethoden.

Internationale studenten: hoe bereid je je voor op inschrijving -> bekijk hier alle info die je nodig hebt.

Italian Studies is het Second Cycle Degree-programma gebaseerd op de nieuwste resultaten van culturele analyse ontwikkeld door de University of Bologna .

ITS Studenten zullen de kans krijgen om in de diepte te onderzoeken Literatuur, Geschiedenis, Visuele Kunst, Filosofie, Politieke en Culturele Gedachte van een van de belangrijkste culturen in de wereld. De innovatieve, interdisciplinaire benadering van de Italiaanse cultuur wordt versterkt door onze belangrijke partnerschappen met stichtingen en instellingen die toonaangevend zijn in hun vakgebied: Fondazione Zeri (onderzoekscentrum op het gebied van visuele kunst), Cineteca di Bologna (de belangrijkste filmrestauratie en -conservatie Lab in Europa), Fondazione Gramsci Emilia-Romagna (onderzoekscentrum op het gebied van politieke gedachte).

Toelatingseisen

Per opleiding zijn er specifieke inschrijvingsprocedures. Op href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/ItalianStudies/how-to-enrol vindt u gedetailleerde informatie over hoe u zich kunt aanmelden, collegegeld en deadlines.

Studiebeurzen en subsidies

Universitaire studenten kunnen tijdens hun studie economische steun krijgen van de regio Emilia Romagna, de University of Bologna en andere externe instanties.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Collegegeld vrijstellingen

Kijk op onze website om te weten welke documenten vereist zijn om volledige vrijstellingen en speciale subsidies aan te vragen.

href = "https://www.unibo.it/TuitionFees

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly ... Lees meer

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly broad international perspective. Lees Minder
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Meer Minder