Master in Internationale Vrije tijd, Toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De internationale vrijetijdsbesteding, toerisme

Toeristenmanagers weten hoe ze moeten werken met scenarioplanning. In deze cursus leert u hoe, de deur openzetten voor een dynamische carrière. Als (internationaal) beleidsbepaler of als manager van een hotelketen of themapark bijvoorbeeld. Andere carrièremogelijkheden zijn advies, planning en onderzoek en ontwikkeling.

Je krijgt de kans om aan echte onderzoeksprojecten te werken. Als lid van het European Tourism Futures Institute (ETFI), kun je academisch en toegepast onderzoek combineren. Dit betekent dat je de theoretische vaardigheden leert, maar ook zult samenwerken in praktische projecten.

Dit programma kreeg de 'Triple Good'-rating van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en is daarmee een van de beste in zijn soort.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Om toegelaten te worden tot een van de masterprogramma's moet je aan bepaalde toelatingseisen voldoen. NHL Stenden Hogeschool erkent voor deze master-bachelorgraden de volgende velden:

  • Economie
  • Bedrijf
  • Beheer
  • Gastvrijheid
  • Vrijetijdsstudies
  • Verwante Cursussen

Als je geen bachelordiploma van dit domein bezit, neem dan contact op met de universiteit voor advies.

Taalvereisten

Alle aanvragers voor een masterprogramma moeten een Engelse vaardigheidstest indienen. Uitzonderingen worden gemaakt voor studenten, die hun voorbereidende opleiding hebben genoten in een land waar Engels de officiële werk- en onderwijstaal is. De taalvereisten voor EER-studenten zijn dezelfde als voor Nederlandse studenten. Kijk voor meer informatie op www.nhlstenden.com .

NHL Stenden Hogeschool aanvaardt vier soorten officiële taaltesten:

  • Academische IELTS 6.0 (met een minimum van 5.0 voor elke vaardigheid).
  • TOEFL 550 (op papier), 213 (op computer) en 80 (op internet). Originele testresultaten moeten rechtstreeks van de Educational Testing Service naar NHL Stenden worden gestuurd. De TOEFL-instellingscode voor NHL Stenden is 9215.
  • Cambridge ESOL score FCE-C (169 of hoger).
  • TOEIC 670 (Luisteren en lezen) en 290 (spreken en schrijven).

Let op: als u niet over het juiste niveau beschikt, kunt u zich inschrijven voor onze Engelse taalcursus Voorbereidende Taal.

Startdatum: september

Duur: 1 jaar, voltijds

Collegegeld (jaarlijks):

Begin september: EU-studenten = € 2.143
Niet-EU studenten = € 11.800

Aanmeldingsdeadlines:

Start september: EU-aanvragers: 15 augustus
Niet-EU-aanvragers: 31 mei

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... Lees meer

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Lees Minder
Leeuwarden , Groningen , Emmen , Meppel , Assen + 4 Meer Minder